Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolfy.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
wolfy. 2011.06.17 17:34:22
‎,,Tehát, ismétlem: a felvonulás FONTOS!,,

Aha, csak mondjuk fontosabb dolgokra is lehetne költeni azt a sok millió forintot, amit a rendőrségi biztosításra meg az útlezárásra költenek.
És talán nem lenne annyi homofób sem, ha a melegek nem csinálnának évente ilyen kritikán aluli felvonulást, ahol vannak, akik papnak öltözve keresztet szorongatnak, nyilvánosan ocsmány ruhákba smárolnak, és viselkednek úgy, ahogy egy normális hetero ember utcán nem viselkedik a társával. Ha ezt kisgyerekek látják, hát gratulálok... nagyon szép példamutatás.
Normálisabban módja is lenne az önkifejezésüknek, amiben kulturáltan, európai módon kifejezhetnék a másságukat.
Nem beszélve arról, hogy sok NORMÁLIS melegtől hallottam, hogy nagyon ellenszenvesnek tartják a felvonulást, mert teljesen felesleges, és csak bajt hoz a fejükre... ők soha nem tennék, normális emberként élik az életüket, és lám, nem is éri őket semmilyen háborgatás. Ha tiszteletreméltóan viselkedsz, a normális ember nem fog beléd kötni, legyél akár meleg, akár nem.
Egy szónak is száz a vége, a hetero se viszi közszemlére a szerelmi dolgait, a melegnek se kellene magamutogatónak lenni, legalábbis nem ilyen szinten... Pláne akkor, ha az sokba kerül egy olyan országban, ahol magyar családok fizetik évekig a jelzáloghiteleket, ahol fedél nélkül maradnak emberek, és így tovább, és így tovább.
Az író valószínűleg vagy meleg, vagy ő is egy a mostanság gomba módra szaporodó ultraliberális pöcsfejekből, akik nem tudják, mit csináljanak jó dolgukban, és ahelyett, hogy a valós problémákkal foglalkoznának, ilyen baromságokról írnak több oldalas cikkeket... ész megáll.

Az írás színvonaláról és az író ,,színes,, szókincséről meg már ne is beszéljünk... Kb. annyit ér, mint amiről írt.