Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bali

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
Nem lehet, hogy az MTV megostromolta saját magát? Csak azért kérdezem, mert a Szabadság téri csata óta megállíthatatlan a közszolgálati adó reklámkampánya, egyre érthetetlenebb szlogenek és egyre rosszabb fotók kergetik egymást egész oldalas…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Bali 2006.09.15 01:23:20
Én örülnék, ha egy szakértő is elemezné a videófelvételt!!! Az én szakmai szememmel:
1. Pokorni láthatóan ideges volt már a leges legelején (gyűrte a kezét), amikor még a kérdést sem hallotta, így valószínűleg egészen más lehetett a dolog hátterében, és a kivonulás oka, mint amilyen kérdések elhangzottak!!!
2. Szintén más lehetett a dolog hátterében, mert nem is nagyon figyelt a kérdezőre, ami vagy bunkóság, vagy nem, mivel a tényleges okot nem ismerjük, igy nem is nagyon lehet véleményt nyílvánítani!!! Ennek ellenére nem húzta fel magát, mint Gyurcsány a TVben: "El lehet menni Magyarországról Tessék...", hanem higgadtan távozott, annak ellenére, hogy ideges volt az elején már, ergó ki kellett volna jönnie az állatnak belőle, de mégsem jött ki!!!
3. Olga feladata, hogy minél nagyobb nézettségen érjen el a TV, és többen nézzék, éppen ezért tényleg nem a lényeget kérdezi, hanem napi aktualitásokat kérdezget, mindenféle ember mindenféle nyilatkozatával, a popularitás a megfelelő szó erre, ez a célja minden kereskedelmi csatornának/politikusnak is, amíg ennyire kajálja a nép!
4. Pont ez ellen "kelt ki az index.hu" is, amikor csinált egy napon olyan weboldalt, hogy "Gyurcsánynak ilyen a medencéje, Gyurcsánynak így hívják a kutyáját, Gyurcsánynak ez, Gyurcsánynak az", ergó az egész oldal tele volt Gyurcsány hírekkel!!! Az MTI értesülése szerint pont az Index elégelte meg ezt a szenzációhajhász dolgot, amire a legtöbb ember vevő, és növeli az olvasottságot/nézettséget! (bár hivatalosan nem tudni még mindig, hogy az MSZP fizetett-e ezért az Indexnek, hogy 1 napon csak Gyurcsány jelenjen meg az oldalon, vagy tényleg önszántából csinálta az Index, és tiltakozott a popolarizmus ellen!!!)
5. Nézzük meg a videofelvételt 3x egymás után: Olga végzi a feladatát, amiért kapja a fizetését (hasonlóan a többi kereskedelmi TV-hez, kell a nézettség, és a milliós bevétel az SMS-ekből, a nézettség által a reklámokból, stb.): szenzációhajhász, és populáris dolgokkal bombázza Pokornit az éppen "aktuális"!?? politikai hülyeségekkel: "ki mondott mit" - vegyed elő 1 év múlva ezt a videót és nézzed meg megint, és kérdezzed meg magadtól: "Tényleg olyan rohadt fontos volt ez a kérdés?" --> valószínűleg arra fogsz jutni, hogy NEM! 1 év múlva ez már senkit sem érdekel, de szerintem 3 hónap múlva sem! --> Popularizmus, popularizmus, popularizmus ÉPPEN EZÉRT NEM VAGYOK HAJLANDÓ TV-t NÉZNI max. szakérteni! (indexet és 1-2 híroldalt meg azért csak-csak kell olvasni, mert nem árt ha rendelkezik az ember egy-két információval, de teljesen jól megvagyok TV nélkül, híradó nélkül, és reggeli hírek/rádió nélkül, amikor akarom akkor meg beleolvasok az akt. hírekbe DE SOK EMBER EZEKRE A RIPORTOKRA BUKIK, csak nem értem, hogy mi az ami jó bennük, amikor semmiről sem szólnak, értéket sem közvetítenek, tanácsot sem adnak, "független véleményt" sem formálnak!:) Kit érdekel, hogy mit mondott Hiller, vagy Gyurcsány, vagy Orbán??? Számomra amit megtapasztalok az ér valamit, nem pedig mi lett volna ha.... mit mondott kiss jakab ma délután... Lehet, hogy Pokornit sem érdekelte?
6. Amit megtapasztalok az független a TV-től, és "napi" aktualitásoktól:
-17 évvel ezelőtt rendszerváltás volt
-az akkori vezetők most is vezetők, akiknek hírtelen megnőtt a vagyonuk mert állításuk szerint "becsületes" munkával keresték meg a többszáz milliójukat/több milliárdjukat 10-15 év alatt!!! Hahaha!
-17 év alatt az egészségügyet nem reformálták meg, a magyar intézményrendszert szintén nem alakította át senki, jelenleg már elavult, egyszóval: szar!
-17 év alatt a politikusok csaltak-loptak, és hazudtak, rangsorolni nem tudom a pártokat, de az MSZP kiemelkedően űzi ezt a szakmát, de a többi párt sem sokkal különb náluk. (A vicc az, hogy az MSZP akarja visszaállítani a politika becsületét, hitelességét, amikor pont ők hülyitették meg az egész országot a választások előtt!:)
-Jelenleg szarban vagyunk, mert 17 év alatt szétlopták az országot a fejünk fölül/alól, eladtunk, privatizáltunk mindent, pláne még a hitelállományunkat is sikerült növelni, így valahonnan most pénzt kell előteremteni mert szarban úszik az ország! (de miért pont az állampolgárokon kell behajtani, na vajon??? --> mert még mindig pontosan ugyan azok az emberek ülnek ott, jó Pl. Torgyánt már kitakarították:)
-Gyurcsány nem ért a dolgokhoz (lopáshoz, és nyaláshoz ért, merthát meggazdagodott, de ez sajna kevés egy ország vezetéséhez), alkalmatlan az állam vezetésére, kapkodás van minden területen, és mindent egyedül akar megoldani, ami nagy konfliktusokat szül az MSZP-n, és az országon belül!!!
-Orbánéknak sem lenne sok mozgásterük, nem biztos, hogy ők jobban csinálnák a dolgokat, mert ha lenyúlták a pénzt, akkor valahonnan elő kell teremteni, dehát ők is nyúltak bőven a kalapból, nem csak az MSZP! Valószínűleg Pokorni sem érthet egyet mindenben A FIDESZ-szel!!!? (ahány ember annyi vélemény a párton belül is...)
-Nőttek az élelmiszerárak, kajaárak, csökkent a fizetés, egyelőre még nem tudom a rezsi mennyivel nő havonta, de addig jó!
-Kétpártrendszer van: ami súlyos hiba, az ország 2 részre szakadva: szintén súlyos hiba, a magyar emberek nem tartanak össze, inkább egymást gyilkolják: szintén súlyos hiba, reformok nincsenek, csak pénzbehajtás: súlyos hiba, mert az amúgy is csökkenő lélekszámú Magyarországon sok ember a halálával lakol a mostani "reform" miatt, ők az ártatlan szenvedői az egésznek, de rájuk senki sem kíváncsi!!!??? --> NEM, illetve itt-ott megjelenik az Index hasábjain: "Három nap alatt hat embert gázoltak el a vonatok": Kavalecz egyébként nem érti, "mi történt az emberekkel". De ha az országban körbemegyünk, vagy Budapesten sétálunk egyet, akkor elég sok agresszív, és kiábrándult emberrel lehet találkozni!!! Erről miért nem ír az újság/TV, miért csak azokat a szemétláda politikusokat, és idióta TV-s, rádiós "sztárokat" éltetjük??? Énvelem miért nem csinálnak riportot, mint "ideális adófizető állampolgár" minta??? És miért nem szól a fáma arról, hogy miért jutott az ország ide, ahol most van??? He??? Hát azért nem kedves olvasók, mert akkor már jópár embernek kéne a bitófán lógnia már, csak belefulladtunk a nagy demokráciába, és itt van a nyakunkon az a fránya kapitalizmus is, ami bizony nem sokkal jobb, mint a szocializmus!