Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZrZ

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az ötödik hét (labor és előadás) posztja. Remek ötletként vezetjük be azt a "laborkártyát", hogy a "saját" focicsapat megléte és elhozása az órára maga is egy ilyen kártya legyen! Természetesen ezt a bónusz kártyát mindenkinek kiosztjuk a labor…..
RUSH: "Welcome aboard the Hammond, Eli. Yes, that is the planet Earth and yes, you are on a spaceship."  SGU Stargate Universe http://www.imdb.com/title/tt1286039/ A laborra történő felkészülés mellé az alábbi muzsikát javasoljuk végtelenítve:…..
Ez a tizenkettedik hét (labor és előadás) posztja.A laborokra az előző héttől kezdődően már nem írok ki kötelező törzsanyagot, mert a főtéma a laborgyakorlat védése!A PLP, PLK során már most is kitapintható volt a fejlesztési ciklusok megléte, amikor is egy vagy több…..
ZrZ 2011.12.10 17:57:26
@Rankerz: Köszi :)
ZrZ 2011.12.10 18:14:23
@Lakers9:Psszt PLB-ről van szó! :)
Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap át kell írni a régi meséket Ó, mondd, te kit választanál ? Valakinek holnap meg kell váltani ezt a világot Mondd, te kit választanál? Ó, mondd, te kit választanál? : István a király - Te…..
"It's a fossil, left over from the era of closed standards and unilateral corporate control of web technology." - http://occupyflash.org/#manifesto (ford. itt) Általánosan igaz szerintem, hogy a katedrális nem versenyképes a bazárral szemben hosszú távon - ha ismersz olyan zárt…..
"Alighogy átszállt a határon a győzelem, az a hat-három s fáradtan a nagy drukkolástól ledőlnék, egyszer csak rámszól a rádió és arra bíztat, hogy verset írjak... Hát írok is." Zelk Zoltán: Rímes üdvözlő távirat http://www.mtv.hu/modernkepmesek/cikk.php?id=165709…..
ZrZ 2011.11.20 10:39:43
@kecske20:Miért kellene az neked?
ZrZ 2011.11.20 20:22:11
@kecske20: Az 5:1-es meccs egy rossz if feltétel miatt lett tragikus miután lementek a támadók a pályáról. És a meccs után sokat megismertem a taktikátokból. De játszhatunk laborokon edzőmeccset bármikor :)
Némi segítséget ad ez a poszt a szóbeli felkészüléshez.A következő "módosító" (finomító) javaslataim az aktuális, a 2010/2011 tanév második félévére vonatkoznak. A tételsor megtalálható a kurzus térképen (flash).Általános megjegyzésekI-IV feltételezi, hogy a…..
Itt a labor-teljesítés védésének szezonja. Célom, hogy a feladat során minél több hallgatónak valódi sikerélménye lehessen, ezért a C++ megoldást most magam is beütöttem. Iniciális megoldás, lehet akár javítani, cifrázni is, de talán működik. Hogy ne járjunk úgy, mint…..
ZrZ 2011.05.10 12:38:29
Laborvezetőknek Az első hat előadás laborkártyái közül válogatva kérdezzük végig a hallgatóságot!  (A hatodik , nagyobb lélegzetvételűbe több új kártya is szerepel az előadás második része miatt, ezeket a szerdai előadás után kérdezzük csak.) Arra külön…..