Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarkany89

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar színháztörténet meghatározó szereplői között fellelhetőek a vidéki társulatok is. Legtöbbjük gyönyörű vagy éppen valamilyen szempontból különleges színházépületet tudhat magáénak. Ebben a bejegyzés sorozatban sorba vesszük a vidéki nagyvárosok jelentősebb színházait. Csiky Gergely…..
sarkany89 2018.06.16 09:49:44
Rogán Antal és képviselői indítványozták, hogy ezentúl ne lehessen táblákat vinni az ülésterembe, és ne lehessen más szemléltetést sem alkalmazni (pl. hangfelvételek lejátszása), csak külön előzetes engedéllyel. Egy demokratikus jogállamban a parlamentnek több funkciója is…..
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
Ehhez mit szóltok, ilyen is van. Engem a hideg is kiráz a gondolatra, hogy háromévesen ott kellene hagynom valahol a gyerekemet egy hétre, és kvázi hétvégi szülőként működnék. Pedig például Kínában több intézmény is ad ilyesmire lehetőséget. Becslések szerint több ezer…..
sarkany89 2013.11.16 10:10:23
@gabardin: Az én fiam is járt hetes bölcsődébe. Akkor ezt azért találtam jónak, mert nem volt lakásom- válás után voltam. Csak így tudtam megoldani. Ott naponta lehetett látogatni. Nem tudom, most vannak-e ilyen bölcsik.