Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bacsz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel hétvégétől jövő szerdáig nem leszek itthon, ezért egy kis változtatásra került sor. A tizenhetedik hét végéig a fekvőtámaszok és a lábemelések 1 alkalmas fölényben voltak a húzódzkodásokkal és a guggolásokkal szemben, és mivel alapvetően 2 hét alatt egyenlítődnek…..
bacsz 2011.05.23 20:49:27
@WoodyMuscle: Hello!
Én Aikidozni járok mellette és az ott szokott (megtanult) bemelegítéseget, nyújtásokat csinálom. Könyökkörzés lassan, térdkörzés minden irányba...
Nekem alapból eléggé kattognak az ízületeim (pl bicska guggolásnál mindenbehajlításkor roppan egyet a térdem), ezért elég alaposan be szoktam melegíteni a gyakorlatok előtt. A végén, meg nyújtok...
bacsz 2011.05.24 22:03:08
@RoboBender: Vízszints húzásnál nekem a lábam alatt parketta van, így (ez most lehet, hogy hülyén hangzik :) ) mezítláb csinálom, úgy nem csúszkál a lábam annyira, mint zokniban.
Egyébként a vízszintes húzás nekem iszonyú nehezen megy, eddig nem bírtam megcsinálni belőle 3x8 nál többet...
Kiterjesztettem a hídsorozatot a keddi napokra is. Úgyis magas a haladó ismétlésszám, jól jön majd a gyakorlás. Ezen a héten ismét volt swingelés: kedden és szerdán csak kétszer huszonöt, csütörtökön és pénteken ennek a duplája. 1-2 hét eleji gyakorlatnál a múlt heti enyhe…..
Hét közben egy elég érdekes és sajnálatos dologgal szembesültem: rájöttem, hogy a húzódzkodáshoz, bármennyire is szeretem, elég gyenge vagyok. Ameddig el nem kezdtem a programot, képes voltam kb. 1 teljes húzódzkodást és még pár fél húzódzkodást végezni, azt is csak alsó…..