Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lindauer László

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavalyelőtt már írtam a témáról, és ki gondolta volna, hogy bő egy év múlva még mindig aktuális lesz a kérdés! Akkori jóslatom (270 körüli euroárfolyam 2011-ben) félig bejött, félig nem - nyár végéig igazam volt, szeptembertől (a végtörlesztéses ötlet megjelenésétől)…..
Lindauer László 2012.01.07 09:03:28
@kolbászoszsömle: a manyup pénztárak ellopták az emberek megtakaritasait.Azt hogy magyarázod,hogy 500.000 ember nem kapott semmit a végelszámolásnál ? az félmillió ember jobban járt volna,ha 97-töl bankbetétben tartja a pénzét.
érdekes,de a manyupok is mind szocialista érdekkörbe tartoztak.
ez egy aljas megtévesztés Orbant lehazaárulozni,mert Orbannak Mo a hazája,a liberálisok pedig(ahogy ök is mondjak) "véletlenül ide születtek"
Lindauer László 2012.01.07 09:28:31
@kolbászoszsömle:
1. hiába gyengül,de még mindig erös a pénzügyi háttérhatalom
2.nincsenek szövetségeseink
3.a 10 millió itt elöböl,kb. fél millió ember van tisztában,hogy valójában mi milyen háború folyik Mo ellen.
Lindauer László 2012.01.07 09:53:12
@kolbászoszsömle: a cionista pénzügyi háttérhatalomra gondolok,mely tagadja a létét,de világuralomra törekszik.A pénz fegyvereivel(adósagcsapda) tartja sakkban európát,itthoni kiszolgálói : mszp,szdsz,lmp. Ök a 19-es patkány forradalom unokai,a történelem ismételi önmagat.
Bizonyára sokan emlékeznek még arra a nyilatkozatra amit egy ismeretlen bróker adott a BBC élő adásában, amelyben többek között azt is megemlítette, hogy nem a kormányok hanem a Goldman Sachs uralja a világot. Az interjú különböző reakciókat váltott ki, a műsorvezetők sem…..
Lindauer László 2012.01.04 12:44:56
@Tapogatott Kukorica: erre szokták azt mondani,hogy : "aranyos". Én már nem hiszek a mesékben,olvasd el feljebb "bastian" v. "kono" kommentjeit,szerintem kb. erröl van szó manapság.
Lindauer László 2012.01.04 13:41:01
@Kono: én frankón mondom : idén kandallót csinaltatok és hátul a kertbe zöldséget,gyümölcsöt ültetek + a csajomat megtanitatom kenyeret sütni. + elkezdek gondolkozni,hogy milyen tartós élelmiszereket vásároljak,ha közeleg a "baj" ( vagy a vég .. ? )
Lindauer László 2012.01.04 14:24:36
@Selmeczi a buta, rusnya szőke nő!: menj ki a friss levegöre,kicsit szellöztesd ki a buksidat.
"Olyan volt mint a Counter Strike-ban, hirtelen körbevettek, és nem tudtam hol védekezzek." Kövesdi Andrást tegnap az Andrássy úti tüntetés mellett a Nagymező utcában szélsőjobboldali tüntetők körbevették és csoportosan nekiestek, ütlegelték. "Földre kerültem. A…..
A 2006. őszi utcai összecsapások és a vörösiszap katasztrófa után a tegnapi tüntetéssel ebben a században már harmadszor sikerült magyar eseménynek a világsajtó címlapjaira kerülni. Gyakorlatilag az összes komolyabb nyugati lap és híroldal beszámol az Andrássy útra szervezett…..
Lindauer László 2012.01.03 17:33:36
@Na mi újság, Wágner úr?: aaaaaahhhhhhmmm,uncsi.
Lindauer László 2012.01.03 19:17:13
@Na mi újság, Wágner úr?: ok,még valami ?
( vagy kimész a levegöre,kiszellöztetni a buksidat)
Lindauer László 2012.01.03 19:25:25
@bebe tv: a vasárnapi misén elmondok egy imát nyomorult lelkedért.
Subba Újévi kívánság 2012.01.02 10:10:00
                 /VIA Szarvas/..
Lindauer László 2012.01.02 13:50:11
@ċsirke72: tudtad,hogy a goldmann sachs kezében europai kormányok vannak ? neeem ? akkor ird be a youtube-ba,hogy "BBC speechless as trader tells truth",ott egy bróker nyilatkozik a BBC-nek,élöben.Érdekes, a Tények meg az Index erröl nem mer tudositani.Ja és hogy a goldmann a Rotschlid család tulajdonában van,nagytudásukám :o)
Lindauer László 2012.01.02 16:51:15
@Terlis: csak annyit mondott ? angol ?
nem azt mondta,hogy : " 1 éven belül emberek millióinak válik köddé a megtakaritásuk és ez csak a KEZDET ?! "illetve a goldmannos srácokat nem érdekli,hogy a kormányok hogy hozzák helyre a gazdaságukat,ök válságra vágynak,mert ebböl kaszálnak rengeteget.
a hazugság már megy,menj politikusnak.
Ha olyan köztársasági elnöke lenne az országnak – nem is lenne példátlan, az előző például biztosan ilyen volt -, akit a haza sorsa jobban érdekel, mint megválasztóinak vélt vagy valós politikai érdeke, akkor az újévi beszédében nem a kitartásról, a jó irány…..
Lindauer László 2011.12.31 15:54:34
@fidesz friend: jujuj ! serül a demokrácia,mi ezek az ordas eszmék ? Magyarországon egy sértödött kis kisebbség külföldi beavatkozást akar,az nem számit,hogy a Fidesz még mindig élen áll a pártok versenyében,söt a Jobbikkal együtt még 2/3-a is van.
Vagy az nem számit mit akar a többség ?
hol van a demokratikus érzékenységed ?
Lindauer László 2012.01.01 09:41:32
@dbeata: aham,jó lesz,most pedig azt ird le,hogy az mszp-ben az lmp-ben illetve a volt szdsz-ben kinek van kettös magyar-izraeli állampolgársága és ki szabadkőmüves ?!
izgatottan várom.
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
Lindauer László 2011.12.30 19:09:24
@gramercy: gázkamrát ?? ha a cionista-judeonáci szabadkőmüvesek adnak rá pénzt,ahogy Hitlert is ök pénzelték,hogy vigye végre a holokausztot,vigye halálba a közép-kelet európai zsidóságot.
milyen jól is keresnek a holokausztból egyesek.....
ezeknek minden üzlet.
nemsokaig.
Lindauer László 2011.12.30 21:26:24
@Ben Franklin: ja,a hitelezö megmondja merre hány méter..
az IMF mostanság diktálta be Romániának az új egészségügyi törvényt,ami egy -tegnapi erdélyi magyar politikus nyilatkozata szerint- felér egy népirtással.
ezeknek tapsolnak a "hazai" liberális körök.
Lindauer László 2011.12.31 11:44:36
@Őrült Ló Nagyfőnök: személyes érintettség révén : ekkora undormányt már rég olvastam,milyen lelkivilágod lehet neked ,hogy ekkora gyülölködö baromságokat irsz le ?!
hánynom kell töled.
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
DopeManTV Bazmeg Pataky! 2011.12.13 00:42:00
 A vasárnapi RTL Híradóban "sztárok" véleményét kérdezték a Bazmeggal kapcsolatban. Megszólalt többek között Nagy Feró (X Faktor zsűritag) és Czutor Zoli (Belmondo, Nyers). Konkrétumokban nem akaródzott nekik beszélni, ami érthető de általában semlegesen vagy…..
Most, hogy Orbán és szabadságharcosnak hazudott csapata törött karral dörgöli bevert, véres orrát, nem árt összegezni, hol tartunk.Magyarország az elmúlt másfél évben sereghajtó lett. Gyurcsány, majd Bajnai a világválság szorításában - magánnyugdíjak ellopása nélkül -…..
Forrás: telegraph.co.ukKOMMENTÁRPéntek reggelre a világnak olyan benyomása támadt, hogy a britek és a magyarok akadályozzák meg az új európai alkotmányos szerződést.  A Merkel-Sarkozy páros mindent megtett, hogy kész helyzet elé állítsa az európai vezetőket a…..
Matolcsy Gyuri hétvégén álcázott kommandósakció révén rajtaütött Bécsen, a Mariahilferstrassén saját kezűleg bomlasztotta a Magyarország elleni pénzügyi támadást. Nem tudjuk, hogy sor került-e válaszcsapásra a Raiffeisen és az Erste központja ellen, de az…..
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
Lindauer László 2011.11.17 14:27:34
Mivel a szavazás tegnap este volt, a sajtó nem számolt be részletesen arról a voksolásról, amelyet a Demokratikus Koalíció megalakítandó frakciójáról ejtett meg az Országgyűlés. Pedig a szeánsz több, mint tanulságosra sikeredett.A szavazás előtt az Alkotmányügyi…..
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
Mivel a Bazmeg című eposznak megvannak a címzettjei, gondoltam hozzájuk is eljuttatom a nótát. A Facebookon bejelöltük az összes parlamenti pártot a vezéreikkel egyetemben, majd postoltuk a klipet az üzenőfalukra. Aztán vártuk mi fog történni. Ha te is tudni szeretnéd, nézd meg a…..
Lindauer László 2011.11.09 19:42:15
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..