Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belavagyokszevasz!

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Variációk rovatunkban Valentin/Bálint nap alkalmából ma a klasszikus és a kortárs fotóművészet szerelmes témájú képei közül válogatunk. Nézzük miként jelenítette meg a múlt század fotóin a szerelmet Brassai, Kertész, Martin Munkácsi, Henri Cartier-Bresson vagy akár napjainkban Annie Leibovitz, Gárdi…..
Belavagyokszevasz! 2013.12.23 22:23:23
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Belavagyokszevasz! 2011.10.21 11:11:26
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Belavagyokszevasz! 2010.07.24 17:41:28
@IGe: mijaza multi leveR marketing? több fogantyújú marketing?
Tippeljétek meg, mennyi bort ivott naponta egy középkori dolgos parasztember, nos? Hát bizony annál is többet. Megkockáztatom, hogy ha mi ebben a cudar egészségtelen modern világban annyit tolnánk, tuti nem élnénk tovább, mint egy középkori…..
Michael Knight Tranzfikció 2010.06.03 18:52:00
- Halló, Zolikám. Itt Kamarássy beszél.- Jelentkezem, képviselő úr!- Zolikám, akkor ahogy megbeszéltük, megvan az euró?- Természetesen, képviselő úr. Átváltottuk.- Mennyin, Zolikám?- Kettőszázhetvenhármon, képviselő úr.- Jól van, rendben. Mert egy óra múlva bejelentem.-…..
Belavagyokszevasz! 2010.06.04 09:38:49
Sárdobáló Nemzetközi vizeken 2010.06.02 07:00:00
Mitől is borult ki a nemzetközi közvélemény a hétfői izraeli eset kapcsán? A kommandósoktól és az eset helyszínétől. A kommandósok bevetése valóban rossz ötletnek bizonyult, nemcsak azért, mert így nem lehetett elkerülni a halálos áldozatokat, de azért is, mert a hadsereg…..
"Az Országgyűlés elfogadta a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely egyszerű és kedvezményes honosítást tesz lehetővé a határon túli magyarok számára. Válaszlépésként Szlovákia is módosítja saját állampolgársági törvényét: a módosítás…..
Belavagyokszevasz! 2010.05.27 09:40:37
@kassa: állandó, bejelentett lakcím kell az OGY választásokon szavazáshoz jelenleg. Tehát amíg ez nem változik, a határon túliak szavazásáról beszélni: hangulatkeltés. Az állampolgárság egy dolog, a választójog egy másik, azt a választójogi tv. szabályozza. Az egészségügyi és szociális ellátás pedig egy harmadik. Jelenleg sem kapsz ingyen EÜ ellátást, ha nem fizeted a TB-t (csak sürgősségit).
Pintér jelölése rossz kompromisszum. Ennél csak egy rosszabb döntést lehetne hozni: ha a titkosszolgálatok is a Pintér vezette belügyhöz kerülnének. Orbán Viktor tegnap – nagyon helyesen – kijelentette, hogy a 2006-os őszi rendőri túlkapások kivizsgálásában…..
Belavagyokszevasz! 2010.05.06 13:31:50
@Robinzon Kurzor: nem dossziéja van, hanem nyitott pénzügyi pozíciói. a régi tábornokok és a keresztapák (és van uniója is a két halmaznak) finanszírozták az új jobboldal feltámadását az mdf kipukkanása után. nem véletlen, h a tábornokok egy része, mint "rendszerváltó" tábornok szerepel és az mdf-nél kapott szerepet. majd amikor kipukkadt a lufi, a szoci oldal már foglalt volt, hát befektettek az új és fiatal jobboldalba. jó befektetés volt, de ki is kell a pénzt venni belőle valahogy...
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
       A most éppen szimpatikusabbnak tűnő magyar választópolgárok nem is kormányváltó, hanem sokkal inkább rendszerváltó hangulatban voltak szívesek elfáradni az urnákhoz. Igaz három különböző rendszert voltak kedvesek preferálni, de minden nem lehet…..
Belavagyokszevasz! 2010.04.13 20:44:52
@Helló Leó!: Sajnos a tényleges életfogytot nem adják ilyen könnyen. Józsika ugyanis sosem érettségizik le... :))))
Megy az ember lefelé, meccs után, megy lefelé a metróba, a pálya felőli lépcsőn, ahogy szokott. Rajta és a haverjain kívül nincsenek sokan, percekkel korábban fújta le a szemét Kassai a meccset, az elcsalt hosszabbításnak kéne még mennie, csak a dühödten felpattanók, meg a…..
Belavagyokszevasz! 2010.03.13 14:16:43
@Mindfield: barátom, az én nevemben ne, ha kérhetném. az én nevemben inkább menjen el dolgozni és fizessen adót, hogy helyre lehessen hozni azt, amit a hétvégén szétbarmol. köszi.
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Belavagyokszevasz! 2010.03.03 11:03:45
@tcom: ember, az aloe vera miatt tudsz letagadni 7 évet? A 8 általánosból... vagy a helyesírásodat is a szteroid tette tönkre?

ha még nem lenne világos: fojik -> helytelen. folyik -> helyes.
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..
VENDÉGPOSZT A most futó szponzorált menedzserszavazással elhalványult a reklám és a szerkesztőségi tartalom közé húzott, eddig példaértékűen éles vonal az Indexnél – írja az Antagonnak küldött levelében egy olvasó.Az Index volt eddig az a lap, ami nem ment bele…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Belavagyokszevasz! 2009.10.20 15:34:42
@nadivereb: uralkodol bro! :))))
Több okból is szem előtt van Johannesburg mostanában. Itt nálam, filmügyileg, Neill Blomkamp Jo'burg-koncepciós District 9-e kapcsán, a nagyvilágban pedig a jövő évi focivébé miatt. A minap az egyik holland tévé érdekes dokumentumfilmet tűzött műsorra éppen e témában,…..
Belavagyokszevasz! 2009.10.11 00:03:29
@anyádbogár: búr -> boer -> paraszt
A magyar politikai életből eleddig hiányzó, a német zöldek klasszikus szlogenjét - nem jobbra, nem balra, hanem előre - követő, "harmadik erőnek" szánt ökopolitikai alternatíva megfogalmazását tűzte ki célul a környezetvédő, szociális és jogvédő civil szervezetek…..
Belavagyokszevasz! 2008.06.18 20:05:30
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..
Eljött az újabb meccsnap, amin végre Anelka nélkül megmutathatjuk, mi is a gall foci. A fapapucsosoknak a múltkor minden sikerült: nekik csaltak, mázlijuk volt, hogy az olaszoknak szar napotz fogtak ki, és még szép gólokat is lőttek. Gratulálunk nekik, mert tehetséges csapat, de mára…..
Nemhogy kinevetnénk, hanem egyenesen kitépnénk a hálókártyát a gépéből (jobb bele sem gondolni) annak, aki ezt merészelné állítani a Firefox 2-ről. Vagyis minden idők egyik legfalánkabb memóriazabáló böngészőjéről. Csakhogy a srácok a Mozillánál belevetették magukat az…..
Szeretnél egy igazán szar sikeres weboldalt? Csatlakozom a tanácsadók széles táborához, és osztok egy kis észt, hogy neked is lehessen egy igazán rémes hatékony oldalad, amivel csont nélkül kikerülhetsz a webszemét blogra, de kis szerencsével meg is nyerheted a…..
Belavagyokszevasz! 2008.02.08 21:58:52
Ma kaptam.   Esztelen ez a sztrájk, előzőleges bejelentés nélkül, csak úgy találomra! Decemberbe azon aggódott sok egyetemista, hogy haza tud-e menni az ünnepekre! Most, februárba egy vizsgámról maradtam le a sztrájk miatt. Egy országot vesznek semmibe, és egy országgal…..
Érdekes történet a tegnap estéről: - Te egy híres blogger vagy! - Ja. - De hol a barátnőd, akivel csinálod a blogot? - Nem a barátnőm, akivel csinálom. Szolgálati közlemény: Verespálné és vl nem járnak.A történetem kb. 5-6 évvel ezelőtti. A fiúval egy buliban ismerkedtem meg.…..