Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noone

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Mi százezren 2012.06.28 11:49:00
A magánnyugdíj-pénztári szektor fölött elült a lőporfüst, a Nemzeti Dúlás kormányának seregei épp más vidékeken menetelnek dicsőségesen a semmibe. Március 31-ével lejárt a magánnyugdíj-pénztárakban maradt, alig százezernyi tag törvényi határideje az állami…..
Noone 2012.06.29 11:22:03
Jó, akkor elmondom, mire kellett a 3000 milliárd.
Hallott valaki a bennfentes kereskedelemről? USA-ban jó hosszan lehet érte ülni, vagyonelkobzás mellett.

Szóval, miért is kellett MOL részvényt vásárolni? Miért kellett gazdasági szabadságharcot vívni? 3 dolog miatt, minháromhoz nem árt egy kis pénzmag.
1. Adja el valaki a MOL-t rövidre, nem feltétlenül Mo.-n. Még a tranzakció megtörténte előtt, és látszólag semmi köze ne legyen OVI-ékhoz.
2. BUX be lett döntve, és a likviditás is nagyjából zéró, tehát adjunk el BUX-ot rövidre, határidőn. Majd üssünk meg békülékenyebb hangot, és forduljunk át hosszba.
3. Ugyanez HUF-fal, döntsük be a FOREX piacokon, de még előtte legyenek short pozícióink. Majd itt is forduljunk.

Mindhárom játszmát csak az tudja megjátszani, aki pontosan tudja, mikor milyen nyilatkozatot fog tenni kormányszinten. Az összes strómant később likvidálni fogják, robbantás sorozat, stb. Matolcsy a kivétel, mert ő csak egy agyament birka, akit majd odavetnek a feldühödött tömegnek, és felhúzzák szépen a lámpavasra - hiszen "ő felel minden baromságért".

De érdekesebb, ki fizette meg a játékoknak az árát:
1. Adófizetők.
2. Devizahitelesek.
3. Manyuposok.
Sorolhatnám még, de minek.

Franciaországban hasonlóért már rég működnének teljes gőzzel a guillotine-ok. Itt "Viktor forever!" Birka országnak birka sorsot: először nyírják meg, majd vágják is le.
Kedves Gyurcsány Ferenc, Drága Fletó, Édes Egy Aranyapám!Remélem, nem haragudol meg, amiért így ismeretlenül is letegezlek, de tudod, hogy van, valahogy úgy érzem, ez a több évtizedes ismeretségem a szarházi, helyezkedő mocskok változatos rajával feljogosít, hogy téged se a…..
Noone 2012.05.06 17:04:52
@egyfejű:

Érdemi mondanivaló?
Abba lehet hagyni a trágárkodást. Ha ezt mindkét oldalon mindenki megtenné, talán valami párbeszéd is kialakulhatna. Nagy szükség lenne rá, mert így komoly baj lesz.

Ha nem, lőni fogunk egymásra. Erősen jobboldali vagyok, de most inkább a vörösek tűnnek kulturáltnak - szégyen.
Ha pedig mindenképp lőni kell, a kulturáltabb oldallal tartok. Világos voltam?

Még abbahagyhatjuk. De senkitől nem tűröm el.
Noone 2012.05.06 15:03:18
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Igen, téged nem érdekelnek. Te magad mondtad, eszerint ki vagy, és egyet is értek.

Gondolom, az értelmi képességeidet ennek az értelmezése úgy is meghaladja, tehát a beszélgetést itt berekesztem.:-D
Tisztelt Praxis blog!   A történet nagyon friss, éppen a mai napon esett meg, méghozzá a három hete gerincműtött (porckorongsérv) édesapámmal.Orvosi előírásra méri a vérnyomását, amely ma reggel 182-es volt, ezért úgy döntött, bemegy a háziorvosához. Az elmúlt napokban…..
És ez az, ami megkülönbözteti Hitlert, Breiviket és Orbánt a szobajobboldali gondolkodóktól. Egyrészt az összes bornírt elem mennyisége és összekapcsolódása, másrészt a gyakorlati megvalósításhoz való merészség, harmadrészt pedig ez a fanatikus küldetéstudat, amely talán…..
Noone 2012.04.24 11:30:36
Uraim, Hölgyeim.

OVI-t tényleg csak a hatalomvágy vezérli. De nem ő a hibás benne, hanem akik megválasztották. Mint ahogy Hitler esetében is így volt.
Egyébként Bulgakovnak volt egy regénye "A Fehér Gárda". Ott volt egy ukrán náci, Petliura. A fehérgárdisták védték volna ellene a várost 6000-n 800000 ellen, ha a vörösek el nem szabotálják. Aztán jöttek a vörösek, kiverték P.-t gond nélkül. De ő visszajött, lengyel seregek élén. Kétéves háborút robbantott ki, a Vörös Hadsereg nyert.
P. persze elmenekült, számtalan hullát hagyva maga után. Fehérgárdistákat félmeztelenre vetkőztette, és vállapokat vágatott késsel a vállukba.
A kérdés nem ez, hanem hogy lett neki 800000-s hadserege? Talán az ország volt hitvány? Majd most Oroszország eldönti.

Engem sokan vádoltak azzal, hogy erőszak- és fegyverbuzi vagyok.
Ha ez igaz, akkor Petőfi és Kossuth is azok voltak.

A különbség csak annyi, hogy én tényleg értek pár fegyverhez (ha jön értem a TEK, azt hiszem, komolyabb fegyverekre is szert tehetek).

Elmondom, mi hangzik el a narancsvörös komcsiktól.
1. Kétségbe vonják az arisztokrata származásomat.
2. Azt kívánják, hogy én is veszítsem el minimum az egyik csuklómat, mint a fehérgárdista nagyapám.
3. Ezt trágár szavak nélkül nem tudják kifejezni, szegényes a szókincs.
4. Képembe vágja piefke, hogy nem nem mernék vele szemtől szembe kiállni, és kitilt. Valszeg, hogy ne tudjam nyilvánosan kihívni egy késpárbajra. Pedig kihívnám ezek után. Ki nem mer szembenézni kivel?

Ítéljen a közönség. Vagy innen is ki leszek tiltva?

Egyetlen trágár szó nem hangzott el, a becsületemet védem.
Noone 2012.04.24 11:52:04
@Noone:

P.-t egyébként 1926-ban Párizsban lőtte le egy anarchista. Direkt ezért utazott oda. Amikor meglátta, megkérdezte tőle, hogy valóban az-e, aki. Választ nem kapott, P. csak felgyorsította lépteit. 5 golyót kapott, amíg állt, és még kettőt a földön. Teljes tölténytár.

Ezt az egészet végignézte egy francia rendőr, odament a merénylőt, és megkérdezte:
- Uram befejezte?

Ő odaadta neki a pisztolyát. A rendőr ellenőrizte P. pulzusát, megállapította, hogy halott.
A merénylő a nyakába borult:
- Hála az égnek! Egy tömeggyilkost lőttem le!

És valóban. Ez csak adalék.
Örülünk, Vincent? Pofa 2012.04.21 12:35:00
„…uti lingua nuncupassit, ita ius esto.” („…ahogy a nyelv szólott, úgy álljon fenn a jog.”) XII. táblás törvények, (6, 1) „A’ Száj Büdössége nehezebb másnak, mint magának, a’ kin vagyon.” Pápai Páriz Ferenc: Pax Corporis,…..
Noone 2012.04.21 13:53:24
@Stöckhardt Stefánia:

Igen, a FIDESZ tele van velük, de vannak rendes arcok is. Kivel kezdenéd, aki biztosan az?
ProgBlog A fiúk háborúba mennek? 2012.04.20 00:13:00
„Ne erőltesd! Ne erőltesd, mert olyan háborút kapsz, hogy el sem hiszed! Add fel! Add fel!”Rambo – 1982 Hm… Szóval a jobbikos fiúk polgárháborúzni szeretnének? „So sei es!” – „Hát legyen!” – ahogy legnagyobb idoljuk,…..
Noone 2012.04.20 11:11:35
@laci0011:

Egy dologban egyetértünk. Én sem tudom, mire várunk.

Van ebben az országban fegyver elég. Ha nem mind nálunk, el lehet szedni a TEK-től, első halálos lövésre el fogja dobni mind. 1956-ban kevesebbért volt balhé, 1848-ban még annyiért sem. Egyre birkább ez a nép?

Ez már nem vicces annyira. De ha egyáltalán elmegy a humorérzékünk, akkor azon igyekezz leginkább, hogy ne találjunk meg. Lámpavas van elég.
Noone 2012.04.20 11:25:21
@piefke:

Engem még nem találtak el, de volt, akit igen.

Az egyik történet arról szólt, hogy 56-ban úgy járőröztek, hogy 5 szovjet katona, egy magyar. A magyar kapott az orvlövésztől tüdőlövést, az oroszok meg kicsit szitává lőtték a barmot.
A magyar azt mondta, nem hallott semmit, és nem is érzett fájdalmat, csak egy furcsa ütést, és kialudtak a fények. Aztán kórházban tért magához... egy idő után.

Ugyanő mondta, hogy egy másik alkalommal sötétben járőröztek, és egy sorozatot kaptak... volna, ha ezek tudtak volna bánni automata fegyverekkel.
Elkapták őket, fiatalok voltak mind. Megkérdezték, mi volt a cél.
Az nem volt, a parancs úgy szólt, hogy minden mozgó célpontot kilőni. Ha az esetleg gyerekkocsi, és tudnak célozni, azt is szétlőtték volna. Ehhez tudniuk kellett volna, hogy minden automata fegyver felfelé hord.

Én tudok bánni mind az automata, mint a mesterlövész fegyverekkel. Arisztokrata vagyok származásilag, és fehérgárdista, tehát komcsi, az nem vagyok.
Viszont a narancssárga komcsikat ideje lenne kilikvidálni, eddig is túl sok kárt okoztak.

Tényleg, mire várunk? Ha lőni kell, már indulok is.
Szinte biztos, hogy már áprilisban személycserék lesznek a félidejéhez érkezett második Orbán-kormányban. A történet nyerteseit és veszteseit ugyan még nem ismerhetjük, de a sajtóban már erős tippek forognak az átalakításról. Összeállításunkban a miniszterek mellett a…..
Miközben az ország az Alkotmány ünnepélyes aláírásának "lázában ég" (reméljük Schmitt Pálnak sikerül elsőre helyesen leírnia a nevét), meg 135 millió forintból ezt még képesek is megünnepelni, eközben Matolcsy a boszorkánykonyhájában már kotyvasztja a legújabb…..
Egy kurucos hozzászólás járja épp körbe a netet: Én már alig várom, hogy kitörjön a polgárháború! Nem félni kell a polgárháborútól hanem szorgalmazni azt! Komolyan nem értem az embereket a nemzeti oldalon akik úgy nyilvánulnak meg, hoy jaj csak ki ne törjön meg nem kéne…..