Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnginaP

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
AnginaP 2011.04.05 11:44:26
AnginaP 2011.04.05 00:09:51
Another World-höz folyamatosan írtam az egyes pályarészek kódjait, valamint Transport Tycoon-ban, hogy éppen milyen városokban hol mit kell összekötni, cserélni, mi legyen a stratégia stb.
Ezenkívül Dungeon Keeperhez írtam rengeteg emlékeztetőt, hogy melyik pályán mi hol van, milyen ellenségeket dob, ki tud könyvtárban, workshopban fejleszteni, horned reaper-nek a templomban nem csökken a morálja stb stb.
Legutoljára a Diablo 2 fury within modjához készítettem kislexikon-t (valamint Oblivionhoz), amikor totál ráfüggtem a horadrim kocka recept készítésre. Milyen tárgyak kellenek, mi kell hozzájuk, hol találom, mennyi van már meg... és mentem és farmoltam szorgosan, sok-sok estén át. :)
Hatalmas DooM kölök voltam, a második rész összes pályáját kívülről fújtam, minden nehézségen, hol milyen ellenfelek vannak, milyen powerupok merre vannak...
Commodore-os kazit véletlen igazi magnóba berakni max hangerőn?... :)
A LAN-okról is szép emlékeim vannak. Haveromnak volt egy kisállateledel boltja, oda tömörültünk be 8ad magammal, crt, házibarkács vízhűtés, nagy adag pizzák stb. :) Annyira jókat játszottunk, hogy a végén a jó élmények a kutyatáp szagához kötődtek, és kutyatápszag függők lettünk. Nemegyszer rontottunk be a boltba tápszagot szippantani. Mások ki voltak akadva, hogy hogy vagyunk képesek ilyen szagban kajálni, erre az volt az első kérdésünk, hogy "ki fingott"? ... Ezenkívül az erősítő és a hangfalak is alapfelszerelés volt, a mellettünk levő kocsmát jópárszor feljelentették miattunk, a tulaj pedig a végén már könyörögve járt át, hogy kussoljunk végre. :D
Ezenkívül én is nagy 576 Kbyte függő voltam, utolsó betűig elolvastam az újságot.
Menétsekről: éppen nemrég szoktam rá a quicksave - quickload-ra, és half life 2-ben véltelen belemozdultam egy szakadékba. Na mondom quickload... helyett a quicksave-t nyomtam meg úgy zuhantomban... Normál mentés persze nem volt.
A másik, mikor haverom egy sniperes játékban nyomta meg a quicksave-t, egy ezredmásodperccel a géptől bekapott headshot előtt. Kb 2 órát szenvedtek ketten, mire a gép egy load-nál hibázott, ők pedig pont jó irányba mozdultak, és folytathatták a játékot.