Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levelibeka28

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, a kettős mérce még él. Nem ugyanúgy ítéli meg a társadalom (hülye szó, de most mit írjak ide?), ha a férfi lépeget félre, mint, ha az asszony. Minél hagyománytisztelőbb a berendezkedés, annál rosszabbra kell számítania a nőnek. Extrém esetben (és ebből jóval több…..
Ismét egy komment alapján kezdek új posztba. Barbieds nicknevű olvasóm vetette fel ezt a kérdést, de annyira nagy volt aznap a roham, hogy gyakorlatilag észrevétlen maradt. Pedig érdekes, sokakat foglalkoztató dilemma lehet. Ezúttal nem teszek mást, mint felvezetem a témát, és…..
levelibeka28 2011.04.04 22:27:33
@skarlát betű: Szerintem mindegy az elet mely területeröl van szo, olyan nincs,hogy csak szep es jo.A hazassag vagy parkapcsolat sem lehet csak boldogsag.Ebben az instant vilagban pontosan erröl szol minden,ha nem tetszik:csereld le,keress potszert,a lenyeg a gyors kielegüles.Szeretönek lenni szerintem "egyszerü" a masiknak csak a szepet mutatjuk,csak a szepet kapjuk,mert biztos,hogy nem vele beszelem meg a mindenapi problemaimat,es ajanlott,hogy ö se hozza magaval baz epp aktualis problemait a felesegevel.Mert nem erdekel.Nekem jatszotarsam van es ez igy egyszerü:Midketten függetlenek vagyunk,kedveljük egymast,jo vele együtt lenni,de nem szeretem szerelemmel. Igy nincs feltekenyseg nincs nsgy erzelmi hajcihö,es barmily furcsa ezeket a hatarokat en huztam meg.Ö szexualisan megfelel nekem en neki,es nem mondanam hogy ez igy tökeletes,de egyenlöre ennyire vagyok kepes. Valoban a szeretö mar egy teljesen mas dimenzio mert ott akar bevallja az illetö akar nem mar erzelmek is szerepet jatszanak,egy parkapcsolat szempontjabol szerintem ez mar veszelyes.
levelibeka28 2011.04.04 23:59:28
@skarlát betű: velemenyem szerint,mindenki maga dönti el,melyik utat valasztja.Nem ketlem,hogy sok vivodas elözi meg a dönteseket.Nem megyek bele egy olyan kapcsolatba amely annyit tesz legyen mellettem valaki,valoban nem szeretnek örökre csak jatszotarsat,de amig meg nem talalom azt aki itellektualisan,erzelmileg es nem utolsosorban testileg kielegit addig marad a jatszotars.Ez az en döntesem,melyet racionalis alapon hozztam meg.Es bar egyszerünek tünik,de ezt sem döntöttem el könnyen,mivel a vegletek embere vagyok.Ha nem az eszemre hallgatok a minden vagy semmi elvet vallom.Hazudnek ha azt allitanam,hogy az erzelmi resz abszolute nem hianyzik,de ezt egyenlöre el kell fogadnom.
Vágyunk valamire. Lehet, hogy először csak személytelenül. Pezseg a vérünk, itt a tavasz. Kísértésbe esünk. Találunk valakit. Fantáziálunk vele. Lehet, hogy az otthoni szex közben. Vagy épp önkielégítéskor. Flörtölünk. Levelezgetünk, telefonálgatunk. Kétértelműek vagyunk,…..
levelibeka28 2011.04.04 23:49:35
@Kommentel(n)ő: Lehet hogy igazad van,a különbseg köztünk annyi,hogy te ebben a helyzetben vagy,ismered belülröl.Nalam ez meg soha fel sem merült. Nalam elöször van a tisztelet majd szeretet? majd ebböl fakadoan a vagy.Talan ezert gondolkodom maskepp.Probaltam mar csak maga a szexualis vagy miatt kapcsolatot,de a forditott sorrend nalam nem müködik.Tehat tisztelet=szex.Lehet hogy par ev mulva maskepp fogom gondolni.:)
Kedves Hűtlenek, ismét kaptam egy olyan írást, amelyet szerintem érdekesnek fogtok találni. A szerző α Ursae Minoris, aki Európa egyik legliberálisabb(nak tartott) országában él, posztja ennek a bizonyos államnak (illetve közvéleményének) hűtlenséggel kapcsolatos…..