Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigami

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
amiteszt Újabb bejegyzés 2013.03.19 09:15:52
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus purus odio, vehicula quis interdum vel, placerat ac nibh. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Praesent id porta eros. Nam placerat, magna vel sagittis tincidunt, metus nibh…..
amiteszt Üdvözlünk a blog.hu-n! 2013.03.13 13:20:22
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Szigami Powder croissant bear 2013.02.05 14:57:39
Powder croissant bear claw faworki tiramisu. Wafer pie sweet ice cream cupcake jelly croissant carrot cake. Tart marzipan liquorice danish fruitcake sesame snaps. Cupcake pastry icing marzipan apple pie caramels wypas sweet roll. Bear claw gummies sesame snaps. Halvah ice cream sugar plum. Sweet…..
Az elmúlt héten több egymástól független oldalról is szembesültem ezzel a mondattal, nem mintha most hallanám először, sőt viszonylag sokszor szokták nekem mondani, úgyhogy megér a dolog most egy postot :) Meg amúgy is szép nyári idő van kint, miért ne üljek a gép előtt,…..
Szigami 2011.05.23 20:02:20
Kötéssel és hogolással tényleg szinte bármit el lehet készíteni, csak a fantáziánk szab határt. Az interneten böngészve bukkantam az alábbi gyöngyszemekre. Fotel Sütik  Gyümölcsös fülbevalók Miniatűr sütiember   Elektromos gitár Hajszárító és hajsütő…..
Szigami 2010.09.08 19:38:45
Nem könnyű a dolgom. Nem kézzelfogható egyelőre, nem tárgyiasult a termékem, tehát akármennyire is jó úton vezet minket Dávid, kilógok a sorból. Legalábbis így érzem.Nagyon szükségem lenne egy kis biztatásra, úgyhogy megyek is írogatni, hogy minél előbb megmutathassam az…..
Kedves Mindenki, aki időnként benézel ide!Gondban voltam, mennyi az az infó, amit megoszthatok Veletek a 25hét programról. Nagyon sok újdonságot - ami a magam projektjeit illeti - nem tudok mondani, nem volt alkalmam tovább szűrni ötleteim és haladni a  megvalósítás felé.…..
Kaptam egy kommnetet. Újabb fázisa itteni pályafutásomnak:)Szia Norbi!Örülök a jelentkezésednek. Tagként a 25hét programról nem adhatok konkrét infót. Viszont az onlinevallalkozas.hu-n sok -sok téma fenn van, van, aki ott is jelen van, infocsere megy ezerrel. Ezt és persze a könyvet…..