Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davidian

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti dal lehetne akár Snoop Dogg (most épp Dogg?) feat. PSY is, mert a kegyetlenül laza rapper ugyanolyan súllyal, ha nem nagyobbal szerepel benne, mint a Youtube-milliárdos koreai csávó, akire már senki nem emlékszik. Igen, most írhatnánk ilyen cinikus kommenteket, hogy csak a…..
Mivel dobhatná fel az ember a hangulatát egy botrányosan rossz magyar válogatott mérkőzés és az ennek köszönhető súlyos másnaposság után? Természetesen Avril Lavigne új klipjével, amiben újdonsült férjével, a méltán körbegyűlölt Chad Kroeger Nickelback-frontemberrel…..
Ha valakit az világ egyik fele szívből megvet, a másik fele viszont - legalábbis a komoly identitászavarral küszködő 9-13 évesek - imád, akkor nem csoda, hogy egy igazi pöcsfej válik belőle. Ki másra igaz ez, mint Justin Bieberre, akiről képtelenség bármi pozitívat írni, legyen…..
Vajon miért dönt úgy egy amerikai dollármilliomos és a világ első számú rockzenekara címre ácsingózó együttes frontembere, hogy furakodó nyugdíjasok és emberi szájszag közé vesse magát, amit az egyszerű pórnép csak tömegközlekedésnek hív? Vajon miért nincs…..
Davidian 2013.10.14 17:10:58
Nem arról volt szó, hogy az új Korn-lemezen nem lesz dubstep? Hát mert ezen van. De egyáltalán ez tényleg egy olyan új Korn-dal lehet, ami rajta lesz az új albumon? Hát nem tudjuk, de hallgassátok. ..
Húsz évvel ezelőtt alakult meg a Freshfabrik, ami a magyarországi modern rockzene úttörőjének számított a kilencvenes években. A zenekar azóta is létezik, bár az alapítók közül már csak ketten vannak a csapatban. A jubiláló együttes idén, május 9-én, az A38 Hajón ünnepli…..
Davidian 2013.05.06 13:35:03
@Davidian: -ról
Irie Maffia - Nagyon jó lesz(Irie Maffia Productions) Az Irie Maffia vitán felül Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, akik a 2007-es bemutatkozó lemezük óta szép aprólékosan levetkőzik magukról a kétes értékű reggae kollektíva címkét és a kifejezetten kísérletezésre…..
Davidian 2013.05.02 00:04:33
@pimas: reggae
Nagyon jó lesz címmel megjelent az Irie Maffia új nagylemeze, amit két hétig mp3 és wav formátumban ingyen le lehet tölteni a zenekar Facebook-oldaláról. A lemezbemutató a Budapest Parkban lesz április 25-én, ami egyben a Park nyitóbulija is. Az egyszerre rockos, rapes, popos. reggae-s…..
20 éves aktív zenei pályafutás után megjelenik a kultikus egri Polly Is Dead volt dalszerzőjének, Polonkai Tamásnak az első nagylemeze, amit Holdraforgó címmel rögzített Bálnalovas nevű csapatával. A zenekar egy olyan projectnek indult, ahol különböző zenekarok frontemberei…..
Davidian 2013.04.17 15:05:09
@Kaksi Atomerőmű: örülj neki, h minőséget kapsz. De ha nem tetszik, millió konverter közül válogathatsz, h mp3-ba alakítsd.
Volt már olyan a magyar fesztiválok történetében, hogy egy adott rendezvényhez írt dalt valaki, de olyan még nem, vagy csak nem emlékszünk rá, hogy abban ennyien szerepelnének. Most a Subscribe és a Hegyalja kötötte össze magát ilyen módon, a dalban pedig a metálzenekaron kívül…..
Davidian 2013.04.15 12:05:30
A tavaly mindent letaroló Gangnam Style óta mindenki a következő nagy durranást várja a dél-koreai PSY-tól, és most hosszú idő megérkezett a Gentleman, vagyis az ázsiai előadó sikerszériájának (?) következő darabja. Azt azonban mindenki döntse el maga, hogy ez a prosztó…..
A Brains legújabb stúdióalbuma, a Full Range április 5-én, pénteken jelenik meg, most viszont akár itt a Lángoló Gitárokon is végig lehet hallgatni. A tizenegy dalt tartalmazó lemez gerincét továbbra is drum and bass alapú dalok teszik ki, de a zenekar szinte valamennyi jelenlegi…..
Száz nap múlva nyílik a Volt fesztivál, amelyre most újabb neveket jelentettek be. Bonobo zenekaros felállással érkezik az eseményre, de jön a Pendulumból alakult Knife Party is illetve az izraeli brostep hadvezér, Borgore is. Skream személyében a dubstep egyik úttörője áll majd a…..
Davidian 2013.03.26 01:01:50
Most már végleges, hogy június 11-én jelenik meg a 13, a Black Sabbath új nagylemeze Ozzyval. Ennek a bejelentésnek örömére újabb stúdióvideót készített a zenekar, amelyben Rick Rubin producer instruálja az együttest és pár részlet is elhangzik az új dalokból. Az egyre…..
Április másodikán jelenik meg a Killswitch Engage új nagylemeze, a Disarm The Descent, ami 11 év után az első lesz Jesse Leach eredeti énekessel a fronton. Az "üvöltök, aztán leéneklem a csillagot az égről" típusú metalcore-zenekarok atyaúristene már be is mutatta…..
Davidian 2013.01.31 14:38:05
Épp Justin Bieber popénekes fehér, út mentén parkoló Ferrarijáról készített képet egy paparazzi Los Angelesben, amikor egy autó elgázolta, nyilatkozta a rendőrség a Sepulveda Boulevardon történt esetről. A meg nem nevezett fotóst akkor ütötték el, amikor a munkája…..
Davidian 2013.01.02 10:33:00
Egy 42 éves férfit hivatalosan is hátrányos helyzetűnek ítéltek a metálfüggősége miatt Svédországoban, jelenti a Global Post. Roger Tullgren a saját bevallása szerint 2 éves korában - a bátyja Black Sabbath-lemezének köszönhetően - lett függője a metálzenének, és ez olyan…..
Lehetett eddig is tudni, hogy a Gangnam Style-lal mindent elsöprő Psy nem az a takaros k-pop-sztár, amit a nyugati kultúra megszokott, ha koreai popzenéről van szó. Ő nem szép, nem fess, és leginkább csak bohóckodik, mindenkin gúnyolódva. A Gangnam Style is ilyen gúnyolódó…..
Davidian 2012.12.08 09:58:02
Inog a világ címmel megjelent az Edda Művek 31. lemeze, amelyet a zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a rajongóknak. "Harapósra sikeredett a lemez, a lírai dalok és a keményebb zenék egyaránt megtalálhatóak rajta. Szövegeimben határozottan állást…..
Véget ért vasárnap este minden idők legnagyobb közép-kelet-európai zenei kiállítása, a Hangfoglalás. A 3 napos eseményen végig hömpölygött a tömeg a standok között, összesen 52 ezren látogatták meg a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központot. A Hangfoglaláson tíz, a…..
Az idei Hangfoglalás kiállításon a Roland cég két standdal lesz jelen. A B csarnok 5-ös standján többek között V-Drums elektromos dobok, BOSS gitáreffektek, Roland erősítők, szintetizátorok, színpadi zongorák és Cakewalk szoftverek várják az érdeklődőket. Természetesen…..
Rossz bánásmód és jogtalan elbocsátás miatt Elia Mora beperelte Chris Cornellt és feleségét,Vicky Karayiannist. Mora öt évig volt a Soundgarden-frontember családjának takarítónője, mígnem tavaly év végén Cornell neje váratlanul kirúgta. Az ok állítólag az volt, hogy a…..
Az utóbbi hetekben lépten-nyomon Yonderboiba botlott az ember, és nem, nem azért mert valami nagy koncertre készült a név mögé rejtőző Fogarasi László, hanem mert ennél sokkal különlegesebb dologra készült. A Vodafone közreműködésével ugyanis bárki küldhetett neki érdekes…..