Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fucu

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a következő adag beharangozó amit Geist Miklós (Ork) és Borsik Tamás (Tomeee) írtak meg.Az olvasóknak olyan kiváltságban lehet részük, hogy a Dolphins-Texans mérkőzést két szemszögből is beharangoztuk.Indianapolis Colts - Cleveland Browns2011. szeptember 18. magyar idő…..
Technikai probléma merült fel a fórummal (persze a legjobbkor) és természetesen oda gyűjtjük a megírt beharangozókat, így hiányosan, de amit összeszedtünk megosztjuk olvasoinkal. A kellemetlenségért elnézést kérunk, a porblémát porbáljuk mielőbb megoldani.  Washington…..
Ez most nem triatlon beszámoló lesz. Van nekem ez a 2004 óta tartó szerelem a baseball. Tegnap pedig ráfordultunk a csapattal a rájátszás körének első meccsére. Az érdi csapatot kaptuk, ám nem azzal a felállással álltak ki amivel eddig találkozhattunk. Szerintem 25%-ban sem fedte a…..
A tátongó űr betöltése 70.3 2011.08.18 20:24:00
Tegnap nagyon jó volt, este találkozni hasonlóan nem otthonülő emberekkel Peti és Tibi személyében a strandon. Nagyon jó volt beszélgetni velük, kicsit fel is töltöttek lelkesedéssel. Jó ilyen emberek között lenni. Megkérdezték, hogy mi a terv mára, de nem akartam lelőni a…..
Immár pontosan is tudni lehet, hogy az előszezon négy hetében mikor is kerülnek megrendezésre a mérkőzések, így most, magyarországi időzóna szerint publikáljuk is. Ahol külön ki van emelve a tévéközvetítés, az a találkozó országos televízión is látható lesz, tehát…..
Aki kisfiúhobbiként azokat a sportokat tanulgatja előszeretettel, melyek a 80-as évek végén kis hazánkban teljesen ismeretlenek, az egyéb gazságokra is képes. Én pont ez az állatfaj voltam. Lehetett az golf, bowls, rögbi, sznúker vagy peszepallo, számomra nem maradhatott csukott…..
 Az NFL kihirdette, hogy ki az a 32 visszavonult játékos, akik az április 29-ei NFL Draft második körében, bejelentik csapataik választottjait. Amely csapatoknak (Carolina, Miami és New York Jets) nincs második körös választásuk, nekik a harmadik körösöket fogják bejelenteni.…..
 Ebben bejegyzésben megpróbálom rangsorolni/megtippelni, hogy kik a lehetséges célpontok a Cardinals számára arra, hogy az irányító problémát valamelyest orvosolják, ha egyszer feloldják a lockout-ot. Azért a két legnépszerűbb draftolható játékost is belevettem a…..