Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolompár szmélgol

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
Fényforrásokon, mosógépeken, hűtőszekrényeken és mindenféle háztartási gépen már jó ideje találkozhattatok azokkal a színes címkékkel, amelyeken energiafogyasztásuk szerint sorolják be az egyes termékeket. Hasonlót vezetnek be az Európai Unióban idén novembertől a…..
Kisebb karambol szemtanúja volt Tibi. Nem történt nagy kár és nem volt anyázás sem, így hát amolyan aranyosan szerencsétlen, de mégis szerencsés történetet írt le nekünk. Valahogy így volt szép, minek is vitatkozni, ha a vétkesnek egészen pici kára keletkezett, a vétlennek…..
Megszoktuk, hogy a taxisok nem minden esetben tudnak rendesen beállni parkolóhelyre, amíg egy megrendelt fuvarnál az utasra várnak. Ha ilyenkor valakit akadályoznának, arrébb gurulással meg lehet oldani egy ilyen helyzetet. Erre számított imittto is, de valahogy ez most nem ment könnyen…..
Régen sok cikket olvashattunk arról, hogy mozgássérült engedéllyel rendelkezőket büntettek meg a parkolóőrök. Miután értelmetlen próbálkozás az egész, mintha csökkent volna ez a jelenség. Ám ezúttal törzsolvasónk,  Ganyager számára okozott meglepetést és nem tervezett…..
Tibor fotósorozataiból egy újabb adag következik. Bár ezúttal sem villamossín, sem vasúti átjáró nem állt rendelkezésre a trükkös megoldásokhoz, így is bőven talált olyan autósokat, akik nem bírták kivárni a sorukat és szabálytalan módon, pofátlanul kerülték ki a…..
Novemberben több alkalommal is elrendeltek szmogriadót, igaz az elsőnél kiderült, hogy szabálytalanul. Sokan vitatják, jó-e ez a matrica szerinti megkülönböztetés vagy jobb volt a páros-páratlan rendszám, esetleg inkább a dízeleket kellene betiltani ilyenkor. Külön hab a tortán,…..
Saját bőrömön már én is megtapasztaltam hasonlót, igaz akkor én sérülés nélkül szálltam ki a totálkáros autóból. Persze ez és kazanhaz esete is már olyan volt, amikor már nem lehetett elkerülni az ütközést. Ugyanakkor meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy az…..
Mai poszt mellé óvatosan fogyasszatok kávét, mert a kettő együtt sok lehet a vérnyomásnak. A történet szép példája annak, hogy egyesek külföldi rendszám mögé rejtőzve bármit megtehetnek, legalábbis azt hiszik. Jó lenne, ha nem így lenne és előkerülne a vétkes, elismerné a…..
Nem tudom, hogy mázlista vagyok-e vagy sem, de 13 év alatt egyszer sem kaptam még értesítést, hogy bemértek volna. Igaz volt már, hogy számítottam rá, de csak nem jött meg az a levél. Teljesen igaza van Zoltánnak, sok helyen lehet tudni, hol mérnek, vannak bejáratott helyek, meg az…..
Ugyan van egy kis önvédelmi célzatú mentegetőzés Gábor levelében, azért elég tisztán látszik, hogy ő itt és most a női sofőrökről fog írni, méghozzá kritikával illetve őket, ha nem is rosszindulatból, mint inkább figyelmeztetésképpen. Ti mit gondoltok? Különösen a…..
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
autózz! Öt méteres büntető 2011.11.17 07:43:00
Természetesen nem labdajátékokról lesz szó, hanem hatósági eljárásokról. Amikor tanultam vezetni, az oktatóm mesélte, hogy az egyik tanítványa simán leparkolt kb. 4 méterre a saroktól. A vizsgabiztos kérdésére, hogy milyen messze áll a kereszteződéstől, azt válaszolta, hogy…..
kolompár szmélgol 2011.11.17 10:32:10
kolompár szmélgol 2011.11.17 13:17:37
metal · electric.blog.hu 2011.11.17. 13:11:08

De nem is az a lenyeg, hanem me x5-öse van, azt az a mennyiseg pont eleg arra, hogy a faludiszko elött leparkoljon. :)
A most következő intelmek bizonyára sokatoknak a könyökén jönnek ki, de inkább legyen így, mint hogy valamit elfelejts, aztán pedig baleset legyen a vége. Mindemellett pedig azért is érdemes jó alaposan elolvasni, mert a poszt a Michelinnel közös nyereményjátékunk része és aki a…..
kolompár szmélgol 2011.11.15 10:26:48
newtehen · avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.11.15. 10:19:08

En ezt tudtam eddig is, csak a politikus urak hivatkoznak erre mindig... es pont ezert szivatjak az autosokat. :(
Néhány napja megjelent itt egy nyitva hagyott történet Weekend punk jóvoltából, aki hagyott minket pár napig találgatni, amíg megküldi nekünk a megfejtést. Úgy látszik viszont, nem én tippeltem jól. Érdemes elolvasni a rendőrség levelét is, valahogy én is azt látom, hogy nem…..
A múlt pénteki szmogriadónak már a kihirdetése is szabálytalan volt, hiszen nem hagytak felkészülési időt az embereknek. Tamás mindezek ellenére reggel tájékozódott és jogkövető állampolgárként meghozta a szükséges áldozatot, autóját otthon hagyta. A média hangos volt …..
Egy héttel ezelőtt nem mindennapi helyszínen, Hongkongban sorsoltunk ki néhány apróságot alkalmi segítőmmel, annak a posztnak a végén pedig ígéretet tettem rá, hogy hamarosan sokkal értékesebb ajándékokra is pályázhattok. A Michelinnél úgy tűnik, szeretik az autózz! blogot,…..