Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iskierka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2005-ben született a fiam, a SOTE I. sz Baross utcai klinikáján. Soha életemben olyan szerencsétlennek, bénának és kiszolgáltatottnak nem éreztem magam, mint a terhesgondozás alatt. Tisztelt Praxis!   Igyekszem röviden. 2005-ben született a fiam, a SOTE I. sz Baross…..
Történetemmel hátha segítek másoknak.Pár éve történt. Este lefekvés előtt úgy megfájdult a bal sarkam, hogy nem tudtam ráállni arra a lábamra. Nem baj, gondoltam, ilyenem még nem volt, másnapra elmúlik, lefeküdtem. Nem múlt el, borogattam ecetes vízzel. Nem múlt el, ezért…..
Iskierka 2011.05.31 19:01:51
@marand22: A középiskolások nagy részének olyan szinten fogalma sincs a biológiáról, hogy némelyik még azt se tudja, a teste melyik részén találja úgy nagyjából teszem azt a máját. Nemhogy egy biokémiai/sejtbiológiai részben talán egyszer említett anyagról tudja, hogy egyik-e vagy isszák...
Praxis Élt 29 évet 2011.05.26 06:00:00
Tisztelt Praxis blog!   Bástya mindenki így hívta, a Keresztfiam volt. Ez év január végén rosszul lett, hányt ment a hasa és fulladt. Az emberek többsége úgy van vele, hogy egy hasmenés miatt nem megy orvoshoz. Testvére a tiltakozása ellenére kihívta hozzá az orvost, aki úgy…..
Iskierka 2011.05.26 11:46:14
@marand22: Gondolom a vastagbélben élő bélbaktériumokkal lehet összefüggésben, mivel azokat az antibiotikum kinyírja. Így az adott személy nem jut megfelelő mennyiségű vitaminhoz (K) amit a baktériumok termelnek. Valami ilyesmi?
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
Iskierka 2011.05.20 20:13:12
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Nem "abortuszgyilkosoztak". Egyrészt megvédték a posztolót, másrészt pedig véleményüket nyilvánították egy témában, ami egy nyilvános fórumon felmerült. Ez törvényadta joguk. Nem akarják ők senkire ráerőszakolni a saját véleményüket.
Iskierka 2011.05.20 20:17:59
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Bocs, rosszul fogalmaztam. Én itt azokra gondoltam, akikről korábban kiderült, hogy orvosok és ellenezték az abortuszt.
A többit átkozódót ignoráltam, mert én sem értek egyet velük.