Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor__HUN

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PzKpfw V-IV az egyik legritkább prémium tank amely a WoT-ban előfordul, most lássuk milyen is valójában. Köszönet Gabor_HUN-nak aki lehetővé tette hogy ez a leírás elkészülhessen!   A Pz V-IV tier 6-os német prémium tank kizárólag egyszer és csak akkor is…..
  Több levelet is kaptam az elmúlt hetekben, hogy lerombolták a Dévai, a Váci és a út által határolt telken álló épületet - vagyis a Lehel Csarnok szomszédját - és vajon mi épül majd oda. Nos, ha minden a tervek szerint alakul, egy hét emeletes irodaház. De ne szaladjunk…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
Van egy olyan elmélet, hogy azért van hétévente hullámvölgy a kapcsolatokban, mert hogy hétévente cserélődnek ki teljesen a sejtjeink, és akkor már egy porcikánkban sem vagyunk azok, akik voltunk hét évvel azelőtt. A történet szereplői egy szörnyű baleset kapcsán gondolták…..
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..