Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hujnnnx

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ízetlen Monty Python-jelenetbe fordult Editék szülinapi zsúrja az ElevenParkban. A 4-re kért tortáról félóránként kiderült, hogy nincs se epres, se feketeerdő, hogy aztán a megvadult gyerekeknek n6-kor szilvatortával tömjék be a száját. Előtte még érkezett felajánlás torta…..
hujnnnx 2011.11.17 19:18:25
hujnnnx 2011.11.17 19:29:24
Az iPhone-okban található nedvességérzékelők sok felhasználó életét keseríthették meg a szervizekben, ilyenkor ugrik a garancia. De minthogy a telefonokat a legritkább esetben szedik szét a tulaj szeme láttára, így bárhol rámondhatják hasraütésre, hogy mivan. Alábbiakban az…..
hujnnnx 2011.11.11 14:11:10
Tamásék nem készültek még fel a közösségi tévézésre, mert megbotránkoztak azon, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések közül csak a Youtube tudta lenyomni a "szex-pina-3d szex" trióját. Még szebb, hogy mindez 3 kattintással elérhető, tehát a gyerekeknek sem nehéz…..
Szerencse, hogy már nincs válság, és minden egyre jobb lesz. A Homár nem is érti, Feherb miért akadt ki Aldi sajátmárkás joghurtján. Az Alpok minőségét felváltotta az Alföld, csak a nyersanyag adottságai változtak. Meg a doboz lett kisebb, biztos a gyártósor erre van belőve:…..
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
hujnnnx 2010.05.12 19:50:16
@Zabalint:
Ezt jol levezetted. Riszpekt.
Na ezt a boldog ügyfél sztorit nehéz lesz überelni! A visegrádi Reneszánsz Étterem alkalmazottja tévedésből a szünnapjukra vette föl az asztalfoglalást, ám ahelyett hogy egy bezárt, sötét, néptelen hely várta volna Martinm5-t és barátnőjét, a konyha mégis megnyitott.…..
hujnnnx 2009.11.13 10:03:38
hujnnnx 2009.11.13 10:02:26
Norah fantasztikus lelete a fenti szabadkézi hirdetés Dömsödről. A cucc első olvasásra elég vicces, de az olvasó joggal kérdezheti, hogy mire föl ez a mindenidőközés. Hát arra föl, hogy ha jobban megnézi az ember a táblát, úgy tűnik, mintha valami kosz vagy árnyék lenne az…..
A magyar talaj kisugárzása sajnos nemcsak az őslakókra, de az ideérkező multicégekre is agyrohasztó hatással van. Réka szegény online fizetett volna elő egy magyar nyelvű Sanoma-magazinra, a külföldön élő édesanyjának karácsonyra. Ekkor derült ki, hogy a nemzetközi kiadónál…..