Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aates

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jacint blogja A blogger és a hó 2013.03.16 21:57:30
Nos, kedves olvasók - vagytok-e még vajon ötnél többen? -, nem kell megijedni, a blogger az elmúlt két napot a meleg szobában töltötte, és csütörtökön is kb. kétszer öt percet töltött autóban, maximum egy kilométerre eltávolodva a lakásától. Sajnos sokan nem voltak ilyen…..
Jacint blogja Zabál az ország 2012.08.19 20:55:03
Hosszú hétvége van, nemzeti ünnep. Naná, hogy a Zasszony már napok óta győzköd, hogy nézzünk meg valami augusztus 20.-i rendezvényt. Hiába ellenérvelek, hogy az ilyen helyeken három dolog van, tömeg, hosszú sorok és drágaság, ezek a csacskaságok mind leperegnek róla. Nagy…..
Attól tartok, nem. Valamelyik amerikai elnökjelöltről - talán Clinton - kezdték el terjeszteni a kampányidőszakban, hogy "ellógta" a vietnámi katonai szolgálatot. Magánemberként ezt - amennyiben valóban így lett volna - dicséretes cselekedetnek tartom, elvégre nehéz azt…..
Csöngettek. Ezúttal a szokásos koreográfiától eltérően Ernő bácsi jött elől, mögötte toporgott Ilonka néni. Ettől persze még nagyon gyászos volt a hangulat. - Mérnök úr, nagy baj van! Most már biztos, hogy iszonyú szégyenbe kerülök ezzel az átkozott doktorival! - mutatott…..
aates 2012.05.10 12:19:27
Mivel a Khoten családnév héber eredetű (toldot.ru/urava/lnames/lnames_18417.html), az érdemtelenül kevés figyelmet kapó dicső Turkesztán meg főleg muszlim lakósságú, javasolnám a fent említett szerző származásának további tisztázását, esetleg megkeresését! ;)
Természetesen egy esetleges állásfoglalás kérése becses személyétől lenne az ideális megoldás!
Jacint blogja Rejtvény 2012.04.13 21:10:00
Időnként szeretek Promontor kedvenc műfajaiba belekontárkodni. Volt már esélylatolgatás, most pedig rejtvény következik. Mi ez? Illetve ez így nagyon könnyű, az igazi rejtvény az, hogy miért húztam fel magam rettenetesen, amikor megláttam:  ..
Karácsony előtt voltunk. Ilyenkor dúl a Nagy Évvégi Pénzelverés, elvégre valamit venni kéne Juci néninek is (Igaz, egész évben felé sem néztünk, de sebaj, majd most ha felvisszük az ajándékkönyvet. Aztán persze az is elmarad, mert éppen aznap betegedik meg a gyerek, így marad…..
Jacint blogja Népszami 2011.10.01 19:21:00
Délután elsőztem egy jót. Na nem arról van szó, hogy egy blogbejegyzéshez elsőként kommenteltem, hanem első nap kitöltöttem az on-line nép- és lakásszámlálási kérdőívet. Mondjuk magamtól lusta lennék az ilyesmire, de ha már Bölcs Vezetőségünk időt és pénzt nem…..
A hegyvidéki önkormányzat múlt csütörtökön a saját gyakorlatához képest meglehetősen hosszú, majdnem három és fél órás ülést tartott. Nem volt unalmas. Remélem, az alábbi beszámolón nem fognak elaludni. Szokás szerint zárt üléssel, személyi ügyekkel kezdtünk. A…..
Az alábbi levelet tegnap este küldtem meg Pokorni Zoltán országgyűlési képviselő parlamenti és a személyes honlapján feltüntetett e-mail címére. (A személyes megszólítást azért engedtem meg magamnak, mert a hegyvidéki képviselő-testület tagjaiként már egy fél éve dolgozunk…..