Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golf33

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosabban az alagútban, valahol az Egyesült Államok és Mexikó között. A Sicario témája olyan távol van tőlünk, mint az európai migránsválság Texastól, történelmi lehellete mégis érezhetően fagyos és félelmetes...
Miről szól A visszatérő? Jó lenne azt mondani, hogy az élet és a halál határáról, a végtelen kitartásról, a szeretetről, vagy DiCaprio színészi tudásáról. De nem, sajnos ez a film nem ezekről szól...
Örülök, hogy nem járt le a „néma” hősök időszaka, de… A Rendíthetetlen egy végtelenül szimpatikus történelmi figura történetét teszi unalmassá, üressé és egy kicsit hiteltelenné. Utóbbi nekem megbocsáthatatlan. Rendíthetetlen (Unbroken) Az olimpikon futó Louis…..
Talán sosem láttam még olyan filmet, amelyben a színészi játék tökéletes volt, a végeredmény mégsem tetszett. Birdman? Adjunk neki Oscart, aztán felejtsük el! Rezümé Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb. De a legnehezebb annak, aki valaha sztár volt, és…..
Iszonyatosan eltalált film, amelyben minden, de tényleg minden a helyén van. Hangulat, stílus, történet, színészek és karakterek. Tessék megnézni! – legszívesebben csak ennyit írnék, de a kritika az kritika. Íme! Rezümé A nagyvárosi, nagyszájú jogász, Hank (Robert Downey…..
Rejtélyes, tempós, olykor érdekes film „Az Útvesztő (The Maze Runner)”, de a forgatókönyvíró meló előtt igazán átlapozhatta volna a Pál utcai fiúkat. Az Útvesztő (The Maze Runner) Thomas egy furcsa liftben ébred, amikor az ajtó kinyílik, egy rejtélyes tisztáson találja…..
Lendületes, karakteres, vicces. A galaxis őrzői még azokat is képes magával sodorni, akik egyébként nem bírják a képregényeket és debilséget. Érdemes és érdekes benevezni rá. Rezümé A Marvel a Vasember, a Thor, az Amerika kapitány és a Bosszúállók után újabb…..
  Szó, mi szó a Csillagok között alaposan beviszi nézőjét a fekete lyukba, a baj ott van, mintha az alkotók sem tudták volna eldönteni, hogyan jöjjenek ki a nagy tér-idő kavarodásból. A végeredményt még a meggyőző McConaughey sem volt képes értékessé és érdekessé…..
Na ez az a film, amire azért nem ültetnék be bizonyos embereket, mert nem értenék, illetve azért nézetném meg ugyanazokkal, hogy megértsék. A téma nem más, mint az élet. Ettől még lehetne unalmas a dolog, de a tálalás kivételes, egyedi, laza és hangulatos. RezüméRichard…..
Mire jó a kegyetlen, érzéseket kiölő kiképzés, ha a kommandós moralizál? Na, erre a kérdésre pont nem ad választ ez a film, ami akciónak kiváló, drámának túljátszott és pátoszos. Rezümé A forgatókönyv Marcus Luttrell „Lone Survivor: An Eyewitness Account of Operation…..
Amatőr filmrajongó Transzcendens 2014.09.11 17:28:22
Értem én, hogy a mesterséges intelligencia romantikus, állandóan aktuális téma, de akkor tessék már olyat mutatni, ami izgalmasabb az érző ember-okos gép kiindulópontnál. A Transzcendens általában béna közhelyeket suhogtat a virtuális és a valódi tér mesgyéjén, plusz van…..
Ha egy külföldi ismerősöm arra kérne, hogy ajánljak egy magyar vígjátékot, nem ezt tenném az asztalára. Pedig ezzel a filmmel bizisten lehet villogni,mint egy új téli kabáttal, a baj csak, hogy kábé ugyanolyan vicces. Rezümé Mindenki ugyanazt akarja. Hajnal Tímeát. Aki…..
Nagyobbrészt hangulat, kicsit divatfilm. Az ilyen típusú mozik akkor ütnek nagyot, ha sikeresen vonják sajátságos bűvkörükbe a nézőt. Amennyiben viszont ez nem sikerül, pocsékba megy az egész. Mi a helyzet itt? Szerintem félsiker. Rezümé Irving (Christian Bale) zseni. De…..
Olyan ez a film, mintha vasmacskát kötnének a lelkedre és egyenesen beledobnák azt egy jeges tóba. A legrosszabb az, hogy a jeges tó maga a család. Helyzetdráma, elsősorban színházrajongóknak. Rezümé A Bogárűző és a Gyilkos Joe című színdarabok, valamint a belőlük…..
Két típusú film van: az egyik komoly, a másik komolytalan, és itt most nem arra gondolok, hogy szórakoztató, vagy hihető-e a történet.   Rezümé A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj és nem kisebb…..
Nem könnyű film. A történetben viccesen komolykodnak, véresen poénkodnak, és az egésznek van egy speciális fanyar íze. Olyan „blöffös”, „lucbessonos” hollywoodi fűszer. Brit-francia-amerikai konyha. Ettünk már jobbat is. Rezümé                …..
Csupa mosoly és báj ez a film, átlagos, mégis karakteres téma, érdekes, középsugaras humorral megfestve. Eleinte kicsit fura, hogy a szereplők többet nevetnek, mint a néző, de lehet velük együtt örülni. Rezümé Eva egy elvált nő, aki masszőrként dolgozik. Nem rég tudja…..
Filmünk főhőse akkora tuskó, hogy szédül a kórház betonján, a HIV-ről azt hiszi, hogy nátha, koszos farmerben, összetekert ötdollárossal szívja a kokaint, és csizmában akar meghalni. Ám előtte… Előtte, megtanulja az életet. Élni és (át)értékelni. Rezümé Ron Woodroof…..
A film folyamatosan, nagy adagokban szállítja a feszültséget, amely átsugárzik a nézőre. Izgalmas, fordulatos, kiszámíthatatlan mozi, kevés üresjárattal, nagyadag komorsággal. Rezümé Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő…..
A Wall Street Farkasa az év kapufája. A feleslegesen hosszúra nyújtott, céltalan drog és kurvahajhászás se nem életrajzi dráma, se nem vígjáték. Színes, szagos, de igazi tartalom nélküli, sokszor egyenesen irritáló mozi. Rezümé A pénz sosem elég. Jordan Belfort…..
A 21. századi kalózkodás távolról sem olyan romantikus, mint amilyennek középkori formáit ma látjuk, viszont kellőképpen erőszakos, véres, izzadtságos és gyötrelmes. A Philips kapitányban mindenki megszenved, a túsz és rablói is, a néző pedig kissé feszengve, de boldogan…..
A filmbéli zsarupárosok akkor működnek igazán jól, ha a felek erősítik egymás különlegességét, különcségét. Bobby és Stig igazán lazán nyomja, illenek egymáshoz, a gyengus végeredmény részben a béna háttérsztorinak, részben az erőltetett, B kategóriás golyózápornak…..
Ebben a filmben gyönyörűen simul össze a klasszikus angol humor a modern tinikomédiával, olyan, mintha az Amerikai Pitét beköltöztették volna a Waczak Szállóba. A koktél annyira finom, hogy az összetevők különbözősége egyáltalán nem zavar. Persze a bolondozáson kívül akadnak…..
Tisztességesen elkészített, izgalmas mozi, sőt, talán kicsivel több is annál. Főleg, ha a főszereplő hármas Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones teljesítményét nézzük. Rezümé Emily férje börtönben csücsül, de már nem sokáig. A nő retteg attól, hogy férje…..
Legszívesebben csak annyit írnék, hogy bukott sztárparádé, de a szó nem fejezi ki pontosan azt a mérhetetlen mennyiségű badarságot és bénaságot, amit ez a film képvisel. A nagy nap felér egy öklössel, egyenesen a gyomorba. Rezümé Felnőtt gyerekeik és barátaik legnagyobb…..