Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maura

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén lapozgattam Nigella "Istennős" könyvét, és megtaláltam ezt a receptet, ami attól tűnt érdekesnek, hogy két és fél deci lobogó forró víz kell a tésztához. Mivel du. vendégeket vártunk, arra gondoltam ideális az elkészítéshez az időpont, mert így…..
Subba Föld Napja Szandikával 2011.04.22 14:38:00
Adja!  szólj hozzá: A Föld napja Szandikával..
Maura 2011.04.23 08:50:27
@Mashenka: El ne mondd neki, mert megfullad!!!
Hogy vidáman induljon a hét, íme egy újabb gyönyörű példa a fajok közti barátságra.Forrás: indavideó..
Maura 2011.04.13 15:13:07
Megint nem nagyon volt időm blogolni egész nap, de estére azért idekeveredtem a számítógép elé, hogy legalább egy kis szösszenetet közzé tegyek. Egy lelkes olvasó küldte be az alábbi rövid levelet és hozzá tartozó fényképet. Itt most két dologra tudok gondolni. Az egyik az,…..
Maura 2011.03.01 09:16:31
@1kutya: A7... ha jol latom, nem?:P
Bar lehet tenyleg kisteso, de nem gondolom, hogy egy kisautoba beleul valami nagykutya. Hatso labter nem egetvero az A5ben. Reszletkerdes.
Sziasztok!A minap előre nem tervezett céllal a józsefvárosi piacra tévedtem, és ott homlokon csókolt a múzsa. Csatolva küldök egy rövid írást, ami megfogalmazódott bennem az ott körülöttem sétáló, szekrény méretű antigárdistákról.Csatoltam, üdv:Tűzoltó  Indul a…..
Maura 2010.12.04 10:59:33
@El Topo (Sgt. Elias):
Es teny, egy koreau auto messze tobbet er, mint a legtobb kiglancolt tularazott europai, ezzel en nem vitatkozom. Ha egy auto azert van tartva, hogy vigyen a-bol b-be, akkor koreai.
Maura 2010.12.04 11:14:14
@Mitya Ivanov:
Bayorok szeretnek azert rongyot razni, foleg varosokban:)
Videken azert jozanabbak.
Maura 2010.12.04 12:04:44
@Professor Pizka:
Nekem is volt 19-em, imadtam. Mig egy corsas haziasszonyka totalkarosra torte alolam:D

Errol nem lehetne blogot irni?
Vagy ez az ontudatos anyuka? Illetve nagymama tortenete.
Siman kiszallt, megnezett, majd elballagott gyalog haza. En meg nem hittem el, alltam az ut szelen a roncsok felett:D
volt? nem volt még? sebaj, érezd a ritmust:  ..
Maura 2009.10.01 21:44:47
A Totalfilm ismét összeállított egy vicces listát, a szerintük 15 legrosszabb fegyverről, ami csak megjelent egy filmben. Akik már nyálcsorgatva várták, hogy ezen apropóból alázhassanak minket, mert leközöljük, azoknak eljött a kánaán. Ezen a ponton hívom fel a figyelmet, hogy…..
Maura 2009.08.24 15:01:08
@papugaja:
Legjobb:))))))))))))))))))
Nem kapcsolódik szervesen a blog témájához, de morgolódnék kicsit... Most olvastam, hogy az M1 autópályán Bicskénél veszélyes anyag ömlött az úttestre, ezáltal hatalmas a torlódás. Az ok: a szegélyt nyíró autót későn vette észre egy autó, hirtelen fékezett, ebbe rohant…..
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Maura 2009.07.11 21:26:54
Nemtudom...
Astrat egyszer kaptam kolcsonbe, beleraktam 1200 km-t kb, autopalya, mellekutak, es varos volt a menü.

az, hogy termelte a benzint, az tulzas, de azert eleg baratian fogyasztott, amit el is vartamtole.
Fogalmam nincs mar, hogy autopalyan mit is muvelt, teleportaltam uszkve, de mellekutakon emlekezeteset autoztam vele.
A sokat szidott kotyogos valto szepen kattant mindig a helyere, persze, hosszu uton jart, de pontosan tudtam, hol vannak a fogaskerekek, semmi nyulos rugozos hulyesege nem volt. Motor, nos igen, fordulaton kellett tartani, alul kuka, varosi araszolgatashoz pont eleg, autopalya nyugis tempohoz szinten, de kanyargos mellekuton engem nagyon meggyozott, ha lenduletben volt a kaszni, es fordulaton a motor, hibatlan.

Futomuve olyan amilyen, eszembe nem volt vele hataron autozni, de volt egy olyan erzesem, hogy siman felmetereket leng a kerek gond nelkul, gyakorlatilag talan erre mondjak, hogy "rossz visszajelzeseket ad". Fene sem tudja. Magyar utakra visszajelzest?:D Kossz nem.

Vidamkodos autokazasom ami nem volt egy hosszu tortenet, nem tantoritott el attol, hogy szukseg eseten egy ilyen sokat szidott feher szornyecske birtokosa legyek, melos-futkosos-gyalaznivalo autonak idealis. Es elhiszem, hogy meghalalja a gondoskodast, erzesre olyan egyszeru joszag, mint egy faék.

Jelzem, ultem mar par "komolyabb" autoba, nem suzukival hasonlitom ossze, jelenleg sem egy kozepkategorias autot hajtok. De kozel sem a "legremesebb" jelzot akasztanam az astrara.
Bar lehet kicsit zulltt vagyok, de meg egy suzuki swif legkissebb motorral radio nelkul full alapmodellt is tudok patyolgatni, ha kolcsonben van nalam, egeszen egyszeruen, mert azt is tudom a helyen kezelni.

Kiabrandulni autobol?...
Nezzuk...
Talan a regi skodakbol pislogtam ki aggodalmasan, hogy mikor robbannak ram az ablakuvegek a csavarodo karosszeriabol:)))
A nyúlon túl Ó, fákk! 2009.06.04 09:11:00
Maura 2009.06.04 11:14:14
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..
Maura 2009.05.29 14:37:16
@Pistabá: Nem-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????

Akkormeg minek?
Nem a boxer jellegebol adodo es a boxerhoz kotodo kardanhajtas?
Nem a boxer igenytelensegehez kotodo vegtelen megbizhatosag?
Igen, valoban a futomu is odabaszos, nade... A GS az azert GS, mert boxer.
Nekem kisGSem van, egyhengeres, de valjuk be oszinten, nyomaba sem er a nagytestvernek.
..
Maura 2009.04.09 09:37:43
Miközben Malajziában szakad az eső és verseny helyett egy halom álló autót és esernyőt láthattunk Palik László zseniális közvetítésében - megint sikerült neki perceken keresztul Nakajimázni Heidfeldet -, itt nálunk gyönyörűszép, napsütéses idő van 22 fokkal. Azonban…..
Roppantul felelősségteljes életet élő apukával hozta össze a sors Tamást és a történet többi szereplőjét, akik együttes odafigyelése és gyors reakcióideje előzte csak meg a tömegbalesetet. Ma egy suzuki akart engem összetörni, a köztünk lévő motorost pedig megölni. A…..
Maura 2009.03.22 22:07:51
@elfmage:
Ilyenekbol lesznek a kalapos, kormanyt ket kezzel markolo, de kozben okluket razo es imbolygo nyugdijas bacsik...
Maura 2009.03.22 22:20:42
@elfmage: Gorcsosen akkor markolom esetenkent max, ha odahaza autokazok kis fovarosunkban:) Es akkoris csak azert, hogy ne nyuljak a telefon utan az elmegyogyintezetet tarcsazni.
Teoriakrol nem beszelgetunk amugy, en csak arrol beszelgetek, amit meg is teszek.
Pl nekem eszembe sincs esszeru keretek kozott fenntartani mast a haladasban, mert nem er nekem annyit, hogy az a masik aztan nagy igyekezeteben bevallaljon egy olyan manovert, amivel barkit veszelybe sodorjon.
Igen valoban, ha en kamionsort elozok, es villog mogottem barki, igyekszem elkotrodni, de eszembe nincs beugrani a teherautok koze fekezessel, stb.
Belsőség A Bödön meg a Tehén 2009.03.20 20:20:00
Emlékeznek még a Bödönre? A fogyasztáscsökkentő-teljesítménynövelő csodaszerre? Winkler hosszútávú tesztje lassan a végéhez ér, nemsokára előjön a farbával. Engem is érdekel, de nagyon titkolózik, nem lehet belőle érdemi információt kiszedni.Valami miatt nem hagyja…..
Mégsem lesz kétkerék-meghajtású a holland Track T-800CDI dízel-motorkerékpár. A 2x2 hajtáskép már sok lett volna az extravaganciából – éppen elég a Smartból származó 800 köbcentis, 45 lóerős dízelblokk és a CVT váltó. A gyorsulás négy másodperc százra, a…..
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..
Gáborhoz hasonló halálközeli élménye bárkinek lehet egy magyarországi autópályán, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedők egy része még mindig úgy hiszi, halhatatlan testet kapott és terminátor módjára közlekedik. Január 27-én, kedden reggel 9 körül mentem…..
Maura 2009.02.06 10:05:40
@i23kovacs:
Nem igy van.