Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreamer88

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha van olyan az életemben, hogy nincsen semmi nagyobb gond, sőt, kifejezetten jó dolgok történnek velem, és mégsem vagyok boldog. Most is előjött egy ilyen ok nélküli hangulathullámvölgy, és nem igazán tudom, mit kezdjek vele. Látszólag minden rendben, van munkám, van fedél a…..
Dreamer88 2016.02.19 07:06:35
@Kaisa: Nem olyan rég követem a blogot, de az, hogy szociális fóbiával és önbizalomhiánnyal küzdve képes vagy nyilvánosan kijelenteni ezeket szerintem nagyon figyelemre méltó teljesítmény.
A javaslatom az lenne, hogy ha csinálsz valamit amitől tartasz egy kicsit, gondolj vissza rá, egy-két évvel ezelőtt mit tettél (vagy nem tettél) volna ugyanabban a helyzetben.
Így meglátod majd mennyit haladtál :)
Mindenki másképp csinálja Jó példa az intro-extro különbségre az írónő és férje vakációja. Férje extrovertált, a nő intro, nem egyezik a szórakozásról alkotott elképzelésük, és hogy mi számít számukra kielégítő nyaralásnak. Emiatt felváltva szoktak nyaralási…..
Első különbség: az újratöltődés Az extrovertáltak szeretnek beszélgetni, magukon kívüli tevékenységekben részt venni, emberek, események és dolgok közelében dolgozni. De nem feltétlenül társaságibb lények, szórakoztatóbbak vagy élettel telibbek. Szabadon költik az…..
Dreamer88 2016.02.07 14:30:04
@Kaisa: Persze hogy érdekelnének ezek a könyvek is.

Meglesem az említett anyagokat és örömmel várom az emailed
Mik azok az „introk”? Te is az vagy? Az introvertáltság lényegét tekintve egy temperamentum típus. Nem egyenlő a félénkséggel vagy a visszahúzódó személyiséggel, nem betegség és nem kóros. Nem olyasmi, amit meg tudsz változtatni, de megtanulhatsz együttműködni vele...
Úgy döntöttem, hogy szép lassan megosztom Marti Olsen Laney: The Introvert Advantage – How to Thrive in an Extrovert World című könyvének kivonatait magyarul, mert számomra nagyon hasznos volt a könyv minden betűje. Sajnos nem jelent még meg magyarul, és különben is elég gyér az…..
Terepgyakorlatos sorozatunk első része, amikor egy kevésbé stresszes helyzetbe helyezem magam. Alapszituáció: Minap be akartam menni egy számítástechnikai szaküzletbe egy olyan áruért, amit már jó előre kinéztem a neten. Nem gondoltam, hogy ez kihívás lenne, bár egy kis…..
Ha a "T3 S3 race" seregnek szeretnéd két-háromszorosára emelni az említett értékeit, vagy érdekel, az eldák miképpen mívelik a necro- előtaggal kezdődő dolgokat, akkor katt. Ezúttal is Dreamer 88 tollából: Hegyesfülű kódex kiegészítés -…..
Fussuk le a kötelező köröket: hát ez már megint valami ócska 2+ tápgyűjtemény, minden csak szpészmarin, a többi sereget nem fejlesztik, mire jó ennyi powerarmour, tömény unalom, a dzsídábjú a hobbi Apple-je,  jajjajaj, meg amúgy is kokain-árban van, megyek inkább…..
Utolsó részéhez érkezett a magyar codexeket bemutató sorozat, ami abban is rendhagyó, hogy megelőzi a MJJ bemutatót az új necronokról (no para, az is készül).  Fogadjátok a sorozat záró részeként az új Necron codex magyar változatát. Ezúttal is Dreamer 88…..
Figyelmezz alantas Mon-keigh, üdvözletünket küldjük a Hungária Mestervilágról. Immár a Te primitív,  intergalaktikus magyar nyelveden is elolvashatod - hogy miért is lesz szükségünk egy új codexre hamarosan.  Fogadjátok sok szeretettel az Elda codex magyar változatát.…..
Dreamer88 2011.11.02 15:28:38
@Ladislaus: Nem tudom, hogy ezen most meg kellene sértődnöm vagy meg kellene köszönnöm?

Szörnyű Bosszúállók: lehet saját fordítást is csinálni, ha nem tetszik :)
Na kérem, a blog történetének egyik leghosszabb frissítéshiányos időszaka után Ledislaus remekbe szabott árulói mellett egy újabb, szívet dobogtató bejegyzéssel kedveskedhetünk nektek. Jómagam csak a jó hír hozója vagyok, az érdemi munkát újra Dreamer 88 kolléga…..
Dreamer88 2011.07.06 18:48:53
@Ladislaus: Köszönöm az észrevételt. A hibákat kijavítottam, már csak azt kell megvárni, hogy Petrow kolléga kijavítsa a linkeket.
Mindig öröm hírt adni lelkes hobbitársak munkájáról, akik igyekeznek az ángliusul nem beszélő játékosok életét megkönnyíteni.   Legfrissebb újabb szerzeményként álljon itt Dreamer 88 tollából a Grey Knight codex magyar változata. Köszönet érte minden jelenlegi és…..