Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karakter71

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ment már 220-szal, de csak görgőkön, szabad ég alatt eddig „csak” 171 a rekordja. Nagy György újabb idényt kezdett, hogy egyszer az amerikai Nagy Sóstóban új kerékpáros sebesség-világrekordot állítson fel. Csütörtökön a szél nem kedvezett, de Vecsés és Üllő…..
Karakter71 2011.04.08 12:45:54
@lapos a Föld:

Miért mire képes? Minden baromságtól hasra kéne esni, csakmert valaki van olyan hülye, hogy abba fektesse az idejét? Húúúú, mekkora teljesítmény, aztaaaaa. Biztos vagyok benne, hogy még 1000 év múlva is imákba foglalják majd a nevét, hisz ő volt az aki, százzal tudott tekerni egy furgon után a négyesen. Szobrot neki, most! Sőt nevezzük el róla a 4-es utat!

Megsúgom, normális országban egy ilyen mutatványért emberünket a helyszínről viszi el a yard. De bátran, próbáld csak meg ezt előadni mondjuk Németországban egy autobahnon. Kamerát vigyél.

Amúgy legalább csinálta volna este, vagy hajnalban, vagy bármikor amikor nincs ekkora forgalom. De hát ki nem szarja le, én itt most rekordot akarok dönteni, érezze magát megtisztleve mindenki aki kerülgethet!
Karakter71 2011.04.08 12:33:18
@CsImi:

Baszki, ez nagyon nagyon rossz duma!

És ha én holnap egy saját (magyar) építésű dragsterrel akarok sebességrekordot dönteni az Andrássyn akkor is tapsolni fogsz? Hisz én is honfitárs vagyok, támogatni kell, akármennyire és veszélyes és egyébként haszontalan dolgot csinálok. Vagy csak bringával szabad bárbmit?

Ez a sebességrekord egyéni szoc probléma, magyarázd már el nekem kérlek, hogy miért kellene hasraesnkünk most ettől?
Ha még egy tudós lenne vagy egy kutató vagy bármi olyan cselekedetről lenne szó ami előre viszi a világot, aminek egy fikarcnyi kis értelme van, akkor még hajlandó lennék beszélni arról, hogy ennek érdekében be lehet vállalni némi kockázatot, de baszki, mi a frász értelme van annak, hogy ez a kretén 120-szal, 200-zal vagy akármennyivel tud tekerni egy furgon után? Ennél értelmetlenebb dolgot keveset tudok elképzelni.
Vagy szerinted ma a világban ez lenne a teljesítmény, ez lenne az érték, ennek érdekében simán le lehet szarni minden szabályt, veszélyeztetni másokat? És még tapsoljak is neki? Ne építsünk neki mindjárt egy gyakorlópályát? Meg persze az összes hasonló őrültnek is külön-külön, bárkinek akinek csak eszébe jut, egy újabb haszontalan rekordkísérlet. Hisz honfitársak, legyünk büszkék rájuk bakker...