Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koncilia

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A HírTv észbekapott 2006.09.20 01:00:00
Randalírozókról beszélnek a HírTv híradójában, a bejátszásoknál a felirat szerint "rendbontókat" láthatunk. A forradalmárok tegnap voltak, ma alusznak bizonyára. Akik a HírTv saját közvetítőkocsijára támadtak, hát azok csak nem lehetnek forradalmárok, nem igaz?..
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
comment:com Házimozi 2006.09.17 16:34:00
Vegyük előre az esti filmeket, szokás szerint: az úgynevezett könnyed szórakozást az RTL-en keressük Tim Robbinsszal és Martin Lawrence-szel: Nekem 8, éppen nyolckor. Máris vicces, haha. A drámát meg a TV2-n, ugyenekkor, Samuel L. Jackson és a tökfej Ben Affleck háborúznak egyet az…..
Koncilia 2006.09.17 19:32:51
Koncilia 2006.09.17 21:33:35
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..