Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UN HOMBRE SINCERO

9 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Koki EB 2011.07.06 06:05:00
Hiába a hétvégi felkészülés, rágóizomra gyúrás, a nyelvgyök szálkásítás, a verbális árnyékkokizás és tükör előtti sallerezés, Kedves Vezetőnknek csak sikerült elbuknia a strasbourgi koki EB-t. Pedig szerintem indulás előtt felütötte a Híres Emberek Nagy Mondásai…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.07.06 13:02:03
@Chicano: megnyugtatlak, én még soha nem szavaztam és nem is fogok...
te viszont már szavaztál a patkány csürhére, amilyen hülye vagy...
Júliusban kerülhet a könyvesboltokba VV Olivér memoárja, amiben nemcsak rövidre sikerült villabeli életét meséli el, hanem receptet is ad a Való Világ5-be jelentkezőknek arra, hogyan kell bent maradni és győzni - írja a Bors.Az időzítés nyilván nem véletlen, az RTL Klub…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.28 12:59:23
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.29 09:45:08
@Zka: SAJNOS, AZ ÉN ÓCSKA GÉPEMEN NINCS NAGYBETŰ...
SE NAGY BETŰ... te tetű...
Egyrészt  Ki írta: Lázár János Mit írt: "A rendőri állományban egyértelművé vált, hogy a Gyurcsány-kormány megélhetési válságba taszítja az embereket. A rendőrök a megszerzett jogaik elvesztésétől tartanak, attól, hogy Gyurcsány Ferenc kormányának…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.28 09:52:46
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.28 09:54:29
@hegyilány:

ÍGY VAN, SZOPJANAK LE A TŰZOLTÓK IS, LÁZÁR IS...
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..
Jelentős nap volt a tegnapi: nyugdíjba ment az őszödi beszéd. Szanyi kihisztizte, Gyurcsány leírta amit tud, a tudást Mesterházy olvasatlanul ledarálta egy iratmegsemmisítővel. A fecnihalom fölül azért még üzent a belügyminisztériumnak, legyenek már kedvesek előásni az…..
Új fejezet nyílik a Hoffmann meséi című teleregényben. Rózsi néni az utóbbi hetekben helybe ment a sallerért: elbukott a Pokorni Hadjárat, ráadásul egyre másra tüntetnek hol a tanárok, hol a diákok, hol mindketten közösen egy-egy iskoláért. Egy év alatt nem sikerült se…..
Varánusz Más pöcsével 2011.06.21 06:07:00
"Asztalra pohár, tányérba étel,Zabáld ki magadból azt, amit érzel.Utolsó sansz volt, ezt mindenki tudja,Sose volt még ennyire durva.Mintha csak egy szekrénybe zártak volna,Ahol apró kis üvegekFinom kis mérgekkel a begyükbenCsak arra várnak, hogy téged tönkre tegyenek."A…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.21 09:26:17
 A cím igaz. Szilágyi Bácsi bedobta a szolnoki strand medencéjébe VV Gigit. Anikót is azért vittük oda, de azt mondta, hogy ő nem szeretne vizes lenni. A strandon pihenő szépfiúk azonban nem így gondolták. Szóval Gigi megbeszélésből, Anikó meg grátisz került a medencébe.…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.20 14:31:40
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.19 11:40:53
@zum trucc:

TELJESEN IGAZA VAN...
NEM TUDOM, MELYIK BAROM TALÁLTA KI EZT AZ IDIÓTA MELEGEZÉST...
HOGY AZ ANYJÁT BASZNÁ SZÁJBA!!!
MELLESLEG ÉLJEN A BALKÁN!!!
ÉLJEN SZERBIA!!!
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.19 12:00:04
@zum trucc:
PRIMORES CIVITATIS POPULUSQUE COLLUVIES SUNT.
PRIMUS ADMINISTRORUM RUSTICUS FOEDITUS EST.
Soha ilyen szép és gazdag nem volt a magyar nyelv, mint most, ugyanakkor a magyar nyelv bajban van, mint általában minden nyelv – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök Széphalmon, a magyar nyelvi szervezetek összefogásával megrendezett első anyanyelvi juniálison…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.06.19 12:02:52
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
UN HOMBRE SINCERO 2011.05.13 17:28:27
KASZA SUHAN, BÚZAKÉKA HAIKU-CIKLUST ALKOTTA KÁLIZ ENDREsziámi harcosferde hullámok mögöttszívünk kő alattőszi hűs esőfázós szeretőm megkelkedves lángosok bús téli tételVivaldi szárnyal nekünkfenyő kaviccsaldeák konyhábanminimo et calculomögöttem kaszásszékely…..
Az Egymillióan a Sajtószabdságért mozgalom flashmobot szervez az Alkotmány, Nemzeti Alapvetés, ilyesmi elfogadásának napján. Pac-Manként fogjuk megenni az új Alkotmányt vagy mit. A nagy eseményig is itt egy variált Pac-Mac."Április 18-án az országgyűlés nagy…..
Burzsuj Csak a francia a jó? 2011.04.12 08:00:00
Néhány hete ugyan már tudjuk, hogy nekünk is két Michelin-csillagos éttermünk van, a Costes és az Onyx, de eddig elmaradt a lista „mélyebb” elemzése. Pedig több érdekes megállapítást is lehet tenni. Ez egyik ilyen, hogy a szakértők tényleg szigorúak, hiszen a…..
    J. A. WUJEK-WIECZOREK OKNA ogromny gmach w stylu typowym serce twoje troche nudne wiem czy nie wiesz klopoty dla historyzmu milosci latem-zima studentem jestem bohater czterema ulicami nareszcie twarz kobiety caluje mnie powolnie ona lezaca obok krople deszczu…..
KÁLIZ ENDRE A két költőnőhőz versciklus harmadik verse IL SILENZIO Csecsetek bimbaja átüt az ólomittas satnyuló papíron ámuló hímet bűvöl már magam sem tudom Margit vagy Mari verse liheg lustán fülembe felfénylő nyakadon Horatius-Radnóti-Sebő csókja csillog ringyók…..
  Hárman okádtak, a többiek horkoltak, vedeltek, csámcsogtak, de ez így is volt rendjén ütközet után. Győztek, elfáradtak, pihenni és mulatni akartak. Még olyanok is voltak, akik a fogadóban fizettek is. Néhányan a szolgálók csecsét szorongatták, Ambrus mindig is…..
me no momo niame to odoru yachoomakurakitsune oyogu yokawahotoke kana..
HERBATKA W KAWIARNI czy wolny? orzechowy mocna, z cytryna, czerwone wytrawne wódke, kawe, lilia piwonia orkiestra czy mozna? zwolnionym obje,tym przehulal przekradal SIE, PRZEZ.....
FRAKAA baltmaize vecrigaa vecjezus baznicaa es latviesu frakaa astoni spoguli muks no viduslaikiem zemes patrioti milestibas vardi un roze akmeni lugsanas par ziediem tu engelis nakti daugavas kari asaras un smaidi kaila sieviete aiz macitajiem es ungaru dzejnieks jeb labdienas kokam mezabrali…..
SEKRETARZEM WIERSZE ENDRE KALIZA czolem akowcze nie ma miesa gdzie zeberka? wygonimy z Polski Gierka raz dwa trzy sekretarzem bedziesz ty czolem akowcze jazz niemy popija ciemna krew kufla zima za kosciolem waskie zaulki zachowaja nasze uparte nadzeje snieg niebieski pada…..
STARÓWKA ENDRE KÁLIZ czasami równiez stare miasto sie przypomina wizytuje je w nocy i dniu zwid widmo mara tu leniwy kelner obsluguje oficera ale stojaca kelnerka naprawde przystojna na stoliku rogalik ser zólty czarna kawa ten sturmbannführer chyba nie lubi koniaczka na froncie mu smakowala…..