Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipet4

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moczi esete bár egyáltalán nem tűnik kirívónak, felveti azt az érdekes kérdést, hogy mi a Homárért tart legjobb esetben is másfél (hivatalosan a CIB-nél 4, az OTP-nél pedig 12?!) hónapig az automatában ragadt 25 ezer forint helyzetének elbírálása? Már másnap meg lehetne…..
csipet4 2011.04.04 22:15:47
@okleveles naiv:
Nem kamu. Két hete ugyanígy jártam, diósdi Interspar ATM-ben (szintén OTP, közel-távol semmi más.) Számlámról levonták a 45ezer Ft-ot, sms megjött, pénz nem. Gázszámlára kellett volna. OTP-t onnan felhívtam, mondták, 360 nap, ha náluk indítom. Bementem a saját bankomba, elindítottunk egy reklamációt, azt mondták, az OTP-nek 3 hónapja van reagálni. Az OTP-ben még azt is mondták, hogy a központ regisztrált valami hibát, de nem egyértelmű, hogy a pénzt kiadta-e, vagy sem. Nekem elég egyértelmű volt.... Bementem OTP fiókba, hogy igaz-e ez a 3 hónap, hiszen a következő töltésnél kiderül, hogy 45ezerrel több van benne. Ráadásul állítólag ilyenkor külön rekeszbe is megy az ilyen bentragadt pénz, esetleg akkor nem kaphatom-e meg. Néztek rám, minjtha anyagyilkos lennék.
Egyébként igaz, hogy 7 napon belül jóváírják a ki nem adott pénzt, de ezt csak a saját bank ATM-jénél saját kártyával kikért pénznél igaz.
csipet4 2011.04.05 12:54:03
@okleveles naiv:
Tényleg elképesztő a 360 nap. Ez akkor van, ha az OTP-nél indítom.

Egyébként nem is sárga csekken akartam befizetni, hanem közvetlenül a TIGÁZ ügyfélszolgálatán. Az már csak hab a tortán, hogy a 45ezerrel akartuk kissé egyenesbe hozni az elmaradt számláinkat. A bentmaradt 45ezer Ft-ot nem tudtuk máshonnan pótolni, jöttek és elzárták a gázt.
Tudom, persze, ne legyen elmaradásunk. De sajnos ez most így alakult.
Bankos, kártyaosztályon dolgoó ismerősöm (CIB) mondta, hogy ez a 3 hónap sajnos teljesen törvényes.:(