Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy bereai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Őrtorony társulat szerint Jézus és Jehova ugyan az a személy!!!KI mondja azt, hogy 'hamar eljövök'?Idézetek a Jelenések nagyszerű csúcspontja közel! című (piros) könyvből, kiemelésekkel tőlem:44. fejezet 15. bekezdés: 15 Jézus most egy utolsó buzdítást ad:…..
egy bereai 2011.04.06 21:20:34
@Johnny Joker: A szövegösszefüggés megszakítása egy oda egyáltalán nem illő utalással a JHVH névre, valóban a Tanúk specialitása. Az is igaz, hogy alaptantételeket építenek szavakra. Sok esetbe olyan szavakra, melyeket megváltoztattak. Számomra is az egyik legfontosabb kérdés az, hogy ki valójában JHVH?
Ha van kedved erre bibliai választ találni, akkor kutassuk együtt.
Vasárnap a nyilvánoson volt egy kínos helyzet. A vendégelőadó felszólította hallgatóságot, hogy ki olvasta el már elejétől a végéig a Bibliát? Olyan stílusban persze, hogy mindenki fülét-farkát behúzva lapított. Ezek után felhívta a figyelmet nem baj, itt vannak a…..
egy bereai 2011.04.06 19:49:06
@Zsolt520: Szervusz Zsolt! Fenti bejegyzésed arra enged következtetni, hogy többre értékeled Isten Szavát annál, hogy beérd a kiadványok által "igazság"- nak nevezett tanulmányoknál. Én magam is így vagyok ezzel. Azokat az embereket keresem tehát, akik merik és akarják is a bennünket érintő legfontosabb témákat a Biblia alapján megismerni. egyik ilyen téma az éppen aktuális Emlékünnepi szimbólumokkal kapcsolatos. Keresem a Bibliai alapját annak az állításnak, hogy mindkét emlékjegy kizárólag a felkentek számára kerül körbeadásra. Nem találom. Ha van kedved ezzel, és hasonló dolgokkal foglalkozni, kérlek jelezd. ps: új blogger vagyok, lehet, hogy lesznek kezdeti nehézségeink a levelezésben. üdv: D. László