Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niko Simo (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
Niko Simo (törölt) 2011.10.20 08:28:20
„Bevásárolok, udvarolok, fizetem a számláit, ha ő éppen meg van szorulva: nem tudok többet tenni, esetleg még azt, hogy erőszakosabb leszek, de valószínűleg az sem lenne elég” – a pasi szereti ezt a nőt, de nem szereti a vele járó bizonytalanságot. Kedveli a…..
Niko Simo (törölt) 2011.10.12 07:50:24
Tisztelt „praxisblog” !   Az én kálváriám az NRSZI Igazgató Főorvosával-akiről a kollegái azt nyilatkozták ő maga az Isten. Felettese nincs!   Az ORSZI soros felülvizsgálatán megjelentem, 2010 október 7. én.   Egy adminisztrációs hiba folytán, az…..
„Nem másik lány van a képben, hanem egyszerűen egy kis egyedüllétre vágyom. Elkapkodtuk ezt az összeköltözést” – írja következő versenyzőnk, aki két év után kívánja elhagyni barátnőjét. Az okot igazából maga sem tudja, de már képtelen megmaradni vele egy…..
  1.       Dícséret 2.       Érintés 3.       Ajándékozás 4.       Együt töltött idő…..