Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coaching_Admin

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TISZTÁN EMLÉKSZEM ARRA A TÁRGYALÁSRA, amikor a FranklinCovey Magyarország termékfejlesztésért is felelõs tanácsadójaként elõször hallottam a „Vezetés a bizalom sebességével” tréningrõl. Okosan, mosolyogva próbáltam figyelni a lengyel kolléga prezentációjára, de a…..
Fenyves Katalin: Melyek azok a konkrét tapasztalatok, amelyekre a tematikus nap programját építed?Hankovszky Katalin: Lassan tíz éve, hogy végzett, gyakorló coachok tanulását támogatom Svájcban. Kezdetben Peter Szabó kollégám mellett, majd növekvö elképedéssel egyedül is arra…..
Dr. Szilágyi JuditExecutive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak….Kicsit eltűntem. Na jó, pontosítok.…..
Amikor az 1968-as mexikói olimpián a magasugró Dick Fosbury nem hasmánt, hanem félköríves nekifutás után, háttal rugaszkodott a lécnek, az emberek nem hittek a szemüknek. Az amerikai sportoló azonban olimpiai bajnok lett, négy év múlva Münchenben pedig negyven magasugró közül…..
Ha megkérdezzük valakitől, mitől eredményes munkája során, sokféle választ kaphatunk. Ha mi coachok tesszük fel önmagunknak ezt a kérdést, mi sem egyforma választ adunk erre a kérdésre – sokan sokfélék vagyunk, sok mindent definiálhatunk saját munkánk eredményeként. Én…..
Időpont: 2011. szept. 8. Előadó: Komócsin Laura és Márton Mónika A workshop célja: Az egyik legklasszikusabb coaching téma az első 90 nap, azaz a frissen kinevezett vezető támogatása. Tudja, hogy ez egy új szerep és szeretné a lehető legjobbat kihozni magából. Számos…..
 Dr. Szilágyi Judit Executive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak….Mint oly sokszor, már megint…..
A hagyományos tréningek irányából a csoportos és teamcoaching irányába történő elmozdulás tapasztalható. A trénereknek meg kell tanulniuk a csoportmunka egy új formáját, új technikákat, eszközöket, ha lépést szeretnének tartani a piaci változásokkal. Másrészt, akik eddig…..
Dr. Szilágyi JuditExecutive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak….Június végén ismét egy érdekes…..
Márton MónikaŐsztől újra iskolás leszek.Ez azért titkos, mert itthon még nem vallottam be. Két napja vizsgáztam le egy coach suliban, és a vizsgára készülés minden 10. percében hangosan elmondtam, hogy a családom jól hallja: „Ne engedjétek, hogy az elkövetkezendő két,…..
Tóth Annamária coach, trénerszervezetfejlesztési tanácsadóNagyon szeretem az egyszerű modelleket. Persze, ha felületesen alkalmazzuk őket, akár banálisnak, akár cikisen egyszerűnek is tűnhetnek. De valljuk be, nagyon sok probléma megoldásánál a tisztán látás, az objektivitás, a…..
Időpont: 2011. 07. 07 Betekintés a team coachingba, azaz hogyan használhatjuk a coaching módszertant teamek és csoportok esetébenMeggyőződésem, hogy teamek, szervezetek fejlesztésének leghatékonyabb és legeredményesebb módszere a konkrét szakmai, üzleti témák, elakadások,…..
Tóth Annamária coach, trénerszervezetfejlesztési tanácsadó flowszerű érzés; egymásra rezonálás; elgondolkodtató kérdések; komfortzóna feszegetés; a válaszokban teljes beleállás; bizalom; nem automatikusan jövő válaszok; izgalmas csend; újragondolás; a másik referencia…..
Dr. Szilágyi JuditExecutive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak…. Két éve tanulgatom a vitorlázás…..
Egy rövidet.Ma elkészült a szakdolgozatom. :-)A végső konzekvencia ugyanaz volt számomra, mint amit a coachinggal kapcsolatban  újra és újra  megtapasztalok:"Amit a cél elérésével kapunk közel sem olyan fontos, mint amivé válunk,   amíg azt…..
Egy rövidet.Ma elkészült a szakdolgozatom. :-)A végső konzekvencia ugyanaz volt számomra, mint amit a coachinggal kapcsolatban  újra és újra  megtapasztalok:"Amit a cél elérésével kapunk közel sem olyan fontos, mint amivé válunk,   amíg azt…..
Márton MónikaExecutive és business coach, Coaching üzletágvezetőNéha bizony a coachnak is szüksége van coachra.Segítő hivatást választottam, ami nagy ajándék az élettől, hiszen abból élek, ami a szenvedélyem. Sokat gondolkodtam, azon, mi is a munkám legfontosabb értéke, és ma…..
Dr. Szilágyi JuditExecutive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak….Egyik kedvenc ügyfelem őszinte…..
Gondolatok a program kapcsánSzabó ZsuzsannaÜgyvezetőSoundNess Tézis Kft.A Sämling Solution Consulting Kft. által havi szinten megrendezésre kerülő Tematikus Coaching Nap májusi alkalma számomra elsősorban definíciós tisztázás szempontjából volt igen hasznos. Hallani hallottam a…..
Márton MónikaNéhány napja megkérdezték tőlem, hogy coachként ki a kedvenc ügyfelem. Zsigerből jött a válasz: Minden ügyfél más és más, és mindig az aktuális a kedvencem.Kérdezőm elégedett volt a válasszal, mert nem faggatott tovább, de mint ahogy egy coaching ülés sem ér…..
Dr. Szilágyi JuditExecutive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak….Egyértelmű, hogy nem tartozom a technika…..
A Sämling Solution Consulting Kft. és a Business Coach Kft. közösen felmérést végez arra vonatkozóan, mit gondolnak a vezetők, a HR vezetők, a trénerek és a coachok, belső trénerek a csoport és team coachingról, milyen esetekben használnák, milyen hozzáadott értéket…..
Dr. Szilágyi JuditExecutive coaching során a vezetők sokszor dilemmák megbeszéléséhez, felvetéséhez, megoldásához keresik az üzleti edzők támogatását. Kihez forduljon azonban egy coach? Mert valljuk be, dilemmáink nekünk is vannak…A héten egy stresszes  munkahelyi…..
Schäffer BeátaAmióta nyitott szemmel járok, sorozatosan találok rá újabb és újabb szakmai közösségekre. Elsőként a coach-képzésemet szervező egyesület nyílt napján érintett meg az odatartozás érzése - nem is volt kétséges, hogy közöttük szeretnék maradni és náluk…..
Karrierváltás támogatása coachinggal A mai kor embere aktív évei során többször is találkozhat karrierváltáshoz kapcsolódó kihívással. Elmúlt az az idő, amikor tanulmányaink befejeztével elhelyezkedünk, majd a munkahelyünkön eltöltött évtizedek után ugyanarról a…..