Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzseeb

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű játék a One More Line: megyünk előre egy szép színes vonalcsíkkal, majd pontról pontra, azok körül megforogva és tovalendülve próbálunk minél messzebbre jutni. Nekem magasnak tűnt a szemétparaszt-faktora, legalábbis nemigen sikerült messzire jutnom benne...
gzseeb 2014.12.02 21:49:12
Remek játéknak indult a Demons Down Under. Egy rendkívül szimpatikus nyúllal kell nekierednünk a mélységnek, hogy megbízónk elrabolt nővéreit kiszabadítsuk. Kapunk egy adag fegyvert (minden halál után mást) meg némi bónuszt, aztán nekiiramodunk. Apropó fegyver, fontos figyelni…..
Az igazat megvallva ez sem olyan játék (nevezzük annak), amire összetettsége és nehézsége miatt fogunk emlékezni, ráadásul lenémítva kifejezetten nehéz vele játszani, de annyira kretén, hogy helye van a blogon. Ő a Find the Invisible Cow, aminek lényege csak annyi, hogy meg kell…..
gzseeb 2013.12.11 04:01:09
Lepadlózni a gázpedált és halomra irtani a zombikat bazi nagy monstrumokkal. Egy mondatban így foglalható össze az Earn to Die 2012 2, az Earn to Die sorozat harmadik része. Túlbonyolítva továbbra sincs a játék, megyünk, ölünk, fejlesztünk, megyünk, ölünk, fejlesztünk - de kinek…..
Van-e, aki annak idején lemaradt a Battalion: Nemesis című kiváló körökre osztott taktikai csatáról? Ha van, arra nagyon irigy vagyok, ugyanis mindjárt négy (oké, három és fél) jó kis játékot játszhat végig: időközben ugyanis megjelent a második fejezet Battalion: Ghosts, majd…..
Remélem a képről sokaknak ugrik be régi jó ismerősként a Space is Key 2, ami egyszerre volt minimalista a külsejét és játékmenetét, valamint maximalista a szemétparasztságot illetően. Megnyugtatok mindenkit, a Sapce is Key Hell egy szemernyit se változott az elődjéhez képest.…..
Ünnepeljük a pénteket egy habkönnyű mészárlással. A Ragdoll Achievement 2 szenvedő alanya - minő meglepetés - egy próbababa, melyet nekünk a legváltozatosabb eszközökkel és fegyverekkel kell minél jobban megsebezni. Ezért természetesen pénzt kapunk, amiért újabb…..
Hogyan tegyünk szert minél jobb értékelésre egy tartalmilag nem túl gazdag, rövid idő alatt összedobható - és végigjátszható - flashjátékkal? A válasz a Robot Dinosaurs That Shoot Beams When They Roar fejlesztői szerint: tömjünk a kevés tartalomba minél több agyamentséget,…..
gzseeb 2013.09.27 05:35:41
Régen volt már rendes zombiölős disztroj, szóval a hétfő túlélésének örömére következzen a Zombo Buster. Kicsit TD, már abban az értelemben, hogy egységeket kell lepakolnunk liftekbe, amik aztán szépen lövik az ellent, akik viszont nem egy valamilyen útvonalon, hanem…..
gzseeb 2013.09.24 21:11:34
Kedves Mindenki! Nem vagyok az a szó nélkül eloldalgós fajta, úgyhogy engedjétek meg, hogy ezúton köszönjem meg nektek az elmúlt évek minden örömét és szépségét. Nagyon szerettem ezt a blogot, meg az elődjét is, és számomra mindig nagy tisztesség lesz, hogy elmondhatom…..
Ritka öröm, ha olyan játékot találunk, ami nem valami másik, régi játék kicsit felturbózott változata. Ezért is van helye itt a Kolorz-nak, ami egészen újszerű ötletre épülő logikai játék. Adva van egy szürke kör, ami bármilyen más színűre változhat, ha egy színes…..
gzseeb 2013.02.25 23:15:24
Az olvasóink között biztos akadnak olyanok, akik már megkezdték a vizsgaidőszakot, a napokban már meg is mérettetik magukat. Nos, nekik már úgyis mindegy, viszont mindenki más, akinek még van ideje tanulni, meneküljön, amíg tud. De tényleg. A legendás Warcraft sorozat (van…..
Munkakerülő játékok Negyvenszer 2012.10.01 08:00:00
Azért szeretem a bontegames játékait, mert amellett, hogy tök egyszerűek, közben folyamatosan példázzák a kilenc pont problémáját. Adva van egy ajtó, amit ki kell nyitni, ezúttal éppen negyvenszer. Eleinte nagyon könnyű, aztán egyre újabb és újabb megoldásokat kell találnunk.…..
Egy jól irányzott klikk, majd elégedetten hátradőlés - eme műfaj darabjai méltánytalanul mellőzésre kerültek a blogon. Eddig, ugyanis a mai játék a Kamikaze Pigs, amiben a címadó malacok egy kísérleti fegyver balszerencsés főpróbájának köszönhetően találat esetén teljes…..
A mai napon elstartol a 2012-es futball Európa-bajnokság, így Bandi nevű munkakerülőnk nem is időzíthette volna jobban a New Star Soccer linkjének elküldését. Egy hasonló sorozat darabjaival már találkozhattatok, ez is olyasmi műfajú (megyekettőből a béelbe), némiképp más…..
Az Infectonator 2-ben van belőlük jó sok, ezért is szeretjük. Aki emlékszik még az elődre, annak sok újat nem fog mutatni: van egy remek kis vírusunk, ami zombivá változtatja az embereket, ezzel pedig minden értelmes embernek csak egy célja lehet: a világ népességének…..
Sokan, sokszor kérdezitek (joggal), hogy miért nincsenek gyakrabban igazán tuti játékok. Ebben a mostani, kissé hosszúra nyúlt bejegyzésben szeretném bemutatni, hogy miért. Az egész onnan indult, hogy rábukkantam a Hitstick sorozatra (első, második, harmadik rész). Mivel annak…..
Nem szeretem különösebben az autóversenyes játékokat, mint ahogy magukat az autóversenyeket sem. Annak, hogy mégis egy ilyen következik a Formula Racer 2012 "személyében", három oka van. Egyrészt nagyon ritkán van ilyen játék a blogon, másrészt ez a darab igencsak…..
Ha szereted az olyan játékokat, ahol egy kattintás után végtelen ideig nézheted, ahogy gyűlik a pénz és a kombó, akkor az Epic Combo Reduxot neked találták ki. Ha nem, kipróbálni akkor is érdemes. Rém egyszerű darabról van szó: lesújtunk egy bazinagyot a kalapácsunkkal az…..
Sajnos mostanában nincs túl sok időm posztot írni, de szerencsére a Fancy Pants harmadik részéről nem is kell sokat beszélni. Aki játszott az első két rész valamelyikével, az pontosan tudja, mire számítson, aki pedig most találkozik először a sorozattal, az nagyon sürgősen…..
gzseeb 2012.05.09 11:33:42
Aranyat bányászni fáradságos és nehéz munka, mellesleg a siker korántsem garantált, hacsak nem bukkan ránk egy tévécsatorna jól fizető szerződéssel. Sokkal könnyebb a gép előtt ülve, az egérrel kattintgatva kizsigerelni a legutolsó rögöcskét is a földből. A Boom Town…..
A szél köztudottan játékos. És ha játékos, akkor szeret hógolyózni is, ugye? Az egy gond vele, hogy kicsit nagyobb léptékben játszik, mint mi, emberek. Az Effing Hail megmutatja nekünk, milyen is az, amikor a szél ilyen bohóságra adja a felét. Természetesen mi alakítjuk a szelet…..
Nem hiszem, hogy pontosan idéztem, de minden bizonnyal sokan kapcsoltak, hogy ez a mondat a számomra igen kedves Csillagok Háborúja trilógia (az eredeti, és csak az, de ez hitvita...) egyik részéből származik. Na... ennek semmi köze ehhez a játékhoz, ha csak nem annyi, hogy az Awesome…..
 Ugye emlékeztek még a Nano War-ra? Remélem, mert ha nem, az azt jelenti, hogy nem olvastátok el végig a nosztalgiaposztokat :) Én is elfeledkeztem róla már régen, pedig imádtam anno, így amikor toto92 posztjában megláttam, egyből rányomtam a linkre, hogy akkor ezt most…..
Remélem mindenki kipihente magát a hosszú hétvégén, mert a Space is Key 2 hatására a vérnyomás mellett ugrásszerűen meg fog nőni a törött monitorok és üzemképtelen klaviatúrák száma. Csak a szóköz billentyűt kell nyomogatnunk 20 pályán keresztül, de azt pályánként…..