Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidéki csaj

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  És Heller Ágnes csak egy öreg, bigott és elavult kommunista. (Kovács Zoltán kormány-szóvivő, Twitter.com, 2018. augusztus 13.) Elsőként kezdte félteni Orbántól a demokráciát. (Nagy Ervin publicista, PestiSrácok.hu, 2019. július 14.) Egy világ süllyedt el a Balatonban. (Kőbányai János író,…..
Másfél hónap távlatából sikeresnek ígérkezik az "edző nélkül futok" projekt. Sok örömet szerzett a kedvemre való futkosás. A heti km-t is felvittem, most stabilan 50-60 között vagyok, mindehhez társulnak minőségi edzések (intervall, résztávos, dombos). Hallgatok a testemre, annyit futok, amennyi jól…..
vidéki csaj 2018.07.21 06:49:39
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x06 2013.01.25 09:00:00
Az egész számítástechnikai flottám jobb és még jobb kütyüinek le-felcserélése, installálása, áthúzása után, újra itt! Már komolyan azon gondolkodtam, hogy papíron küldöm el a HV-t, az a legritkább esetben írja ki, hogy „please contact your hardware supplier”. No, de…..
Az EU-projekt átadását 2015-re ígérik, és mivel nem magyarok építik, kész is lesz addigra. M00 néven készül körgyűrű Magyarország köré, hogy a teherforgalom gyorsabban és kockázatosabban tehesse meg a Záhony-Hegyeshalom távolságot – így döntött tegnap az Európai Unió…..
vidéki csaj 2013.01.04 20:25:16
@nyakigJimmy: Tényleg nem a KÖZGÉP csinálja???? Hát odavagyok......... Amúgy nem rossz ötlet ez a körgyűrű, csak a föld körül kellene, és orbánékat / direkt kisbetűvel! / feltenni rá
Mindenki, aki nyitott szemmel jár az országban, világosan láthatja, hogy jobban élünk, mint négy éve. Hiszen nincs olyan szegmense az életünknek, amin ne érződne az a végtelen szerencse, ami bennünket ért 2010-ben, és mely azóta is tart. Jobban élünk, mint négy éve. Négy…..
vidéki csaj 2013.01.04 20:12:25
@JohnHenry: nekem is pont ez a kérdés motoszkál régóta a fejemben, és nagyon remélem hogy nem, legjobb lenne vezérünket egyedül hagyni ebben az országban, legalább elmondhatná, hogy az ország lakossága mindennel elégedett és nagyon jól él
vidéki csaj 2013.01.04 20:14:04
@karacsi_maci: én is nagyon szeretném már tudni, hogy hogy érzem magam :) gondolom orbán viktor ezzel is tisztában van :)
A jótét magyar lélek hajlamos azt hinni, hogy pártunk és kormányunk már semmivel nem tudja meglepni. De, tudja. Az orbáni vezetés legújabb ötlete: fizessék ki a polgárok az államadósságot. "Összefogás az államadósság ellen" név alatt alapot hozott létre a…..