Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maeszter

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karolina ma először mondta ki, hogy "anya". Kb. a negyediket-ötödiket sikerült megörökíteni:..
maeszter 2011.05.13 14:47:55
2011.03.28.-án Major Balázs meghívásának eleget téve a Gördülőcipő Blog stábja a gödöllői RynShop-ban járt. A RynShop üzletlánc első tagja volt ez a barátságos kis üzlet. Innen az üzletlánc számára az út a Mammut Üzletházba, majd a budakalászi Cora-ba vezetett. Ez…..
maeszter 2011.05.05 12:06:43
Kedves András,

Köszönöm a felajánlott segítséget. Sajnos elfelejtettem közben itt nézelődni, úgyhogy nem láttam vásárlás előtt a nagyon alapos olcsó-közepes-drága árfekvésű bejegyzéseket. Hasznos lett volna.

Én végül a Top Shop-os Walkmaxx mellett kötöttem ki, nem az összeállításban szereplő fekete, hanem létezik már egy fehér változat is:
www.walkmaxx.hu/
Olyan mint egy sportcipő, a felső rész textil jellegű. Én elmentem az Allee-ban lévő Top Shop boltban, ott próbáltam fel. Az eladók nagyon segítőkészek voltak, de nem úgy tűnt mintha túl sokat tudnának az egészről...
Mindenesetre, egy egész hétvégés kertészkedés után jelentem, nekem nagyon tetszik. Egyáltalán nem fájt benne a talpam, mint a Nike sportcipőmben szokott. És a derekam se, az is szokott ha sokat gyalogolok.
Ez az egész gördülőcipős dolog rettentően megtetszett, úgyhogy az is biztos, hogy veszek még másfajtákat is. Pl valami szandált.
Tud esetleg Ön valami nőiesebb fazont ajánlani?
Nincs semmi jelentős problémám, szeretnék egy kicsit fogyni, meg elkerülni a talp és derékfájást. Megyek május végén Párizsba a párommal (már alig várom!!!) és a sok gyaloglás mindig gondot szokott okozni városnézés közben, de jó lenne valami szebb, nőiesebb modell. Láttam, hogy a RYN szandáljáról nagyon jó véleményt ír, de az a bajom, hogy az olyan túlságosan nővérkésnek néz ki....
Várom a válaszát, hátha találkozott egy nekem való szandállal:)

üdv:
Eszter