Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryper

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv! Az eddigi sikerek miatt úgy döntöttünk, kicsit tovább fejlesztjük a raidjeink színvonalát. Először is leszögezném hogy mostantól hétvégente rendszeresen fogunk raidet szervezni. Várható : ToC25 N/HC, ICC25N/HC és ha van rá igén [color=#FFBF00][b]Glory of the ulduar…..
Ebben a posztban kommentelhettek gitárbeszerzési ügyekről/bajokról, kiragasztom majd az oldalhasábba, hogy szem előtt maradjon akkor is, ha neadjisten rengeteg új poszt születne, és ez lecsúszna...
Egyelőre úgy tűnik, a nagyobb szállítmány kései Rock The 80s mellett a Guitar Hero III-ból relatív korán került és még tart is a készlet több kisebb-nagyobb áruházban, a Saturn pl. xboxos GH2-t és GH3-at is árul. A trükk a nagy elektronikai áruházakkal mindig az, hogy…..
Ryper 2009.07.05 18:44:42
@marko18: Telepítsd ujra a játékot és rakd föl az 1.3 as verzíót, úgy elvileg mennie kéne
Ezen a linken lehet nézni a GH3 döntőket, PumpMan 15:30-tól játszik a kiírás szerint!(De miért PumpMan, ő második lett itthon, nem?)Update: Nyert!!!! Jessz!!!!..
Ryper 2009.06.17 21:54:24
@sztahanov: Kössz a gyors választ
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
Múltkor írtam egy cikket az "Afrika sötét titkai" nevű játék orbitális kézikönyvéről. Aki még mindig nem értené, miről van szó, nézze meg előbb a videótSzóval megírtam, hogy a kézikönyv igen jelentős része, igen zavaros kamu feljegyzésekből áll. De jó pár…..