Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golfdroid

259 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
golfdroid Víz alatt Kisoroszi! 2013.06.11 10:28:40
Elhalasztják a Kisorosziba tervezett magyar golfbajnokságot, mert a Magyar Golf Club golfpálya egy részét elöntötte a Duna. Minden emberfeletti teljesítmény kevés volt a víz ellen: Kisorosziban a vad elem győzött. Csakúgy, mint évekkel ezelőtt, a Duna a hátsó pályaszakaszokat…..
A magyar golfbajnokságot is veszélyezteti a hatalmas dunai árvíz, hiszen Kisorosziban a Magyar Golf Clubban kerülne megrendezésre. Mint ismeretes a magyar golfbajnokságot június harmadik hetében tervezik megtartani Kisorosziban. Igen rangosnak ígérkezik a mezőny, hiszen visszatér a…..
golfdroid Golf körkép 2013.05.06 21:03:47
Szakmai portálunk a Magyar Golf Szövetség május eleji közgyűlése előtt a hazai golféletben jártas személyiségek véleményét közli a sportág állapotáról. Kérdéseinkre Hegyi J. Attila válaszolt. Mindenkinek a következő kérdéseket tettük fel, mert úgy véljük, a rájuk…..
golfdroid Újdonságok Udvariban 2013.04.23 07:05:00
A Royal Balaton Golf & Yacht Club javában készül az év első, igazán komoly versenyére, a Magyar Kupára. Az utóbbi időszakban igencsak hányatott volt a Magyar Kupa sorsa. Az év hagyományosan első szövetségi versenyét május első hétvégéjén tartják Balatonudvariban. Mint…..
Szakmai portálunk a Magyar Golf Szövetség május eleji közgyűlése előtt a hazai golféletben jártas személyiségek véleményét közli a sportág állapotáról. Körkérdésünkre a Magyar Golf Szövetség "válaszolt". Mindenkinek a következő kérdéseket tettük fel, mert úgy…..
Szakmai portálunk a Magyar Golf Szövetség május eleji közgyűlése előtt a hazai golféletben jártas személyiségek véleményét közli a sportág állapotáról. Körkérdésünkre először dr. Bohács Zsolt képviselő (FIDESZ), a Parlament Turizmus- és Sportbizottságának elnöke…..
Múlt héten a Kempinski Hotelben adták át a díjakat a tavalyi év legjobb eredményeit elért golfozóknak, de volt egy különleges személy is a színpadon. Gál Zsombor nevét még viszonylag kevesen ismerik hazánkban, pedig a jelek szerint ő lesz az első magyar gyökerekkel rendelkező…..
golfdroid Best of Golf: lobbi 2013.04.01 07:02:00
Péntek este a Kempinski Hotelben adták át a díjakat a tavalyi év legjobb eredményeit elért golfozóknak, menedzsereknek, előtte azonban a hazai golfélet szereplői találkoztak. A világ sportdiplomáciájának velejárója, hogy a döntéshozók, véleményformálók, az egyes sportágak…..
Péntek este a Kempinski Hotelben adták át a díjakat a tavalyi év legjobb eredményeit elért golfozóknak, menedzsereknek. Elegáns hölgyek és urak gyülekeztek pénteken késő délután a Kempinski Hotelben, hogy köszöntsék a tavalyi és legjobb golfozóit, s egyben gratuláljanak a…..
golfdroid A két méteres putt 2013.03.26 11:27:50
Rendkívüli gurítási képességével Phil Michelson jól kezdte az idényt, de a múlt héten visszaesett. Phoenixben magával ragadta a közönséget: az arizonai sivatagból érkező borzalmas hőhullám és szél sem tudta megállítani Phil Michelsont, amikor félelmetes rekordot állított…..
golfdroid Az évtized ütése 2013.03.25 11:18:09
Soha nem volt még ilyen veszélyes ütés a golfban, amit Sergio Garcia mutatott be Orlandoban. A PGA Touron játszó spanyolok közül Sergio Garcia nyújtotta a rosszabb teljesítményt, Castagno ezzel szemben parádézott, s az ismét, de már tartós csúcsformára jutott Tiger Woodsot…..
Hivatalossá vált, a sízés és a golfozás legnagyobbjai együtt járnak: Lindsay Vonn és Tiger Woods uralja a sajtót. Nem sikerült a női síelés minden kétséget kizáróan egyik legnagyobb alakjának az idei szezon. Mint ismeretes Schladmingban, az alpesi sí világbajnokság első…..
A tervek szerint Kisoroszi nyitja a versenyek sorát, bár ki tudja, az időjárás nem írja-e át a bátrak vágyát? A szerkesztőségünkbe érkező információk alapján jól látható, hogy a Budapest környékén megmaradt pályák közül Kisoroszi igen aktív. Írtunk már a klubházban…..
golfdroid Footgolf kontra golf 2013.03.09 13:16:43
Az Európában terjedő footgolf legnagyobb hazai bázisán, Kisorosziban új rendszerben próbálják megtartani a golfozókat. Kisorosziban játszanak legtöbben hazánkban footgolfot, aminek a klub vezetősége érthető módon örül, hiszen az ínséges időkben új bevételi forrás akad, ami…..
Hazai golfklubjaink akciókkal próbálják játékra ösztönözni a talán még téli almukat alvó golfozókat. A hét elejéig tart a rendkívül enyhe időjárás, utána azonban ízelítőt fogunk kapni a tél utolsó támadásából. A szomszédos Ausztriában rettegnek a hideghullámtól a…..
A jó idő hatására szerte az országban március elején kinyitottak a golf klubok. A rendkívül enyhe időjárás kedvében jár a golfozóknak, mert egyre-másra nyitnak ki azok a golfpályák, amelyek a válság ellenére tovább üzemelnek hazánkban. Beszámoltunk már a Magyar Golf…..
golfdroid McIlroy bajban! 2013.03.05 10:05:34
Az év nagy meglepetése a tavalyi világelső, Rory McIlroy vesszőfutása, ami ütőváltásának következménye. Sir Nick Faldo megmondta: tavaly november végén nagy feltűnést keltő nyilatkozatot tett, amelyben azt jósolta, a még rendkívül fiatal világelső, Rory McIlroy súlyos bajba…..
A hirtelen tavasziasra váltott időben már lehet használni a nyári greeneket Kisorosziban a Magyar Golf Clubban. Közeleg a szezon nyitány, amit jól jelez, hogy Kisorosziban már február végén megnyitották a nyári greeneket, így akinek kedve szottyan, bármikor megkezdheti a gyakorlást…..
golfdroid Teljes életet ad a golf 2013.02.27 18:40:34
Egy tizenéves magyar fiatalember életében a golf nemcsak játék, hanem betegség elleni gyógymód is. Holló Zsombor, a 13 éves golfozó számára a golf sokkal több, mint érdekes hobbi, hiszen nagyon komoly gerincferdülés ellenére üti a labdát szinte nap, mint nap, és nem is…..
golfdroid Rózsa Csilla Fábrynál 2013.02.11 17:37:14
A legjobb magyar női golfozó szerepel csütörtökön a nagy magyar szórakoztató tévéshowjában! A magyar golf lassan-lassan polgárjogot nyer hazánkban is, bár sajnos még mindig nagyon sok az előítélet a sportággal szemben. A golfszövetség és a MOB hivatalos találkozója azonban…..
Nem felejtik el az amerikaiak a medimahi drámát, a Ryder Kupa 2012-es elvesztését: tapasztalt kapitányt jelöltek 2014-re. A golfvilág legnagyobb, kétévenként megrendezésre kerülő eseménye, a Ryder Kupa 2012-ben minden korábbinál izgalmasabban alakult: a Chicago melletti pályán az…..
golfdroid Rózsa Csilla nagy sikere 2013.01.08 12:08:18
Jól kezdődik az esztendő a magyar golf szempontjából: Rózsa Csilla vezeti a junior világranglistát a hölgyeknél! A World Junior Golf Series amerikai állomásán elért kimagasló, második helyezésével páratlan sikert ért el Rózsa Csilla, aki az így szerzett pontokkal a vezeti a…..
Soha rosszabb évzárást: bejelentették, a viharos gyorsasággal fejlődő Kecskeméten golfcentrum épül! Magyarország professzionális golfpályafejlesztő és üzemeltető cége, a Golf Menedzsment Magyarország Kft. Kecskeméten indítja el legújabb zöldmezős projektjét, mely annak a…..
Kína a világ egyik legellentmondásosabb országa, amelyet hűen jellemez a golfőrület. Kína legdélibb, trópusi szigete, Hainan valósággal magába szippantja a golfozókat. Jól lelzi ezt, hogy nemrégiben 40 szakújságírót golfos utazásra invitáltak a rohamléptekben fejlődő…..
Január végére különleges kalandtúrára invitáljuk olvasóinkat a Hógolf Világbajnokság színhelyére, Obertauernbe. Nagy feltűnést keltett, amikor három évvel ezelőtt Obertauern, az Alpok felkapott, de barátságosságát, egyedi hangulatát végig megőrző síparadicsoma…..