Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flambi-02

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
Változások listája (Desktop): DSK-337755 (Címgépelés közben a Gyorshívó hozzáadás/szerkesztés mezőben a kurzor minden billentyűlenyomásnál a végére ugrott) DSK-335889 (Opera Next user-agent string már nem tartalmazza az extra "Opera" stringet) Továbbfejlesztett Proxy…..
Mialatt telt az idő, a fejlesztők elkészültek pár javítással, amiket bele is raktak a legújabb kiadásra jelölt változatba. Lássuk hát. Változások listája: DSK-333655 Az Opera összeomlott, mikor egy Unite alkalmazás letöltését félbeszakítottuk DSK-333661 Hiányzó…..
flambi-02 2011.04.11 21:44:29
@kova29: Linuxban, mindent tisztán vett át a 11.01_1190-ből, feltéve ha azt;
Nem_".deb; .rpm"-ből installáltam! - egy másik mappába.

Pech, hogy az átvett beépülők ekkor már; Nem_működtek benne ! -ismét fel kellett őket pakolni.

A könyvjelzők és a begépelt címek teljesen korrektül átvíve, s működnek.
-de: Vigyázz ! -mert a _1190-ből, ezután már ki is Törölt minden elemet!!!
Mint bizonyára sokan észrevették, tegnap ismét új előzetes jelent meg az Operából. Bár a dátum adta magát, nem vicceltek a változási közleménnyel, ami igencsak méretesre sikeredett. Számos technikai jellegű Core javítás is szerepel benne, úgyhogy a lista helyett inkább…..