Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haamilkar

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
"Szakítsd szét a száját!" vagy valami hasonót üvöltött biztatásként a szőke edzőnő a harmadik menetben VV Kingának, a villa (egyik) hisztérikájának (a másiknak szakálla van, és VV Fecónak hívják) a tegnap esti Való Világ Sztárbox alatt, én meg nem tehettem róla,…..
A kubai csődört annyira megviselte, hogy kacsaszájú Veronika dobta és Péter rányomult szerelmére, hogy be akart törni a villába – értesült a Bors.Cristofelt állítólag az borította ki ennyire, hogy meghallotta ahogy Péter fogadkozik, két héten belül lefekteti Veronikát. A…..
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
haamilkar 2011.11.04 12:50:53
@galamb01:
Én az egyéb sz@rságokból (Belevaló, Nekedvaló), az oda beküldött nézői reagálások alapján írtam, amit írtam.
Üngyibüngyi, szó nem volt arról, én kedvelem-e akármelyiket. Tanulj meg olvasni.
Lilu a Való Világ szerda esti adásában jelentette be a lakók legnagyobb megdöbbenésére, hogy megkavarták az eddig megszokott játékszabályokat, és ugyan még alig költöztek be a villába, de jövő héten két embernek máris mennie kell. A nagy Megmérettetés nevű szeánsz szerda…..
Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer tárgyalásokat folytat Alekosszal a StoryOnline szerint. Kovács István elismerte a lapnak, hogy valóban beszélt már Alekosszal. A cikk végén azért még feltételes az állítás: "úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem alaptalan pletyka a…..
Az X-Faktor második szériája szeptemberben indul útjára, azt azonban nem tudni, hogy a tehetségkutatót a csatorna melyik showmanje vezeti, írja a Marketing&Média a Napi Ászra hivatkozva. "Nagy Sanyira tenném le a voksomat, hisz ő vezeti most a Csillag születiket. Nagyon…..
hogyvolt Alekosz - 1 x 15 2011.05.25 15:00:00
Nem véletlenül nem nézek híradót a tévében, tegnap megint bebizonyosodott, jól is teszem. Ha elmagyarázná valaki, egyáltalán bír-e hírértékkel az, hogy egy szerencsétlen hülyét görénnyel együtt kellett kimenteni a Tiszából, ráadásul tutajjal nyomult a barom, már hálás…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
Nem ugyanaz a műfaj persze, mert ez a 65 éves néni táncol, Jackót ráadásul, de a műsor stimmel, hiszen a Csillag születik kínai verziójában volt látható a produkció. Vállalati bulira simán meghívnám. ..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
A május 10-én induló Szerelem a legfölsőbb szinteken című napi, párkereső valóságshow-ban szerepet kap várhatóan Olivér, Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva is - már amennyiben Alekosz rábólint a felkérésre. A VV4 után rögvest beköltözik a villába tizenhat, 19 és 44 éves…..
A Bors megtudta, hogy a VV4 szépfiúja nemcsak vetkőzéssel, hanem tolmácsolással is keresi a kenyerét. A VIII. kerületi kapitányság igazgatásrendészeti osztálya foglalkoztatja, és olyan baleseti ügyekben hívják be, ahol az egyik fél lengyel. Jerzy feladata egyszerű, részt vesz a…..
Akármennyit is nézzük, Alekosz gobelinportréjában nem találunk hibát, egyszóval kimondhatjuk: az (eddig) ismeretlen művész ezzel az alkotásával végleg behímezte magát a celebiparba.Ezért is különösen érthetetlen, hogy Színyei Edit munkája miért nem kelt elsőre a vaterán, de…..
haamilkar 2011.04.27 16:50:08
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
haamilkar 2011.04.27 10:04:31
A "kikötözéskor" ki az aki megnézi, mi vagy a gatyában? Éva. a "lelki társ"

www.youtube.com/watch?v=gRNvQoZy1AY

Igaz, jegelték neki a csajok, de nem hinném, hogy attól puha. "Impotens férfi szex-terapeutát keres" - így kellene meghirdetni az új műsort.
haamilkar 2011.04.27 10:08:15
@haamilkar: Elgépeltem. mi van a gatyában?
ValóVilág-őrületben ég az egyik legnagyobb online fogadóiroda. A Blikk információi szerint csak arra, hogy Alekosz nyeri a valóságshow negyedik szériáját, már most több ezer ember tett fel pénzt, ezáltal tízmilliós összegről beszélünk. A fogadóiroda szakemberei és a fogadók…..
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
haamilkar 2011.04.17 11:57:18
@picigyongy:

Sehol egyetlen konkrét bűncselekmény nem merült fel. Azt az egyetlen pisztolyos fényképet a játék elejétől ismerjük. Meg hogy gyerekként apja kocsijával menekült a rendőrök elől.
A Bors szállítja mai faszányos bulvárhírünket: VV Olivér netes társkereső oldalon kerít Alekosz haverjának, aki meg a VV után először nála fog héderezni, míg fel nem újítják a villát, aztán visszaköltözik, de állítólag nem a villába, hanem egy luxus lakókocsiba - a VV4…..
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
A Borsonline-on leltünk egy nagyszerű írást, ami egyszerre alkalmas minden erre járó troll etetésére és a valódi értékek felett síró értelmiségi réteg felzaklatására, így természetesen nincs az az isten, hogy ne szemlézzük be. Aki nem akarja elolvasni a teljes cikket, annak…..
A legpusztítóbb VV4-párbaj evör, animáltan. Befosás. ..