Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AC_Geo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Most olvasok egy cikket, amelynek a tartalma röviden:Obama végignézte Oszama megölését Az amerikai elnök élő videóközvetítésen nézte végig a negyven perces kommandós akciót, melynek során megölték az al-Kaida vezetőjét.  Na vajon hány nap míg kikerül ez a…..
Kiskorom óta faltam a filmeket. Ez nem különösebben meglepő, hiszen marha sokat tv-ztem és így azokat sem kíméltem. Elég korán volt már videomagnónk és anyám szépen fel is vett csomó mindent. Legfőképp rajzfilmeket/sorozatokat, de gyermekbarát filmeket is. Visszagondolva nem…..
AC_Geo 2011.04.17 01:00:20
@Maflaúr: Nálam is nagy kedvenc volt a Vissza a jövőbe trilógia. Valószínűleg az, hogy gyerekként láttam, könnyebben tolta fel a három filmet a listámon, de mai szemmel is a legjobbak között van.

Olvasgattam a kommenteket, de nem láttam közöttük a klasszikus Labirintus című filmet. Szintén kölyökként láttam, és bevallom, féltem a koboldoktól. Főleg este, akkor a paplan alól alig mertem kibújni. :) Nagyon szerettem annó, kb. fél éve hosszú idő után megnéztem megint. Bár érthetően a kor meglátszott rajta, a hangulata, az élménye ugyanúgy átjött, mint 15-20 évvel ezelőtt.
A korábbiakhoz képest most szerényebb rendelést adtam le, de egy még hátra van.Azt csak holnap tudom átvenni ha minden igaz.Tarzan egy klasszikus, remek dalokkal. Azt hiszem ezt nem kell részletezniSzeretem Spongyabobot, sajnos a sorozatot már nem nézem rendszeresen, de ha éppen elcsípem…..