Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hairless chicken

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korunk egyik legjobb, legdühítőbb, legviccesebb és legfelháborítóbb komikusa a magyar származású Louis CK (igen, mindig el fogjuk mondani, mert büszkék vagyunk rá), kiváló sorozata, a Louie most megy az F/X-en, ennek csapunk most egy kis felhajtást a komikus tíz legsokkolóbb…..
A sokszor méltatlanul gennygócozott, ám egyébként fantasztikus Justin Timberlake elment Jimmy Fallon esti műsorába még szeptemberben, és ha már ott volt, pár percben közösen előadták a raptörténelem javát. Akkora sikere volt az előadásuknak akkor, hogy a mostani…..
hairless chicken 2011.07.20 15:41:46
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Blog!…..
De a legfaszább akkor is Bill Compton verziója, esetleg Eric vasárnap eleresztett Snookie-ja. ..
Csak annyit mondott, ne haragudjak, de neki nem megy ez az együtt járás dolog, megunt. Derült égből villámcsapás!  Nyári dallamNézd a legfrissebb klipeket és műsorokatwww.vivatv.huMég több Kelemen Kabátban videóNézz új klipeketNézz új klipeket | Zenei hírekBeillesztés…..
hairless chicken 2011.07.12 08:47:34
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
hairless chicken 2011.07.09 10:16:21
@etruszk: én voltam. szerintem azért, mert amíg a húsevő eszik zöldséget is, addig a vega a házába sem szívesen enged be pl. disznóhúst. ha bele van pistulva (sötétzöld analógiára sötétvega), akkor ott már szinte vallási szinten megy. most te megkérnél egy muszlimot, hogy süssön neked egy jó kis karajt? :)
ha a potenciális vendégnek gondot okoz, hogy elviseljen egy estét hús nélkül, akkor mondjon nemet, ennyi.
hairless chicken 2011.07.10 09:02:29
@etruszk: én nem vagyok vega, ezt szögezzük le. de tiszteletben tartom mindenki étkezési szokásait.
amúgy a kérdés számomra még mindig az, hogy ha tudom, hogy ez feszültségforrás az én számomra, vagy a vendégem számára (vendéglátóm számára), akkor mi a rákért megyek el (hívom meg)? jó este lesz az, amelyik ilyen feszkóval indul? nem. akkor meg nem kell csinálni. ennyi.
ha a vega nem főz húst, akkor a húsevő nem főz olyan alapanyagokkal, amitől rosszul van. elég egyszerű a képlet.
Modorosblog A Nyelvtudor II. 2011.06.26 14:53:00
-És tanulnak a gyerekek nyelveket rendesen, Marikám? Nagyon helyes, ebben a mai világban anélkül ma már nem viszed semmire sajnos. Heti tíz órában? Bizony, a Zsoltikáéknál volt egy nulladik év, ott húsz órában tanulták az angolt, emelt szinten. Amit ezek a számítógépekkel…..
hairless chicken 2011.06.27 13:28:21
@Brother Love: @Ernoke: ennek ékes példája az öcsém, a haiti földrengés már három hete minden egyes fórumon vezető szerepet töltött be, amikor faterral beszélgettünk róla, gyerek próbál bekapcsolódni: miről van szó? elég elszomorító. meg az is, hogy soha egy könyvet sem olvasott el - hasonlóan rengeteg évfolyamtársához.
hairless chicken 2011.06.27 14:26:32
@lárvalányhaj: ja, pedig a zinternetet nem csak játék/tecső/fész/pornó négyszögben lehet használni :-)
hairless chicken 2011.06.27 16:19:16
@migueldiez: juj, a nyelvérzék kifogást én is szeretem! mert az még oké, hogy valaki nem tud ritmusra mozogni, de beszélni mindenki tud. van akinek könnyebben megy, van, akinek nehezebben. és itt jön be az, hogy a kezdetekben milyen visszacsatolást kaptak a tanártól. sokszor azonban egy oroszról átképzett középfokon gagyogó fáradt, alulfizetett, stb. tanártól kapják az első benyomásokat.
pedig ma már annyi mindennel lehet feldobni a magánórákat. én pl. mindig HIMYM, TBBT-t, zenét meg ilyeneket toltam a nebulókkal, a kezdetben olyan témákról beszélgettünk, amik nekik fontosak voltak - hogy belejöjjenek a beszédbe egyáltalán. aztán már másról is. meg volt olyan is, hogy direkt rájátszattam velük az "magyar akcentusra" :-) jókat röhögtünk.
Na jól hallom, hogy megkötött a gipsz? Gratulálok. Kisfiú vagy kislány? És mikorra van Kingus kiírva? Na akkor még van idő. És néven gondolkodtatok-e már? Olyanok vannak, hallod... ne legyetek hülye szülők! Mezey Virág, Réthy Gyopárka, Erdei Őzike, Farkas Piroska, Tüskés…..
hairless chicken 2011.06.24 10:41:38
@vészmadár (pica pica): biztosan ez járt a szülők fejében, amikor a kórházban megkérdezték, mi legyen a kislány neve :-)
hairless chicken 2011.06.24 10:52:46
@vészmadár (pica pica): hát, ismervén az emberi fajt, ilyen nevet biztos nem választanék, még a végén predesztinálja a gyereket és garantáltan szétszedik a suliban a kis rosszaságok, egész életére lelki sérült lesz :-)
hairless chicken 2011.06.24 14:20:18
@vészmadár (pica pica): pedig az egy milyen jól becézhető név már :-)
az angolszász névadásban azt bírom még, hogy rengeteg név lehet fiú/lány is (Billy, Charlie, Joe, stb)
Praxis Csupa szőr lett a nő arca 2011.06.11 13:05:00
Tisztelt Praxis blog! Szeretnék önöknek elmesélni egy történetet és erről a véleményüket kikérni. A feleségem a közelmúltban részt vett egy lézeres bőrgyógyászati beavatkozáson, amelynek a célja az lett volna, hogy a feleségem arcáról a nem kívánatos szőrt eltüntesse. A…..
hairless chicken 2011.06.12 13:03:43
@SusanneF: nyugodjál már meg, ez egy virtuális játszótér. minek veszel magadra mindent? és ha szivinek hív, akkor mi van? legyen már benned annyi stíl, hogy fel sem veszed (főleg, ha a válaszod milyenségével az ő véleményét erősíted csak). ha szerinted mária troll, akkor ne etesd, alapszabály. ennyi. neked lesz csak jobb.
Amikor már tényleg az ember kötésig gázol a közéleti dágványban, és valami egészen más ügyben kutatva eljut a Martfűi Városi Televízió honlapjára, ahol megtalálja az óvodások ballagásáról szóló tudósítást, akkor jön rá, hogy falhoz kéne baszni a vakolókanalat, mert…..
Ezért szabad csak pártos sajtónak (HírTV, MNO, MTI) interjút adni, ezek a szemét firkászok mindenféle kellemetlen dolgot megkérdeznek, a miniszter lányos zavarában pedig egyre csodálatosabb dolgokat nyilatkozik ... Matolcsyról van szó természetesen, és egy igazán remek fn.hu…..
 Kedves Tibor,  Magamból kiindulva alkottam egy szösszenetet (bár természetesen ekkora ökör még én sem vagyok). Nem tudom, mennyire illik ez a modorosblog profiljába, de azért küldöm szíves felhasználásra.:) Üdvözlettel: Ernoke.   Szeptember 5. Újabb…..
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
hairless chicken 2011.05.23 09:21:28
Csodálatos jó hír kaptunk .... Miközben a polgári kormány a legmagasabb fokozatba kapcsolja az ádáz harcot a gaz táppénzesek ellen, addig a Föld másik felén nagyszerű események történtek. Nemrég írtunk arról, hogy Semjén min.helyettes úr napokat töltött Paraguayban, az…..
Szenzációs ez a Fidesz, csak így tovább :) Ősszel bezár a Zöld Pardon és a Rió a Petőfi-híd budai hídfőjénél, a helyén egy nagy Országzászlót állítanak, a terület pedig az alkotmány hatályba lépésének emlékhelye lesz. Beszarás-behugyozás.Koronaúsztatás? Ugyan…..
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
zoli voltam Ezt azért kapod, 2011.05.08 22:38:00
mert Alekoszra szavaztál! ..
Kösz, hácsé! Megint nem csalódtam, de annál jobban röhögtem.   Na, gyere, itt a kert, van itt minden, mint karácsonykor. Vettem a múltkor két Simsont, fillérekért, de komolyan. Egy jót össze lehetne rakni belőlük, csak mindig rohanok. Ja, az? Az csak néhány akkumulátor,…..
 Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, engedtessék meg nekem, hogy a szerzőről - a sokak számára ismerősen csengő nevű Gorilláról - ejtsek egy-két szót. A Nagybetűs Élet az internet aranykorában csodált személyiségek közül többel is összeboronált már (ld. ÁSÉS…..
hairless chicken 2011.04.19 11:25:35
@Tromb74: @Papichulo: jajmá, de korán volt még :-) és kérlek, ne gyertek azzal, hogy freudi elszólás volt :-) monnyuk jót röhögtem magamon, de ez nem kirívó eset, napjában többször előfordul.
egyébként véresen komolyan vesznek mindent, mert itt akkora a political correctness, hogy ihajj.
abból, hogy a húgyagyú rúni káromkodott egyet a kamerába komoly headline-ok születtek másnap. persze a huligánok kevésbé ártalmasak a gyerekekre nézve (mindezt azért mondom csak, mert az volt az általános konzervatív (????) védekezés, hogy a foci itt családi esemény). az persze...
hairless chicken 2011.04.19 11:43:18
@Papichulo: abból sosemelég, mint tudjuk :-), na ne offoljunk tovább
Modorosblog A hírportál 2011.04.17 14:36:00
Zenit.hu 2011. Thermidor 17., vásárnapja - Adolf. Kőzápor__________________ MEGMONDAS.HUPofátlan El lehet innen menni, tessék!Minden eddiginél pikírtebben szólította fel országukelhagyására az új alkotmánnyal egyet nem értőket…..
hairless chicken 2011.04.18 09:41:28
@altoid: ezt de szépen megfogalmaztad :-)
Modorosblog A Nyelvzseni I. 2011.04.07 06:00:00
És ez nem a hasonló (=azonos) című, még a 90-es évek derekán a fekete-fehér Amatőr magazinban leközölt kis pikáns történet újragondolása.Idegen nyelvet hibátlan kiejtéssel 2/6/10/14... éves kor fölött már akkor is lehetetlen megtanulni, ha az ember tartósan anyanyelvi…..
zoli voltam Ami van 2011.04.06 13:43:00
 A jelek szerint egy 67 éves svéd királyné is lehet hisztis picsa - az bazmeg, hogy sajnálni kéne, mert szegény elesett, amikor egy fotós elől menekült, na ne már. Mert érted, ha egy grizzly vagy egy albán leánykereskedő üldöz, még érteném is a kapkodást, de mi az…..