Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KWP

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila botokkal ütheti 3 szájtja nyomát, az összeset kitörölték, miután azok túlterhelték szolgáltatója rendszerét. Ahelyett, hogy például csak lelötték volna.Weboldal fejlesztéssel foglalkozom és egy tárhely szolgáltatónál volt hostolva 3 domain. Aztán a szolgáltató arra…..
KWP 2011.04.14 21:36:46
Végigolvasva a kommunikációt a panaszos és a 'szolgáltató' között, egyértelműen látszik, hogy a szolgáltató semmit nem ért ahhoz, amit csinál.

Lehet ez azért van, mert egy vacak CPanel üzemelteti az egész szervert, ez pedig további infókat ad arról, hogy az üzemeltetők mekkora kóklerek.

Mi is webhostingban utazunk (
www.pown.hu, bár ez nem a reklám helye de gyertek bizalommal), úgyhogy ismerjük a dolgokat.
De akár a mi cégünket választjátok, akár nem, egy tanácsot fogadjatok meg: CPANELT SOHA!!! Ha olyan céghez akartok menni, ahol az egész szerverhosting egy nyomorult cpanelre épül, csapjátok rájuk a telefont! A cpanel azon szolgáltatóknak van, akikről ordít, hogy semmit sem ért a szerverüzemeltetéshez. Felrakja a cpanelt néhány perc alatt, kicsit konfigol rajta, utána működik az egész 'gyárilag'.
Hogyan működik a Cpanel valójában? Ja ezt senki sem tudja.
Ha valami igazán összeomlik, hogyan lehet visszaállítani? Ezt se tudja senki.

Na neem. A mi szervergépeinkhez hozzá nem nyúlhatna olyan szoftver, amiről én nem tudom PONTOSAN, hogy hogyan működik. A kizárólag CPanelező szolgáltatók úgy gondolom magukat minősítik vele.
KWP 2011.04.17 19:09:10
@bréniek: Azért volt a kommentemnek reklámszaga, mert tulképp az is volt :).

A weboldalra a tippet köszönjük szépen, de szerintünk jó így ahogy van, az ügyfelek meg vannak vele elégedve, nekünk pedig ennyi pont elég.

Amit a Cpanelről írtam azt fenntartom, igaz kissé félreértettél. Amit írtam azzal nem feltétlenül a Cpanelt akartam minősíteni, csak azt írom hogy aki ezt használja arra, hogy másnak szolgáltasson vele, annak bizony illik tisztességesen megtanulnia a rendszer mély használatát, ami jóval túlmutat azon, amit a GUI-ban látni lehet.
Így újrafogalmazva amit korábban írtam, remélhetőleg egyetértünk mostmár.

Baráti üdvözlettel:
KWP
Májustól Gyulán is újra látható a Román1 — tudta meg a beol.hu. A T-Home kábelszolgáltató úgy döntött, a nézők újra megtalálják a csatornák között a román közszolgálati televízió műsorát, miután az előfizetők rosszul viselték, hogy pár hete, előzetes…..