Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hullámkarton (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki sokáig hűséges volt, és csak évek múltán esik kísértésbe, nehezen veszi rá magát az első szexre a szeretőjelölttel vagy szexpartnerrel - ki mivel próbálkozik. Előjön a bűntudaton és a bizonytalankodáson kívül minden olyan szorongás, ami a facér korszakunkra is…..
hullámkarton (törölt) 2011.04.12 18:45:37
@barbieds: Kicsit más, de amikor közölte velem hogy nem veszi a szájába, én felöltöztem és ott hagytam. Előtte azért hagyta hogy kinyaljam.
hullámkarton (törölt) 2011.04.12 20:29:07
@skarlát betű: Ez csak egy példa volt arra hogy nem minden esetben dugják meg a férfiak a nőket. ilyen példát írhat egy nő is nyugodtan. nem akarok zavarni, én csak olvasgatok errefelé. próbálok felkészülni a jövőre. ártani azt hiszem nem árt. talán olyan mint amikor Tyler-Durden a Fight Club című filmből a beteg emberek gyűléseire jár.
hullámkarton (törölt) 2011.04.12 20:52:24
@skarlát betű: Erről meg ez jutott eszembe: youtu.be/AnUB2DR8esA
Úgy tűnik ma filmes estém van, de elhangzik a végén a megoldás.
Kedves Hűtlenek,ezúttal Ifigenie kért meg rá, hogy bocsássam vitára az őt foglalkoztató kérdést. Íme:Sokat gondolkoztam rajta, létezik-e olyasmi, hogy egy férfi bizonyos életkorban, bizonyos anyagi és családi háttér mellett szükségét érzi annak, hogy szeretőt tartson -…..
hullámkarton (törölt) 2011.04.10 01:21:58
@Kommentel(n)ő: Ez már a második kommentem volt. Amúgy meg eléggé erkölcstelen vagyok én is, nem kell ezt még az orrom alá is dörgölni. Alvás helyett meg van millió jobb dolog.
Folyton azt szajkózzák körülöttünk, hogy a házasság válságban van. Nem csak a sajátunk, hanem úgy általában, az intézmény maga. Mert hogy régen milyen más volt. Persze ez a régen nagyon tág fogalom, ilyenkor kedvem lenne megkérdezni, hogy mikor volt az a régen, amelyre a…..
hullámkarton (törölt) 2011.04.05 23:26:00