Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fprot

20 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanra ezrekben mérhető azoknak a hatvani, lőrinci és herédi polgároknak a száma, akik úgy érzik, mintha egy vacak amerikai filmbe csöppentek volna, ahol egy súlyos ipari környezetszennyezést okozó vállalattal szemben rájuk az áldozat szerepét osztotta a sors. A Hunviron Kft. hosszú évek óta…..
Az erzsébetvárosi bulinegyeddel kapcsolatos mai népszavazásról sokfélét firkáltak már össze, én most megpróbálom megírni az - amúgy elég gyászos - igazságot. Az események egy dolgot bizonyítanak a napnál világosabban: a magyarországi önkormányzatiság totális csődjét. A lakóhelyi közösségek életének…..
Te Bandi (Fekete-Győr András, ugye nem baj, ha így szólítalak?), hallom, hogy mentek a prájdra. Nem is akárhogy, hanem politikailag, nagy lendülettel, naná, hiszen p=mv. Node ez a videó, amiben ezt bejelentetted, ez nem semmi! Több ez, mint néptanítás, ez egy új kor nyitányának kürtzengése, ez maga…..
Ama gyászos estén a moziban ültem, és a filmre várva, poénból megjegyeztem a családom jelenlévő tagjai előtt, hogy mekkora égés lenne, ha döntetlennel jönne haza a válogatott Andorrából. Kifelé jövet ránéztem a telefonra, és megdöbbenve láttam, hogy a csapat legmerészebb elképzeléseimet is…..
Ha valaki nem olvasta volna: Megválnak a vezetőtől, aki betiltotta a pletykálkodást a Fővárosi Törvényszéken Tehát a belső utasítás szerzőjét szinte azonnal kirúgták. Én viszont azt gyanítom, hogy inkább kitüntetést érdemelne. A helyzet az, hogy az igazgatóhelyettes asszony munkatársai irányában…..
Támad a hőség. Fene bánná, csakhogy forrósodik a kampányhangulat a politikacsinálók berkeiben is. Váltig tagadjuk, de mégiscsak kezd ránkragadni valamicske a sugárban ránkhányt üzeneteikből. A showt-t most kétségtelenül Botka László kezdi ellopni, (he got the action, he got the motion, oh yeah, the…..
A reggeli kávé helyett ma a Klubrádió reggeli műsorának meghívottja gondoskodott a vérnyomásom szintre emeléséről. A közgazdász-polihisztor Pogátsa Zoltán olyan frappáns kis kampányműsort nyomott le Botka László "Fizessenek a gazdagok!" szlogenje védelmében, hogy az eredeti jogtulajdonosok (Rákosi…..
Vigyázat! A következő írás hirtelen haragú embereknek nem ajánlott, mert könnyen agyvérzést kapnak, ha elolvassák. Ami leginkább azért baj, mert utána majd őket is nagyon kell sajnálni.Minden normális ember elszomorodik, amikor a hétvégén Olaszországban történt buszbalesethez hasonló, drága…..
Most épp azon lovagolnak jó sokan, hogy lovon avagy gyalog fogják a derék közszolgák kikézbesíteni a nyugdíjasoknak szánt Erzsébet utalványokat még karácsony előtt. Pedig nem emiatt kellene sikítozni.Sokkal szomorúbb az a tény, hogy ez a 10 ezer forint egy nagyon megalázó könyöradomány. Nem maga az…..
Már eddig is egyre növekvő adagokban nyelették velünk a magyar olimpiai pályázat promóját, amit egyébként a fene se ért, mert akár szeretjük, akár nem, ezt már eldöntötték helyettünk. Sebaj, a nagy dolgokban, ugye még mindig mi döntünk, az ilyen csip-csup ügyeket nagyvonalúan rábízhatjuk másra. De a…..
Nehéz a pártvezérek dolga. Nagy meló hozzáértő kádereket találni, akikre nyugodtan rá lehet bízni mindenfélét, értelmesek, rokonszenvesek, meg minden.Szerintem Vona Gábor bőven tudna erről mesélni, aki mostanság eszébe vette, hogy kormányzóképes csapattá bővíti a Jobbik káderbázisát. Mondjuk, vannak…..
    Tudta, hogy Szájer József, Járóka Lívia és Bokros Lajos egyetért azzal, hogy az Únió kötelezhesse a magyar államot arra, hogy lombikbébi kezelést adományozzon leszbikus hölgyek számára? És ők vajon tudják, mire nyomtak 'igen' gombot, amikor az Európai…..
fprot 2014.02.10 23:07:04
@Amocsok:
Bár az alábbi eset szerencsés véget ért, a lényegen nemigen változtat. Nemcsak képzeletben, hanem a valóságban is léteznek olyanok, akik felhatalmazás birtokában legalábbis megpróbálnák sittre vágni például az ilyen fura madarakat.

news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/cumbria/8687395.stm

Már amennyire hitelesnek tekinthető, az alábbi forrás azt állítja, hogy az eset nem is egyedülálló.

www.telegraph.co.uk/news/religion/7668448/Christian-preacher-arrested-for-saying-homosexuality-is-a-sin.html

A dolgok haladási irányából és sebességéből következtetve, egy napon valamelyik besértődött, ügybuzgó újerkölcsrendész áldozata bennragad a sitten. Lesz-e még, aki szánja?
    Az idei tanév legnagyobb horderejű változása kétségkívül a kötelező hit- és erkölcsoktatás bevezetése az állami igazgatású iskolákban. Biztosan akad, aki vitatkozna ezzel az állítással; de ha az oktatást nem egy önmagáért létrehozott "rendszerként"…..
fprot 2013.09.25 11:05:55
@Brendel Mátyás: Köszönöm a megtisztelő figyelmet!
      A feladat adva van. Meg kell nyerni a választásokat. Ehhez viszont nagyot kell ám durrantani! Vajon mi lehet az a téma, ami akkorát szól, hogy a szele a szavazófülkékig fújja az apátiába süllyedt tömegeket? A pénz, mi más?     …..
       Az emberek többségének megvan a magához való esze. Akinek meg nincs, az fog magának egy rokonszeves izmust, aztán követi, mint egy szamárvezetőt.Hagy említsek fel két közelmúltbeli példát, amely történetesen liberál-izmussal vezérelt kobakok…..
   A Könyvtárellátó Nonprofit Kft (KELLO) szülőkhöz eljuttatott "Díjbekérő" elnevezésű hogyishívjákja befizetésre ugyan senkit nem kötelez, arra viszont mindenképp érdemes, hogy eltegyük, aztán évek múlva elővegyük, és hitetlenkedve csóváljuk fejünket a…..
    Olyan időket élünk, amikor a piacgazdaságért hajdan lelkesen küzdő KISZ-eseink úgy határoznak, hogy helyesebb ezt-azt újra állami tulajdonba venni. Bizonyára feszélyezte már tisztességtelenségben megöregedett ifjú rendszerváltóinkat a tény, hogy míg ők…..
    A közoktatás irányítása lett az a terület, ahol valóságtól elszakadt bölcsészek bátran kiélhetik legvadabb fantáziáikat. Az újabb és újabb kormányzati regulák alapjául jószándékú, ámde zavaros ideológiai katyvasz szolgál;  de sebaj, az eredmények…..
A Ló Túlsó Oldalán Rózsalovag 2013.04.11 00:23:23
   Az "elmúltnyolcév" patópálkodását követő, erős felindulásból elkövetett kormányzás legutóbbi túlzása szerint minden gyereket iskolába kell küldeni, ha nagyjából az iskolakezdésig betölti hatodik életévét.    A cél (= nyereg) egy rendkívül…..
Köszöntelek Kedves Olvasó! (reménybeli hozzászóló, esetleg szerkesztőtárs) Egyes közös (vagy annak mondott) ügyeink képviseletét felvállaló, azokért esetenként harcba is szálló polgártársaink gyakran túllőnek a célon. Bizonyára a lelkesedés fűti túl a kazánt, de egy…..
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
Nemrég olvastam, hogy ha Peking volt a magyar sport Trianonja, akkor London lesz a Don-kanyarja .A héten többször néztem a Junior Atlétikai VB közvetítéseit Barcelonából.A riporterek elárulták, hogy a magyar csapat 22 versenyzővel képviselteti magát a VB-n. Az erősebb MASZ szinttel…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
fprot 2011.04.28 15:09:44
@Neel Armstrong: A libsik kezén már nem sok média maradt, lazíts. Hogy jómagadat meg másokat milyen élvezettől fosztottak meg tegnap, azt tudom. Nem nyert a kedvenc csapatod.
fprot 2011.04.28 17:58:04
@Neel Armstrong: Neil (!) barátom, az a bajod, hogy nem mered vállalni az identitásod. Nem szégyen az, ha Real drukker vagy. Nem olyan nagyon rossz csapat az:-) A tapló stílus viszont szégyen. Mert azért csak egyfolytában a genitáliák (nézz utána, mit jelent) környékéről veszed hasonlataidat. Amúgy, itt a kibucban nyugi van ez után is, és szeretjük a focit.
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
fprot 2011.04.28 14:55:47
@Objektív: Nem szőrözni akarok, de Alves rúgó mozdulata már kifulladt, a labda pedig rég elszállt, Pepe viszont erőteljesen lefelé mozgatja a lábát. Ez valami olyan, mint amikor a bokszoló az arcával megüti ellenfele kesztyűjét.