Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gavidu

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
A Lövőház utcai tüntetésen az Unió zászlaja mellett véletlenül lángra kapott Dörner György és egy forma 1-es rajtzászló is. A rajtzászló véletlenül kapott lángra: Gyevi Etelka (37) ugyanis nem talált otthon árpádsávos zászlót, csak olyat, ami csíkos helyett kockás, és…..
gavidu 2012.01.16 15:11:14
@Fatal Error! System Halted!: Valahol lehet hogy lemaradtam! Ki is "szopat"engem???
gavidu 2012.01.16 15:32:15
@Fatal Error! System Halted!: Szerinted itt valaki "megszivatott"? Pusztán élvezem az itt szerencsétlenkedő hülyék erőlködését, mikor szeretnének valami "szellemeset" írni, csak nem megy. Sokkal jobb mint a sok általam idáig humorosnak gondolt oldal. Ezentúl csak libsi kommentekkel fogom szórakoztatni magam. Nagyon jó!
gavidu 2012.01.16 15:52:05
@Cinkes: A "saját" oldalatokon kb. 20 hozzászóló küszködik. Ha ez lenne a "tömeg" akkor mi lehet mikor egy tüntetésen összegyűltök ötven is akár.
Na jó a melegfelvonulásra azért sokan el szoktatok menni. Ott tényleg tömegesen vonultok.
Piroslap Hitler és a Jobbik 2011.10.16 11:30:00
Pontosan nem világos nekem a Hitler és a Jobbik viszonya. Vajon a szittya párt hősként tekint rá, vagy szimplán tömeggyilkosként? Egy dolgot láttok, hogy a Jobbik gyáva ez ügyben is. Nem meri bevállalni a vállalhatatlant, de azért olcsó politikai haszonszerzésre felhasználja a…..
gavidu 2011.10.17 09:23:54
@IGAZ MAGYAR: "igaz magyar"????? A stílusodat látva inkább egy igazi beás, vagy lovári retek lehetsz.
gavidu 2011.10.17 09:35:58
@IGAZ MAGYAR: Akkor jól láttam. Egy kicsit még "gyúrjál" a klaviatúrán, lesz ez jobb is. Ha mégse, akkor keress valakit, aki ismeri a betűket, vagy legalább az általános iskola 6. osztályáig eljutott.
gavidu 2011.10.17 09:57:59
@IGAZ MAGYAR: Ez nem lett jobb, sőt egyre szánalmasabb, amit itt próbálsz ugatnii a magad szerencsétlen, szánalmas módján. Vannak már manapság un. felzárkóztató" programok a magadfajta egyszerű véglényeknek, ha elvégezted utána talán beszélhetünk.
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
gavidu 2011.04.27 15:41:06
@kurgan: Olyan hülyeségeket írsz, hogy azt már nehéz lenne fokozni. A magyarokat napi szinten gyilkoló retkeket ki finanszírozza? Csak nem a moszad? Ha ennyire véded a cigányokat, akkor szívesen látlak itt a kis szabolcsi településünk cigányok által oly nagy szeretettel látogatott italműintézetében segélyosztás estélyén, biztos hogy nagyon hamar új barátokra lelsz köztük. Majd másnap elmélkedhetsz a baleseti sebészeten, hogy a lincselés előtt vagy után raboltak-e ki.
gavidu 2011.04.29 13:37:07
@kurgan: Tessék okostojás, hozz egy példát mikor fehér ember késelt meg cigányt.Gondolom azt nem szeretnéd, hogy én a fordított helyzetekkel példálózzak, mert akkor hosszú órákat vagy napokat kéne olvasással töltened. A cigányok ha kérnének, vagy kunyerálnának abból nem lenne semmi baj, csakhogy idős, magatehetetlen emberek nyakát vágják el, verik agyon, magyar osztálytársaikat zsarolják, fosztják ki, verik össze.
Hiába próbálod fényezni a kormos picsájukat, mindenki tudja, hogy mi folyik ebben az országban, csak van sok olyan söpredék politikus, befektető, érdekcsoport, akinek jól jön a cigók szaporítása és babusgatása, mert a mélyen tudatlan, antiszociális cigányokat könnyű befolyásolni liberális bujtogató aktivistákkal, segélycsomagokkal, választásokkor akár fél deci kommerszel is.
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Kicsit fáradtak vagyunk, úgyhogy kérdéses készítünk-e még videót az anyagokból, amiket Hejőszalontán készítettünk, de ezt az egyet azért meg akartuk veletek osztani. Előre is elnézést a gyönyörű énekhangokért,az itt felállt kórusnak még nem volt ideje közös gyakorlásra,…..
gavidu 2011.04.04 21:11:21
@kamuszutra: Amikor 180 ellenőrzött (az E-ON által ) cigány putriból 150 lopja az áramot, és még a kiérkező e-on-osokat életveszélyesen meg is fenyegetik, akkor ezen a zsideszes féreg senkiházi karrierista polgármester hülyeségén rugóztok? Ha kell én majd kifizetem annak a kibaszott erősítőnek az egy órás villanyszámláját
gavidu 2011.04.04 21:18:12
@iii: Ha te nem érzed magad magyarnak, akkor mi a halál faszáért pofázol bele a magyarokat érintő dolgokba? Ha úgy gondolod izrael, vagy india tárt karokkal várja a hozzád hasonló vér zsidó, vagy retek cigány bevándorlókat. Csak vicceltem!........ Ott is utálnak titeket.
gavidu 2011.04.06 08:53:56
@kamuszutra: A hozzád hasonló ultraliberálisokról, idáig azt gondoltam, hogy egy simán agy mosott buzikból és narkós fajvédő férgekből áll, de a "majd én mindenkit megölök, családostól" szöveg után csak a retkek szokásos internetes őrjöngését látom viszont, akiknek oly nagy buzgalommal nyalod azt a kormos, sitten edződött picsáját!
Ezek után nem is tudok mit mondani, mert nincs kivel beszélni! Egyszerűen undort keltő tetvek vagytok, akiket már rég szélnek kellett volna ereszteni a kéményen keresztül.