Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Családfő

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mint korábban volt szerencsénk említeni, a mostanában a közbeszédben – jó okkal – háttérbe szorított, de annál húzósabb Széll Kálmán terv alapjaiban vágja haza a komplett magyar felsőoktatási rendszert. A felsőoktatásra költött költségvetési pénz…..
Családfő 2011.04.04 11:14:50
@Téglagyári Megálló: még a BA fokozat végére sem :(
Családfő 2011.04.04 11:19:04
@jozicsenko:
Bizony, még csak nem is törekednek arra, hogy megszerezzenek egy tisztességes nyelvtudást. De még arra se, hogy legalább egy egyszerű nyelvvizsgán megfeleljenek. Egyébként jóval többen végeznek, mint amennyit a statisztika mutat, csak nyelvvizsga nélkül nem kapják meg a diplomát.
Sajnos minimum 40%-a a hallgatóknak nem felel meg annak a szintnek, ami szükséges lenne a diploma megszerzéséhez - és akkor még igen alacsonyra tettem a mércét.
Családfő 2011.04.05 22:10:28
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem tisztességes nyelvvizsgáról - bár olyan is létezik - beszéltem, hanem nyelvtudásról. Vannak olyan nyelvtanárok és nyelvórák, ahol meg lehet tanulni az adott idegennyelvet, de a hallgatók többsége még csak érdeklődést sem mutat, nem hogy energiát fektetne bele. Sokszor persze mindenkinek jobb, ha nem látogatják az órákat.