Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sólyomszem2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb "ige" kering a közösségi oldalakon, most a fluorid veszélyeire hívva fel a figyelmet: Keressétek a FLUOR mentes fogkrémet! A legtöbb fogkrém fluoridot tartalmaz, amely egy potenciálisan mérgező vegyszer, ami elvékonyítja a fogzománcot. A fluorid annyira erős, hogy átmarja…..
Több mint egy éve már írtunk arról, hogy a parlagfű, amelynek virágpora százezrek életét keseríti meg, újabban gyógynövényként kap publicitást. A megalapozatlan állításokat tartalmazó körlevelek szerzői jellemzően önjelölt szakértők, akiknek ködös…..
sólyomszem2 2013.06.18 21:54:52
@Vincente82: ebben az országban annyi szakember van és még több beteg ember! Hol vannak a klinikai eredmények? Hol van a sok gyógyult beteg a gyógyszerek vagy az önök által bemért gyógynövények vagy annak látszó piruláik hatására? A statisztika egy adat, amit valaki(k), valahol elkészítenek. Pl., Gyógynövény Szaküzlet milyen eredményes, gyógyult betegekről tud beszámolni, akik valóban az ő általa forgalmazott szerektől gyógyultak? Erre kérek hiteles választ, statisztikai adatokkal alátámasztva. Sajnálattal kell közölnöm, hogy az ismeretségi körömben is van jópár allergiából gyógyult ember. Viszont, és amivel én is egyetértek: nincs olyan, hogy csodapirula, csodagyógymód! Jómagam sem csak a parlagfüvet eszem, hanem e mellett az immun-egyensúlyomra figyelek, nem eszek agyonvegyszerezett zöldséget, gyümölcsöt, nagyon megválogatom az ételeimet, egyszóval összetett a gyógyulás és sokszor lassú folyamat. Meggyőződésem, hogy a legtöbb esetben lehet gyógyszerek nélkül élni. Ennek ellenére, ha orvosra van szükség, akkor keresni kell, de orvost és nem orvosnak mondott valakit...