Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valós

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„…A báró ezért nem követel semmit…csak arra tart igényt, hogy ha aztán ettől a hústól a rajkók vagy az öreg cigányok közül megveszne valamelyik, azt ő lőhesse le, mert lőtt már medvét, szarvast, vadkecskét, zergét, csak még cigányt nem.”(Mikszáth…..
Valós 2011.04.04 17:58:22
@Đđ: Komolyan mondom nem értem. Feltaláltad a spanyol viaszt, kisbarátom! Azonban a "kulturális felzárkóztatás" évszázadai(!) már lejártak. Jelenleg a cigányok természetellenes szaporítása történik. Nem érzel összefüggést, óh, te viking tudor, hogy amint beindult Magyarországon a cigány demográfiai robbanás, úgy növekszik a bűnözés?

Tudod egyáltalán, mi az a civilizáció? Tisztában vagy vele, hogy akiknek a szaros gatyáját most "tisztára mosod(nyalod?)" a "mélyszegénység" lózungjával, ugyanolyan kegyetlenséggel ölnének meg téged is, ha mellettük élnél 80 évesen? Tényleg össze akarod hasonlítani az ókori/középkori eseményeket a XX-XXI. századi társadalmi normákkal??
Nagyapádnak mije maradt a II. világháború után? Ő is elment időseket kínozni, mert nem építette meg senki helyette (újra) a házát? Zaklatta a falu öregjeit, fiataljait meg haverjaival késelgette?? Az utca közepére szart, mert ezzel bosszanthatta a többieket??

Nem kell itt a két eszement pontod közül választani. Csupán be kell fejezni ezt az őrült osztogatást, amit ma kapnak a cigányok. Egyből visszaállna a rend, ahogyan korábban is volt: Kevesebb cigány, kevesebb "mélyszegény bűnözés".

Félreértés ne essék, valóban ne adjanak az állampolgároknak fegyvert! Azonban ne is legyen állampolgár, aki ez ellen az állam ellen tesz!!!