Regisztráció Blogot indítok
Adatok
powerfet

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanában egyre népszerűbb póz lényege, hogy a nő háta mögé kulcsolt kezekkel fekszik az ágyon, a férfi keményen melléfekszik és plagizálni kezd. A kezdőknek érdemesebb könnyebb írásokkal kezdeni: szórólap, telefonkönyv vagy éppen egy régi jól bevált családi…..
Sokan tekintik a plágium-ügyet egy sármos férfi jópofa stiklijének.Az biztos, hogy Schmitt Pál akkor csinált igazán komoly ügyet ebből a stikliből, amikor nem vállalta. Tisztázás címen két hónapja a Kossuth rádióban hazudozni kezdett. "Akkoriban", mondta, mármint…..
Gréczyblog A Schiffer-család 2012.03.17 18:03:00
Amit Lázár János művelt, az maga a gyalázat. Azzal indokolni és maszatolni a Fidesz kínos magatartását az ügynöklisták kérdésében, hogy az LMP politikusának kik a felmenői, igazi nyilas beszéd. Amúgy beleillik Orbán elmeháborodott március 15-ei zagyvaságaiba is.Nyilvánvaló,…..
Az már eddig is eléggé nyilvánvaló volt, hogy a Vegával felküldött hét Cubesat közül mind technikai, mind publicitási szempontból a Masat-1 pályázott a vezető helyre. Aztán hirtelen előrántottak egy sor, odafentről készített fotót, egy kamerával, melyről csak pár beavatott…..
  AgentUngur és Vhailor sorozata  Mint azt előző posztjainkban bemutattuk, a mai szlovák történelemképet a magyar agresszió és elnyomás toposza uralja. A harmincas évek végén az első „független” Szlovák Köztársaság megalakulása körül történt néhány…..
Nos tehát, mint már említettem a lezárásban, egy új projekt nyílt meg. Méghozzá Plastic26 fedőnevű kolléga megkeresésére elkezdtem pátyolgatni az ő IBM T22 es gépét. Summa summárum, most kipróbálhatom, hogy mit is ért az amit eddig leírtam, valamint ha hibákat találok, akkor…..
„…A báró ezért nem követel semmit…csak arra tart igényt, hogy ha aztán ettől a hústól a rajkók vagy az öreg cigányok közül megveszne valamelyik, azt ő lőhesse le, mert lőtt már medvét, szarvast, vadkecskét, zergét, csak még cigányt nem.”(Mikszáth…..