Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negatív panda

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üresen, elhagyatva áll a Nagyvásártelep. Így aztán valódi poszt-apokaliptikus kiránduláson vehet rész az, aki ellátogat a Lágymányosi híd pesti hídfőjétől délre eső területre. Persze a saját felelősségére - a szétázott födémeken sétáláshoz nem jár életbiztosítás.…..
negatív panda 2011.10.29 14:51:17
@HgGina: az izraeli sztárépítész inkább iraki... Legközelebb utána kéne nézni.
@F173:Akinek a Kálvin téri Korona Szálló tetszik, az borzalmas ízlésficamban szenved, nem mérvadó. Kár, hogy Budapesten jelenleg ez a többség :(
negatív panda 2011.10.29 15:22:14
@F173: ez valóban nagy dilemma. De azért nem szeretném, ha pl sok Lehel Piac épülne, mert az tetszik a háziasszonyoknak. "olyan szép színes". És amíg a többség az RTL Klub műsorain meg a Blikken csüng, addig igenis szükség van ízlésformálásra minden, így építészeti téren is.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
negatív panda 2011.04.05 15:34:09
@Eruka: volt valami hír, hogy Gábor ugrott egy fejest a sekély medencébe (!) és betört az orra, ezért nem szerepelt egy ideig sokat :))))))
most biztos lábadozik, néha bepisil, de még nem küldik haza