Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korbendallas2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hiába vártak sokat a gyártók a szupervékony, többek között optikai meghajtót mellőző hordozható számítógépektől, azok nem nagyon váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. 2012 elején úgy áll a helyzet, hogy a notebook szegmensben meghatározónak számító tajvani…..
korbendallas2 2012.02.19 14:26:08
@ZoliKa1988: Azért viszik az airt mert mindennapi használatra jó és az van amit leirtam és valóbban koppintanak az almáéktól eleinte az aireken nevettek a gyártok hogy mit akarnak azzal a szegényes hardverrel meg drága nem kell majd senkinek de nem így lett az osx jó megbízható aztán persze mikor látták az eladásokat mások is megcsinálták a saját airre hasonlító gépüket úgyan úgy alu külső váz csak windows és ráadásul nem adták olcsóbban jóval mint az airt és ezért is veszik az airt. :)
 Zavarja, hogy a házimozi szettet nem lehet normálisa elhelyezni a vezetékek miatt? Beleakadt a madzagba és leborította a hangfalat a szaladgáló kutya? Bosszantja, hogy nem pakolhatja oda a hangsugárzókat a zsinórok miatt, ahova szeretné? Unja a kígyózó kábeleket a szobában? Én…..
Megszokhattuk már Magyarországon is, hogy egyre több helyen bukkannak fel az Apple termékei vagy ezekkel kapcsolatos őrületek, várókban az iPadek, iPhone-ok, nyílt mezőkön és pusztahelyt a MacBookok, a böngészőnkben pedig az Appleblog. De vannak olyan részei a világnak, ahol még…..
korbendallas2 2011.04.05 23:57:39
@BoldogIstvand: nekem nagyon tetszik az ajtó igen kreativ majd kérlek válaszolj a levelemre:)