Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trappista

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belügyminiszterünk immár másodszor látogatott el Gyöngyöspatára, ezúttal magával hozta az USA magyarországi nagykövetét is. Amikor először megláttam a kimondhatatlan nevű hölgyet, azt hittem, hogy Járóka Lívia vagy Mohácsi Viktória kísérgeti Pintért. Csak később jöttem…..
Egy új kutatás kimutatta, hogy az életmód közvetlenül befolyásolja a testmagasságot és az élethosszt is. A kutatás anyaga április 7-én jelent meg a ”Változó test” című könyvben. Az elmúlt 30 év adatai azt erősítik meg, hogy a testmagasság összefügg az élet…..
Napjainkban a fogamzásgátlás egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb módszerének tartják számon a fogamzásgátló tablettákat. Időről-időre mégis érdemes utánanézni, vagy egy rutinvizsgálat során orvosunktól megkérdezni, milyen új termékek vannak forgalomban. Akadhat…..
trappista 2011.04.16 23:48:39
Vajon mi történne Hajdúhadházán, ha valóban két hétnél tovább maradnának a polgárőrök? Vagy esetleg akár ennél hosszabb ideig is vigyáznának a rendre? Segélyosztás után egy egész hónap van a következő pénzadományig. Huszonnyolcezer forintról van szó fejenként,…..
A rendszerváltás után megszületett és felnőtt egy Új Cigány Nemzedék. Örömmel látom, hogy az új generációban már egyre több az értelmiségi roma. A fiatal cigányok egy részének már sikerült felemelkedniük, diplomát szerezniük. Van köztük szülésznő, ügyész,…..
Pesti Mustár Kávé helyett 2011.04.08 02:47:00
Masíroznak a nácifasiszták. Ez az a szóösszetétel, amitől már napok óta minden reggel felmegy a vérnyomásom. Felkelek, bekapcsolom a számítógépet, és elolvasom a híreket. Mire kifő a kávé, általában már a videóknál tartok. Addigra már nincs is szükségem a fekete levesre,…..
Szóhoz nem jut a külhoni magyar, ha a tudósításokat nézi a patai és szalontai eseményekről. A magyarországi média egyértelműen a cigányság oldalára állt. Az előzmények, úgy látszik, nem számítanak. Pedig már hosszú évek óta rabolnak, fosztogatnak a bűnözök az…..