Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajnokfiukeressskypon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a bejegyzést azért nyitom, hogy az adott témában eszmecsere folyhassék alatta.Egy rövid magyrázat:EA -nak vagy Expert Advisor-nak hívják azokat a programokat MT4 alatt, amik automatikus kereskedést folytatnak..
bajnokfiukeressskypon 2011.04.06 21:28:00
@Lolo530: sziasztok, Szeva LOLO530. Ennek több oka lehet, mármint annak, hogy a robot nem működik egy új számlán. pl van olyan robot, amit csak egy helyen lehet futtatni egyszerre. és ha futtattad valahol, akkor le kell kapcsolni, és csak utána kilépni az MT4-ből, majd újraindítani a PC-t, ((hog y új IP címed legyen)), ekkor lehet a másikra feltenni és újraindítani. Előfordul azonban, hogy az újraindítás között 4-5 óra is eltelik, ennyi idő kell, hogy a robot értékesítője levegye a szerverről a régi ip címet. VPS szerveren nem tudom, hogy hogy mehet. Nekem Leotraderem volt- de visszakértem az árát. megjöttem a dobozos robotokból. Egyébként amikor vettem, akkor is magyar oldalról vettem, mert itthon is mindent meg lehet kapni, és legalább az eladó tud segíteni-- nem reklámozok senkit---.Keress meg skypon, és mondok még érdekességeket.
bajnokfiukeressskypon 2011.04.06 21:50:08
@KT-X: Én hosszabb távot, vagy több kötést néznék egy robot vagy signálszolgáltató esetében!
Jól láttam, hogy az utolsó 51 lot nagyságú? Ha igen, akkor én nem is vagyok többre kiváncsi.
Egyébként sosem az a kérdés, hogy egy stratégia működik-e egy számlán, vagy tud-e valaki 1 élő számlát mutatni. Sokkal inkább az, hogy van-e 30 "jól" teljesítő számla egymással szinkronban, vagy van-e egy minimum 100 kötéssel bíró élő számlája. Egyéni profik mindig vannak, de a tudást és a technikát kevesen adják át!
  Üdvözöllek a forex-robotok.blog oldalán!   Köszönöm, hogy benéztél és bízom abban, hogy az itt közzétett tartalom eléri tetszésed és segíteni tud neked.   Több éve foglalkoztat a kérdés, úgy ahogyan másokat is, hogy hogyan tudnék olyan megoldást találni a…..