Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne hazudozz megint

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stabil, szolidáris és méltányos gazdaságot kell teremteni, és olyan feltételeteket kell biztosítani, hogy tartós lendülethez juthasson a magyar gazdaság - jelentette ki Navracsics Tibor a Széll Kálmán Terv keddi ismertetésén. A közigazgatási és igazságügyi miniszter huszonhat…..
ne hazudozz megint 2012.01.02 00:21:39
@Monarchista:

Az ilyenekert ,akik szemetdombozzak az orszagot ,igazan nem nagy kar.
Tovább tart az IMF és a kormány közötti feszült viszony. Nem küldtünk ugyanis a Valutaalapnak seasons greetings kártyát. A nemzetközi diplomáciában is szokásos karácsonyi üdvözlőlapon idén egy új betlehem látható, amelyen az egyházi törvény által elismert egyházak…..
Schmitt Pál kérte, a Fidesz frakció kitalálta, Orbán Viktor megcsinálja. Gyönyörű a koreográfia és sokan jól is fognak jáni. Ha a Fidesz frakció a jelenlegi formájában fogadja el a devizahitelek kiváltásával kapcsolatos előterjesztést, akkor egyben megszavaz magának közel 350…..
ne hazudozz megint 2011.09.15 13:38:22
@Morfeusz:
Azert hazudoznak, mert a verukben van es mert azt hiszik, hogy rajtuk kivul mindenki hulye.
Pedig nem:)
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
ne hazudozz megint 2011.09.01 15:22:39
@okostojgli:

"Egyébként ha én más ok miatt nem szeretnék még több újdonsült magyar állampolgárt akkor Fletó engem riogatott végeredményben? "

Vegeredmenyben mindenkit megprobalt.
Az ertelmesebbje meg belatta, hogy ez a produkcioja is csak amolyan gyurcsanyi fele aljas, a ra jellemzo magyarellenesseggel fuszerezett nyikhajkodas.
ne hazudozz megint 2011.09.01 15:28:36
@okostojgli:

"Az eü. reform?"

Az eu apropenzert havereknek torteno kiarulasat miota hijjak reformnak ?:)
ne hazudozz megint 2011.09.01 15:30:03
@okostojgli:

"Szerintem te vagy magyarellenes. Aljas módon."

Nocsak.
Kerem a levezetest.
A Welt am Sonntag, konzervatív német vasárnapi lap nemcsak a közmédiában végbement tiszogatásokról írt elítélő cikket, hanem az Európai Parlament zöld frakciójának vezetőjével Daniel Cohn-Bendittel is közölt interjút az Orbán-kérdésről. Cohn-Bendit nincs jó véleménnyel a…..
ne hazudozz megint 2011.07.19 22:04:36
@ne hazudozz megint:
Egyaltalan hogy lehet meg szabadlabon egy ilyen perverz alak, aki sajat konyveben vallotta be a gondjara bizott gyerekekkel jatszott mocskos uzelmeit?
Sajnos a szegenyek szamara nincs igazsag.
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már…..
Tisztelt Praxis blog!   Már jóideje olvasom az írásokat, valóban elszomorító, hogy nagyon kevés (egy kezemen meg tudom számolni) pozitív történetet írnak. Talán mert azt természetesnek véljük (ez is elhangzott már párszor).    Apró felvezetőm után egy szintén…..
ne hazudozz megint 2011.05.31 09:56:20
@bauchi:
Azzal szemben, hogy anyagi kar nem erte a tisztelt posztolot,ugy latszik sokkal kisebb mertekben hagyott nyomot benne az, hogy az orvosok megmentettek az eletet,azert hogy ehhez hasonlo inyencsegeket irogasson.
Jo, ha tudjuk,hogy HELPP szindromaban nem szegyen meghalni.
Az igazan fontos a sztoriban, azonban az, hogy "anyagi kar nem erte".:(
Hat, gratulalok a posztolo szerencsejenek es jo egeszseget kivanok a tovabbiakban!
 Schmitt "Tedd A Seggembe" Pál köztársasági elnök recskázta Magyarország új alaptörvényét a pöcsszaggató Sándor-palotában. Az aláírást fanfárokkal és ünnepélyes őrségváltási ceremóniával köszöntötték a Szent György téren. Az alkotmány 2012.…..
ne hazudozz megint 2011.04.25 18:29:31
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
w Vár állott, most kőhalom 2011.04.03 07:15:00
Ha most vasárnap lennének a választások, a Fidesznek nem lenne kétharmada. Ettől még technikailag, jogilag megvan az, használata legális, még Brüsszel se szólhat be emiatt. De mint Őszöd óta tudjuk (Orbán Viktor szíves közlése), legális és legitim nem ugyanazt jelenti. …..
ne hazudozz megint 2011.04.03 20:11:08
@dbeata:

"Vízionálom már, hogy amikor szorul a hurok OV és bandája körül, hirtelen szükségállapot bevezetésére kerül majd sor. Veszélyben a haza, a föld, a vízkészlet... Hadiállapot van, demokrácia felfüggesztve. "

Na.
Itt koll megallni a szivassal, mert a kovetkezo megallo a ritmuszavar es legzesleallas .
En szoltam.
ne hazudozz megint 2011.04.03 20:18:12
@különvélemény:

"Állandóan erről szólt a média, hogy meglesz-e a kétharmad."

Pontosan.
Emlekszem a verfagyaszto Sipanka, heteken at a 2/3-al riogatta a nepet.
Az meg,a jelek szerint, szart ra-miert ne ismernenk be: nagyon jo helyzetfelismeressel- es csakazertis Orban Viktort es az o Magyarorszag felfogasat. valasztotta.
Mint tudjuk 2/3-os tobbseggel .
A tobbi: KEJUTAZAS A MAGYAR EMBEREK SZAMARA:)
ne hazudozz megint 2011.04.03 20:23:33
@kerecsen2010:
"Te is külföldről vered a mi f...azunkkal a csalánt?"

Kulfoldrol.
Csak nem baj?
Es a Ti kedves fa..otok engem a legkevesbe sem erdekel.Isten adjon erot belejuk.
A sajatom annal inkabb.